Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

Artık herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum.. Daha çok Şükrediyorum :KK3:
Her sabah 9da işe giderken her bir azaam için şükrediyorum.. bugün günüm çok güzel ve hızlı geçecek diyorum. hayata pozitif ve olumlu bakıyorum :nazar::nazar::nazar:

Güneş sanki bana doğuyor

yok canım asker yolu beklemiyorum ben mayısda kpss atamaları var onu kastetmiştim..sen bekliyosun herhalde hayırlı tezkereler canım Allah sabır versin özlemek çok zor bilirim

mayis diyince aklima tezkereden baska birsey gelmiyor:KK60:
sagol canimm az kaldi bizimde mayis 17sinde tezkeremiz allah kismet ederse..

uykuyu çok seviyorum özellikle sabah uykusu :KK43:

ögle saatlerinde 1-1.5 saat uyuyabilirsin aksamda 21.30-22.00 gibi uyursan sabahlari cok rahat kalkarsin canim..
birde gün icinde spor yap özellikle aksamlari yürüyüs vs yap mesela vucudunu yormalisin biraz..
sonra dustan cikinca uyumasi o kadar guzel oluyorki..
ben aksam saat 22.00 gibi yatiyorum sabah 5de alarmim calmadan uyaniyorum
2aydir böyleyimm hic zor gelmiyor,bide is oldugu icin mecburen kalkiyorum tabi:KK35:

Artık herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum.. Daha çok Şükrediyorum :KK3:
Her sabah 9da işe giderken her bir azaam için şükrediyorum.. bugün günüm çok güzel ve hızlı geçecek diyorum. hayata pozitif ve olumlu bakıyorum :nazar::nazar::nazar:

Güneş sanki bana doğuyor

harikasin canimmmm:KK55:
bende hep böyle dusunuyorumm..
ise giderken mizlanmak yerine bir isim oldugu icin sükrediyorum..
birde Allah kabul etsin sabah ibadetimi yapinca o gun artik benim icin inanilmaz guzel geciyor:KK16:

raziyyy dediklerini bende uyguluycam hee senin hayatnasıl bakıyım ders çalışıyomusun:):)

saol canm.ben çok istikrarsızım biraz moralim bozuksa sürekli uyumak istiyorum.saatim 3 kez kurulu bi işe yaramıyo.stresle alakalı galiba.erken de yatsam sabahlarıuyanmak işkence:18:
ama onun dışında artılarımızı yazalım bakalımgünlük egzersiz yapıyorum 20 dk sıkılaştırma hareketleri
.pozitif düşünüyorum duruma göre değişse de eskisi gibi kendimi salmıyorum.hayattan keyif alıyorum kitap okumayı çok seviyorum alışveriş:KK69:hayallerimin gerçekleşeceğine %100 inanıyorum Allah ın izniyle.özümüz gibi güçlü olumlu olalım kızlaarr=))En Büyük TÜRKİYE

raziyyy dediklerini bende uyguluycam hee senin hayatnasıl bakıyım ders çalışıyomusun:):)

hehe dil kursuna pek calistigim sayilarmiz:KK52:
ama pazartesi okulda 2tane sinavim var hafta sonu onlara calisicam biraz ezber gerektiriyor..
birde yatili misafirlige gidicez insallah calisabilirimm gitmesemmi diyorum ama cok yakin oldugu icin
birde bassagligi o yuzden gitmem gerekk..Bakalim nasil üstesinden kalkicaz..
hafta sonu bütün uyku ve spor düzenim bozuluyorr bütün zamani ailede evde temizlik subu geciyorr
hic hazmetmiyorum bu durumu ama degistiremiyorumda:44:

saol canm.ben çok istikrarsızım biraz moralim bozuksa sürekli uyumak istiyorum.saatim 3 kez kurulu bi işe yaramıyo.stresle alakalı galiba.erken de yatsam sabahlarıuyanmak işkence:18:
ama onun dışında artılarımızı yazalım bakalımgünlük egzersiz yapıyorum 20 dk sıkılaştırma hareketleri
.pozitif düşünüyorum duruma göre değişse de eskisi gibi kendimi salmıyorum.hayattan keyif alıyorum kitap okumayı çok seviyorum alışveriş:KK69:hayallerimin gerçekleşeceğine %100 inanıyorum Allah ın izniyle.özümüz gibi güçlü olumlu olalım kızlaarr=))En Büyük TÜRKİYE

herkezin bi takim sorunlari oluyo muhakkak..
bende cogu zaman ailemle sorun yasiyorumm eskiden cok takardim ama artik hedeflerim var ve onlarin
dertlerine sorunlarina stressle sürdürdükleri yasamlarina ayiricak vaktim yok:KK33:
bu sene benim icin cok kiritikk meslek isim olucakmi olmuycakmi belli degil ama tüm gücümle calisiyorum cabaliyorum
tabiki allahtan hayirlisini istiyorum bakalim sonuc ne göstericek..
yasadigimiz zorluklar bizi yildirmiyor hayat herseye ragmen dvm ediyor pozitic olmak cok cok önemli diye dusunuyorum ben..
Bosverrr dünyayi senmi kurtarican haciii:KK60::KK60:

haha :86: doğru be hacmm bunlarda geçerr
ben bi istediğim işe gireyim de kendimi bulucam inşşş:98:

haha :86: doğru be hacmm bunlarda geçerr
ben bi istediğim işe gireyim de kendimi bulucam inşşş:98:
insallah girersin canim...
valla ben ise baslamadan önce cok kötüydüm dedimya depresyona giricektim nerdeyse
simdi cok sükür kurtuldum..

HAYAT BIZE GÜZEL...DERTLERE SIKINTILARA:KK33::KK33:

iş hayatı önemli canm ya düzenimizi kuralım da
bugün erken kalktım yuppiii
aynen:KK74:

iş hayatı önemli canm ya düzenimizi kuralım da
bugün erken kalktım yuppiii
aynen:KK74:
öyle valla..insana iyi geliyor calismak..

ya ben bu 3-4aydir cabuk sinirleniriyorumm en ufak seyde bagirip cagiriyorumm
buda beni rahatsiz ediyor tabikide en cok cevremi..
kendime engel olamiyorummm galiba insanlari cok hafife aliyorum
önemsemiyorum kimseyi bencillestimmi ne:KK52:
hayatimda hedeflerimi isteklerimi belirledigimden beri böyleyimm baskasinin istedigi degilde kendi isteklerim
önemli diye dusunmeye basladim artik..bu benim icin iyi bisey ama cevremle cok tartismalarim oluyor
onlari pek kaideye almamaya basladim..
mesela ablam biryere gidelim dese eskiden hemen giderdim ama artik canim istemiyorsa hayir diyebiliyorum
Hayir demeyi ögrendigim icinmi yoksa cevrem bundan hosbut degil anlamadimm
biri bana yardim etsin:44:

gerektiği yerde hayır diyebilmek güzel birşey bence.tabii en ufak birşeyde öfkelenmek seni de yıpratır çevrendekileri de üzebilir.hedeflerini yine ön planda tut canm ama sinirlerini de boşuna yıpratma derim.ben bu durumlarda affetme çalışması yapıyorum kendimce.kendimi,geçmişi,ve herkesi affediyorum diyorum ve bu hissi duymaya çalışıyorum ve bi sakinlik geliyo anında.=)

gerektiği yerde hayır diyebilmek güzel birşey bence.tabii en ufak birşeyde öfkelenmek seni de yıpratır çevrendekileri de üzebilir.hedeflerini yine ön planda tut canm ama sinirlerini de boşuna yıpratma derim.ben bu durumlarda affetme çalışması yapıyorum kendimce.kendimi,geçmişi,ve herkesi affediyorum diyorum ve bu hissi duymaya çalışıyorum ve bi sakinlik geliyo anında.=)

ahhh affetmekkk
sevdiklerini affetmesi daha kolay oluyor ama ya sevmediklerimm:KK30:
genelde sevmediklerimden ve cevremde görmek istemedigim kisilerden uzak durmaya calisiyorum
hep bir mesafe koyuyorum gerektiginde...
biraz daha sinirlenmemeye dikkat edicemm gercekten bu insani cok yipratiyor...
hayattaa yapilabilicek o kadar güzel seyler varkii baskalarina kizip yada sinirlenip
bu zamanimi bosa harcamak istemiyorum...
yasasin pozitif düsüncee:KK8::KK8:

ahhh affetmekkk
sevdiklerini affetmesi daha kolay oluyor ama ya sevmediklerimm:KK30:
genelde sevmediklerimden ve cevremde görmek istemedigim kisilerden uzak durmaya calisiyorum
hep bir mesafe koyuyorum gerektiginde...
biraz daha sinirlenmemeye dikkat edicemm gercekten bu insani cok yipratiyor...
hayattaa yapilabilicek o kadar güzel seyler varkii baskalarina kizip yada sinirlenip
bu zamanimi bosa harcamak istemiyorum...
yasasin pozitif düsüncee:KK8::KK8:

bu kez ben sana yardımcı olmaya çalışıyım..melisa çayı içç istedğin kadarda içebilirsin acayip sakinleştiriyo insanı
bende öfkeleniyorum hemen kızıyorum baktım herkesi kırmışım:) kendimi frenliyorum nefes alıyorum başka bişeydüşünüyorum öfkem yatışıyo..
sevmediğin insanları silebilirsin en güzeli bu işte kötü sevimsiz insanları temizlemek:) hem sevmediklerini ne affetcen ne takıcaksın onları boşver onlar orda kalsın..kendimi böyle düzelttim ben inş sanada yardımcı olabilirim:)

bu kez ben sana yardımcı olmaya çalışıyım..melisa çayı içç istedğin kadarda içebilirsin acayip sakinleştiriyo insanı
bende öfkeleniyorum hemen kızıyorum baktım herkesi kırmışım:) kendimi frenliyorum nefes alıyorum başka bişeydüşünüyorum öfkem yatışıyo..
sevmediğin insanları silebilirsin en güzeli bu işte kötü sevimsiz insanları temizlemek:) hem sevmediklerini ne affetcen ne takıcaksın onları boşver onlar orda kalsın..kendimi böyle düzelttim ben inş sanada yardımcı olabilirim:)

cok tesk ederim canimm.. Cayi deniycem mutlaka
bu hafta iyi gecti her zamanki hircin hallerim yoktu..bugun burda tatil ailecek bahceye mangal yapmaya gidicez:KK52::KK52:
sevmediklerin cok yakinin olunca bazen silmek zor oluyor ama takmamak en iyisi galibaa..
hepinizee hayirli cumalar guzel hafta sonlari diliyorummm:79:

cok tesk ederim canimm.. Cayi deniycem mutlaka
bu hafta iyi gecti her zamanki hircin hallerim yoktu..bugun burda tatil ailecek bahceye mangal yapmaya gidicez:KK52::KK52:
sevmediklerin cok yakinin olunca bazen silmek zor oluyor ama takmamak en iyisi galibaa..
hepinizee hayirli cumalar guzel hafta sonlari diliyorummm:79:

denemelisin kesinikle.takma takma gül geç:) böcek muamelesi yap onlara ezebilirsin:KK70:oh h afiyet olsun güzel hafta sonu geçirirsin inşallah
bende 5 gündür en geç 8:30da kalkıyorum kendimi çok mutlu hissediyorum günün güzel saatlerinden yararlanabiliyorum kitaplarımı okumaya başladım ders çalışıyorum:) spora devam ediyorum köpeğimle çokilgileniyorum en az 1 saat yürüyoruz hergün kiloda almıştı köpeğim zayıflıyoda:) yani baya yol katettim arada moralimi bozcak şeyler oluyo:) daha doğrusu bende takmamam gereken insanların sözlerini takıyodum :) ama 2 sn sürüyo artık silkelenip kendime geliyorm bayağ gelişme oldu bende :)

oof oof benimde ayni sorunlarim var yaa cook halsizim hic enerjim yok sadece uyumak istiyorum bu nebicim bir ruh halidi anlamadim :KK43:
- ders calismam lazim (sinavlarim yaklasti)
- erken yatip erken kalkma lazim
- bol bol su icimem lazim
- ve en önemlisi kilo vermem lazim

hadi hayirlsiii artik :))

oof oof benimde ayni sorunlarim var yaa cook halsizim hic enerjim yok sadece uyumak istiyorum bu nebicim bir ruh halidi anlamadim :KK43:
- ders calismam lazim (sinavlarim yaklasti)
- erken yatip erken kalkma lazim
- bol bol su icimem lazim
- ve en önemlisi kilo vermem lazim

hadi hayirlsiii artik :))

ee biryerden baslamak lazim :KK34:

ee biryerden baslamak lazim :KK34:

haklisin bir yerden baslamak lazim ama iste o baslangici bir türlü yakalayamadim :44:
hayatimi tam bir düzene otutursam daha ne isterimki acaba :)
amaaan neyse yaa positiv düsünmek lazim HERGÜN YENI BIR BASLANGIC OLSUN HEPIMIZ ICIN :KK64:

X