• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

ilk kez senden duyuyorum boyle birseyi desem inanir misin canim.. o kadar filim izledim tekinde bile gecmedi kopek eti ile ilgili birsey. bulamac halinda biraz insanin midesini kaldiran seyler yiyorlar ama kopegi ilk kez duydum yahu.
simdi baktim netten ever bunlarmis.. igggg..

Yaa bi millet vardı köpek yiyen ama hangisi hatırlamıyorum.
Bizim buraya dönem dönem her ülkeden gelirler. Bazı zamanlar söylentiler dolaşırdı, köpek yiyenler geldi köpekler ortadan kayboluyo diye, filmde köpek çorbası diyince dumura uğradım, çocukluğuma gittim resmen.
Sen de bilmiyosun, araştırıp araştırmamak konusunda kararsızım şimdi, off inşallah onlar değillerdir mafoldumben

Yaa bi millet vardı köpek yiyen ama hangisi hatırlamıyorum.
Bizim buraya dönem dönem her ülkeden gelirler. Bazı zamanlar söylentiler dolaşırdı, köpek yiyenler geldi köpekler ortadan kayboluyo diye, filmde köpek çorbası diyince dumura uğradım, çocukluğuma gittim resmen.
Sen de bilmiyosun, araştırıp araştırmamak konusunda kararsızım şimdi, off inşallah onlar değillerdir mafoldumben

tayvanlılar canım, buldukları herşeyi yiyolar barbarlar :1closedeyes:

tayvanlılar canım, buldukları herşeyi yiyolar barbarlar :1closedeyes:

Ay malice içime serin sular serptin biliyo musun. O kadar sempati duyuyorum ki korelilere karşı, ama bu detay çok fena sarsmıştı beni, içim rahatladı oh yani opuyorumnanaktan

ihihih benim yazdigmi okumadin demi theshe :))
biraz arastirdim guney kore ve kopek corbasi yaznca birseyler cikiyo valla..

caponlar yio köpeği die biliorum ben :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hüzünden öteyi bende izlicem ama daha nasip olmadı bakalım, theshe "hüzünden öte mafoldumben" similisini kullandı, ahaaa dedim bu böğürterek ağlatır beni :1ninca:

ilk kez senden duyuyorum boyle birseyi desem inanir misin canim.. o kadar filim izledim tekinde bile gecmedi kopek eti ile ilgili birsey. bulamac halinda biraz insanin midesini kaldiran seyler yiyorlar ama kopegi ilk kez duydum yahu.
simdi baktim netten ever bunlarmis.. igggg..

ihihih benim yazdigmi okumadin demi theshe :))
biraz arastirdim guney kore ve kopek corbasi yaznca birseyler cikiyo valla..

Sadece üsttekini yazmıştın dimi canım, başka görmedim.
Ay filmde şöyle geçiyodu sanırım "Ağzın ne biçim kokuyo öyle, köpek çorbası mı içtin" :1shok:

huzunden ote de deli agladim ben valla.. oyle bole degil sonlarina yaklastikca hele de..

caponlar yio köpeği die biliorum ben :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hüzünden öteyi bende izlicem ama daha nasip olmadı bakalım, theshe "hüzünden öte mafoldumben" similisini kullandı, ahaaa dedim bu böğürterek ağlatır beni :1ninca:

Sen daha izlemedin mi onu :mymeka:
ben de izleyip silmişim akannehir

ayy bizim kelle-paça çorbamız gibi onlarında köpek çorbasmı var akannehir

Saol yani magic, bundan sonra her kelle paça içtiğimde (çok da severim :1rolleyes:) aklıma bu köpek çorbası gelcek :a015:

bunlar tayvan mutfağından örnekler cicilerim, daha iğrençleri de var midenizi çok bulandırmak istemedim. bu millet adam gibi bi tane bişey yemez, bir akrabam mecburiyetten gitmişti köpek yedikleri doğru, sokaklarda bir tane bile köpek dolaşmazmış, ayrıca sosyetenin en çok tercih ettiği şey canlı maymun beyni imiş, masaların ortasında yuvarlark bir boşluk olurmuş oraya maymunu baygın şekilde koyup çekiçle kafasını kırarak beynini yerlerlermiş. allah belalarını versin ne diyelim.
kore mutfağı genellikle sebze ve tahıllardan oluşuyor, böyle iğrençlikler varsa da uç kesimin tercihidir heralde. ya da tayvanlı göçmenlerin ne bileyim. pislikler :1closedeyes:

Son düzenleme:
Sen daha izlemedin mi onu :mymeka:
ben de izleyip silmişim akannehir

yookkk tembelim busıralarr, 2tane film var elimde izlemem gereken bekliolarmirmirmirmir
Saol yani magic, bundan sonra her kelle paça içtiğimde (çok da severim :1rolleyes:) aklıma bu köpek çorbası gelcek :a015:

aha pot kırmışımmmm kaydirigubbakcemile3
yok anam yok mis o çorba misss hımmmmmcokacimcoook "ceeee" simili olsaydı burda onuda kullanırdımkaydirigubbakcemile3

aha pot kırmışımmmm kaydirigubbakcemile3
yok anam yok mis o çorba misss hımmmmmcokacimcoook "ceeee" simili olsaydı burda onuda kullanırdımkaydirigubbakcemile3

ben de tabelalı bi smili var ya hani :jeyyar: onu kullanırdım ama hakkımı sonraya saklıyorum.

malice naptın sen akannehir

bi filmde izlemiştim ben o canlı maymun olayını yaa adını hatırlayamdım bitürlü fisfisfis

Back