fedakar kiz benim de izlemeyi dusundugum filmlerdendi.. ama cok guzel olmasini ummuyorum acikcasi.. konusu carpik en basta zaten :))
karsilasabilecegim goruntulerden cekindigim icin izlemedim hala..
+18lik cok fazla goruntu varmiydi canim?
Fedakar kız kim ki duk ın mıymış
çok fena hayal kırıklığı yaşadım şu an.
En nefret ettiğim filmlerden biridir. Seneler önce sinemada izlemiştim.
Sumak'a da güney kore sinemasını önerdiğimde bu filmi izlediğini o yüzden kore filmlerini sevmediğini söylemişti, ben de savundum. Valla kim ki duk filmi olcağı hiç aklıma gelmezdi ve hiç yakıştıramadım :umursamaz:
ayy fedakar kız benı kore sinemasından uzaklastıran fılmdir..
çok sacmaydı..basitti..:kedi:
afişe bakarsak kız hakkaten de çok fedakar :jeyyar:
bende bi ara baya akmıstım kore sinemasına My Sassy Girl ile basladı benle erkek arkadasım vermişti izle mutlaka diye ve cok begenmiştim...
kim ki duk'un güzel diye bir filmini izledim en son rahatsız oldum izlerken acı cektirdi bana resmen ya heleki enson sahne beni iyce rahatsız etti yani izlemeden önce düsünülmesi gereken bir film bence güzel anlatımı var ama aması var işte :)
hakkaten öyle hihoyyytafişe bakarsak kız hakkaten de çok fedakar :jeyyar:
bende bi ara baya akmıstım kore sinemasına My Sassy Girl ile basladı benle erkek arkadasım vermişti izle mutlaka diye ve cok begenmiştim...
kim ki duk'un güzel diye bir filmini izledim en son rahatsız oldum izlerken acı cektirdi bana resmen ya heleki enson sahne beni iyce rahatsız etti yani izlemeden önce düsünülmesi gereken bir film bence güzel anlatımı var ama aması var işte :)
evet mesela bi Time'a bi Dream'e ve Bin Jip'e göre baya vasat geldi bana da
ama en azından izlemiş oldum kaydirigubbakcemile2
saçmalığına kesinlikle katılıyorum canım
aslında fedakar değil salak kaydirigubbakcemile3
hakkaten öyle hihoyyyt
Evet kim ki duk'ın şimdiye kadar izlediğim bütün filmleri ilginçti ama budur dediğim filmi de yok henüz:sinifsinif:
Aynı gün hem fedakar kızın hem de güzel (arumdabda) filminin kim ki duk'a ait olduğunu öğrendim sempatim azaldı kendisine diyebilirim, iki filmi de hiç sevmedim ben :umursamaz:
Ben time için de çok beğendim diyemem canım ya, sadece farklı bi konuydu, diğer kore filmlerini tercih ederim yani zemuszemus
aslına bakarsan ben de öyle canım
bunlar öyle ağlatan aşk filmlerinden değil
daisy,a moment to remember,more than blue yu tercih ederim ben de her halükarda :asigim:
bulursan bana haber ver şöyle salya sümük bi aşk filmi canım
ne zamandır izleyip böğürmedim :sinifsinif:
Güney Kore filmlerini severim
Duyguları çok içten anlatırlar izliyiciye.. Bazen güldür bazen ise ağlatır , yada iki duyguyuda aynı anda yaşatır..
My Sassy Girl , Daisy , İl Mare , A Moment To Remember , Windstruck ise favori filmlerimdir ..
İzlediğim daha çok film var ama aklıma gelenler bunlar..
Oldboy'u ise bu akşam izliyecem ..
Sen de bizdensin vereliniortak
Windstruck izlemedim sadece, my sassy girlden sonra adı geçmişti, onun devamı niteliğinde diye, onun da komedi romantik tadında olduğunu düşündüğüm için hiç yanaşmadım :kedi:
Oldboy çok çok değişik bi film ama benim içim onu da kaldırmamıştı :gitme:
ya kızlar bu filmleri indirebilcegim bi adres biliyomusunuz bikac kere kiralayım dedim güney kore filmlerini bulmak imkansız gibi bişey buralarda(
Diğerleri kadar böğürtmeyebilir ama yine müthiş ve çok değişik bi aşk var oasis (vaha)
Böğürdüm mü hatırlamıyorum ama her kore filminin sonunda hissettiğim duyguları yaşadım senağlama
Güney Kore filmlerini severim
Duyguları çok içten anlatırlar izliyiciye.. Bazen güldür bazen ise ağlatır , yada iki duyguyuda aynı anda yaşatır..
My Sassy Girl , Daisy , İl Mare , A Moment To Remember , Windstruck ise favori filmlerimdir ..
İzlediğim daha çok film var ama aklıma gelenler bunlar..
Oldboy'u ise bu akşam izliyecem ..
İl Mare ile Windstruck ı izlemedim onları da hemen ekliyorum listeme
oldboyu kesinlikle izle çok farklı bi film bitince aynen böyle kaldım bi süre :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?