repliklerini bilabilecegm bir yer olsa alinti yapip koyucam o denli guzel replikler var acikasi..
canim ard arada ayn yonetmenden gitmek seni skabilir ama yine de sen bilirsin.. arada farkli yonetmenlerin filmlerine de yer ac derm :)
degilse kim ki dukun sembollerinin icersinde kaybolabilirsin :)
haklısın aslında canım ama takıntılı bi yapım var taktı mı takıyom
kim ki duka da fena taktım bu aralar indirdiğim filmleri izlemeden içim rahat etmeyecek sanırım :kedi:
şimcim Time'ı izliciiim ve yorum yapmaya geliciiim
dream filminin konusu cok guzel duruyor e yonetmen de kim ki duk olunca tadindan yenmez :)
en kisa zamanda izleyecegim ben de :))
winter sonata dizisini izliyorum ben bu ara kizlar.. cidden izlemeye deger bir diziymis.. yeniden yeniden tavsiye ederim.. ask uzerine o kadar guzel aciklamalari var ki..
oasis dii mi
izle canım merak ediyorum yorumlarını
ben de geçenlerde izledim bunu yerimseniben
prensesim sans iste senin uyeligin olmayan diger linkten indirsen baya rahat ederdin sahsen ben ondan izliyorum..
My sassy girl ile baslıyorum kızlar ...bugun indireyim bari
Yükselişi devam eden Uzakdoğu sinemasının yeni yeteneklerinden olan Kim-Ki Duk, Fedakar Kız’la 2004 Berlin Film Festivali’nde En ıyi Yönetmen ödülünü kazanmıştı.
My Sassy Girl filmini izledim.Öncelikle 2s17 dk ile kendi türündeki filmler arasında uzunluk açısından ilk ona girebilir.Güney Kore sinemasının hayranıyım ama bu filmi hiç beğenmedim.Komik desem komik değil, romantik desem o da değil.Gerilim ve dram türlerinde Kore sinemasını tek geçerim ama
filmin ilk yarisi komik ikinci yarisi romantik ve biraz da huzunlu.
film iki parcadan olusuyor hatta o parcalar da kendi arasinda bir kac parcaya ayrilabilir benim gozumde.
acikcasi cok carpici ve guzel islenmis detaylar var bu filmde.
ama tabiki hitap etmesi onemli kimisi hic begenmezken kimisi (bu ben oluyorum) hayatinin filmi diyor buna buyrunnnnnnnnn
fedakar kiz benim de izlemeyi dusundugum filmlerdendi.. ama cok guzel olmasini ummuyorum acikcasi.. konusu carpik en basta zaten :))
karsilasabilecegim goruntulerden cekindigim icin izlemedim hala..
+18lik cok fazla goruntu varmiydi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?