çok geç kalkıyorum arkadaşlar, henüz işe başlamadım, yapmam gerekenler dağ gibi birikti ama enerjim yok..
bu gece yatmamaya çalışıp gündüz de tabii, akşam kararıma uygun bir zamanda yatmayı planlıyorum.
böylece sabah da uzun süredir göremediğim güneşi görebilecek olmak amacıma giden ilk adım.
okumalarım, yazmam gereken 3 makale, önümde hazırlanmadığım bir sınav var, kendimi berbat hissediyorum.
Eski kiloma geri dönebilmek istiyorum
Artık popomu kaldırmak hareketli olmak üstümdeki bu lanet tembelliği atmak istiyorum
Herkes bana Allah çalışanı sever, işleyen demir ışıldar, ataletine alıştın artık karakterin oldu diyip duruyor, çıldıracam
Sabah 5 de kalkıp akşam 9 da yatan, kıpır kıpır, hareketli, hiç bir işini yarına bırakmayan birinin bu kadar değişmesi..
Devamlı bahaneler buluyorum, az düşününce, iç konuşma yapmaya başladığım ilk saniye aklıma dolu amalar geliyor.
Ama onun suçu, ama bunun suçu, ama o neden bana böyle yaptı, ama hastayım, ama bugün yayılma günüm, ama aklım dolu, ama bunalımdayım..
Buraya yapmamız gerekenleri ve başardıklarımızı yazalım arkadaşlar, birbirimizi desteklersek ve gerçekten de istiyorsak başaramayacağımız şey olmayacak.
Benim yapmam gerekenler
1) Erken kalkıp erken yatmak
2) Okumalarımı yapmak, düzenli çalışmak
3) Düzenli spor yapmak
4) Dengeli beslenmek
5) Her gün en az 2 litre su içmek ( ne alaka demeyin, gerçi biliyorsunuzdur, önüne belli hedefler koyan kişilerin günde en az 2 litre su içmesi -abartmayarak tabii ki- onların en büyük motivasyonları oluyormuş, zihnen ve bedenen zindelik sağlıyormuş )
görüldüğü üzre bir kerelik tatminler değil tüm hayatıma yaymam gereken bir süreç olacak bu, desteklerinizi bekliyorum..
konumuzla alakalı -alıntının nerden alındığını yazarak tabii ki- alıntılar ve linkler de eklersek dadından yinmez hani