- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
haklisin bir yerden baslamak lazim ama iste o baslangici bir türlü yakalayamadim :44:
hayatimi tam bir düzene otutursam daha ne isterimki acaba :)
amaaan neyse yaa positiv düsünmek lazim HERGÜN YENI BIR BASLANGIC OLSUN HEPIMIZ ICIN
mrb kizlar..
hic kimse ugramiyor topigee bakiyorumda...
neler yapiyorsunuz nasil gidiyor uyku durumu herkez halletti galiba
merhaba canım nasılsın topiğe kimse uğramayınca benimde bakasım gelmiyor artık.uyku problemine gelince bazen erken kalkıyorum bazen geç sürekli evde olduğum için sorun olmuyor aslında.bu aralar banka sınavına hazırlandığım için erken uyanıyorum, ders çalışıyorum,kitap okumayı hiç bırakmıyorum bir tek o düzenli zatensen neler yapıyosun
cok sevindim canim,
bende iyiyim ise gidiyorum sabahlari kalkma saatim belli pazar haric 5-5.30
okula gidiyorum biliyosun staj yapiyordum postahanede bi aksilik cikmazsa meslege basliycam eylülde
almanca sinavim vardi gecen hafta cumartesi iyi gecti bakalim sonuc ne olucak
hem is hem okul olunca pek calisamadim dogrusu ama Allah buyük
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi sonuç alırsın.burayı boş bırakmayalım arasıra görüşelim olurmu görüşmek üzere canım
görüselim canim,arada cok bunaliyorum yazmak istiyorum kimsecikler olmuyor..
merhaba canım,nerelerdesin napıyosun?ben kaç gündür öyle yoğundumki misafirimiz vardı yeni gitti...bugün ayakalrımı uzatıp şöyle bir dinleneyim diyorum ama ders çalışmam gerekiyor,iki gün ara verince soğuyorum hemen.napsam bilemedim
merhaba canim, iyiyim cok sükür ise gidip geliyorumm..
yoruluyorum bu aralar gec yatip erken kalktigim icin calar saati bile duymuyorum
neyseki bu hafta duzelttim..
bu ay benimde 2tane ayni gun sinavim var ders calismam lazim,benimde tembelligim ustumde
bu sene benim icin agir gecicek gibi gozukuyor yaz tatilinden sonrada okulum basliyorr
hayirlisi bakalim allah kolaylik versin bize,bu okul hayati hic bitmiycek
evet canım ya valla kendimi bildim bileli ders çalşıyorum beni görenler bu sefer hangi sınava hazırlanıyosun diye soruyolar düşünama öğrencilik hayatımı çok özlüyorum ben ya o zaman daha kolaydı.şimdi iş bulmak için çabalıyorum banka sınavları kpss falan çok yıprattı beni. bazen gücüm tükeniyo sabrım taşıyo bırakıyorum sonra toparlıyorum kendimi az kaldı diye diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canim,insallah bulursun en kisa zamanda..
calismak cok guzel birseyya kucukte olsa bir ise yaramak mutlu ediyor insani..
sürekli evde olmak cok skici,hafta sonralari bile eve kalinca cok skiliyorum
calismakta bir ibadetmisya belkide o yuzden calisinca rahatliyorum...
Allah calisanin yanindadir merak etme...
teşekkür ederim canım inşallah bi gün iş buldum diye sana da müjde veririm..evet evde oturmak çok sıkıcı ama oyalancak şeyler buluyorum kendime çeyizmi tamamlıyorum mesela çok zevkli oluyor,yemek yapmayı öğreniyorum,bol bol kitap okuyorum,pek arkadaşım yok zaten o yüzden genelde evdeyim ben...
insallah o mujdeli haberini bekliyorum canim...
wayy ceyiz haahic elimden gelmez böyle seyler benim yaa
arada biseyler yaparim ama cok cabuk skilirim,hemen bitsin isterim
benimde yarin iznim var,evde büyük bi temizlik yapmak istiyorum köse bucak heryeri temizliycem..
hafta ici isten gucten yapamiyoruz ztn annemde calisinca evin butun isi kaliyor,yarin herseyi halletmeyi dusunuyorum..
sonrada bütün gunumu kendime ayiricamm,ne zamandir kitap okumuyorum bi baslangic yapim kendime söyle mis gibi kahvemle birlikte
benimde pek arkadasim yok,samimi oldugum bitane sadece oda calistigi icin 1-2haftada bir gorusebiliyoruz..
merhaba canım nasılsın..topiğe bakamadım hiç bu hafta çok yoğunum ben ya ölüyorum uykusuzluktaniki gün evde değildim ananemde kaldım işlerimiz vardı acayip yoruldum sonra eve geldim dedim güzelce dinlenirim bi baktımki odama dolap kitaplık falan yaptırıyoduk onları getirmişler deli oldum yani tam gününü buldular herşeyi topla sonra tekrar düzenle temizlik yap derken iki günüm gitti ve cumartesi sınavım var iki gün full ders çaılşcam benim için dua edermisin ... seninde sınavların vardı naptın canım
bende spora bi başlıyorum bi bırakıyorum bi bakmışsın her gün yürüyüş yapıyorum diğer hafta yatıyorum bunu düzene sokmam lazım aslında..sınav sonucumu söylerim canım görüşmek üzere:80:merhaba canim..
ben cok iyiyim cok sükür,hadi gecmis olsun sileri bitirmissin temzilik falan...
benimde bu p.tesi 2tane okulda sinavim var dedigin gibi 2gun full bende calisicam..
su okulda bitse artik die dua ediyorum..
eylülde büyük bir maraton basliyor benim icin simdiden pilanlarimi yapmaya baslamam lazim..
yabancidil sinavinin sonuclari hala aciklanmadi merakla bekliyorum bende..
laptopum bozuldumasa üstünden giriyorum oda foruma girince kasiliyor pek bakamiyorum..
cok ski bir sekilde spora basladim bu aralar:)
cok iyi bak kendinee,sinavlardan haberdar et benide
bende spora bi başlıyorum bi bırakıyorum bi bakmışsın her gün yürüyüş yapıyorum diğer hafta yatıyorum bunu düzene sokmam lazım aslında..sınav sonucumu söylerim canım görüşmek üzere:80:
tebrik ederim canım çoookk sevindimayy canim cok mutluyumm
yabancidil sinavlarimin ikisinide gecmisim orta ve iyi dereceyle..
Nasil mutlu oldum,hem sasirdim hem sevindim
tebrik ederim canım çoookk sevindimdarısı diğer sınavlarının veee benim başıma
Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler, uğruna başarısız olmaya değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir.
ah ah ben de bu dertten muzdaribim.çok halsizim bu aralar evimin işini zar zor yapıyorum.kızımla ilgileniyorum ama kaliteli zaman geçiremiyorum.seneye kpssye gircem bu düzensiz uyku düzensiz hayatla nasıl başaracağım bilmiyorum şöyle silkinmem lazım.her gün öyle başlıyorum bugün verimli geçecek diye tam yapamıyorum.enerjim yok hiç herşey zor geliyor şöyle kıpır kıpr olsam ah ah.