Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raziyerkan,canım sana müjde vermeyi çok isterdim ama maalesef0.75 puanla kaçırdım olmadı yinehayırlısı böyleymiş diyorum
1) 6:00 uyan
2) evde spor
3) spor salonu
4) çalışmam gerekenler
5) 3 lt. su
6) 2 yeşil çay
7) bakım (kendime ve eve )
Başarı, bir sonuç değil, daha iyiye ulaşmak için sürekli çaba göstermektir. Hayattaki hedeflerini belirledikten sonra uzmanlaşmak şart. Uzmanlaşmış bilgiden sonra da eyleme geçmek gerekir. Bu sırada kendinle olan iletişiminden kopmamalısın. Kendinle iletişim, içindeki gücü canlı tutar.
Hiçbir şey, senin verdiğin dışında bir anlama sahip değil.
Canın mı sıkılıyor? Bunun sorumlusu sensin. Kilo, işsizlik, depresyon... Bunlara sen izin verdin. Depresif bir ses tonunu benimse, sağlıksız beslen, spor yapma, omuzlarını düşür, en kötü senaryoları düşün, sabit bir yere bak, kal öylece, evden çıkma, bunalımın içine gir ve orada debelen... Bunu sen yapıyorsun. Seni zorlayan yok, sadece senin isteğin...
Gülümse, sesini canlandır, sağlıklı beslen, spor yap, dik dur, nefes alışların derin ve yavaş olsun, en güzel amaçlarını gözünün önüne getir, en mutlu senaryolarını çiz, amacına kilitlen ve kendine inan, coşku dolu ol, eyleme geç, hayatını yönet, aklında kurduğun senaryoların trajediden uzak adeta bir baş yapıt olsun... Zihnindeki bu olumlu mesajlar fiziksel davranışlarına dönüşecektir.
Her disiplinli çabanın birden çok ürünü vardır.
Başarı formülü = Ne istediğini kesin olarak ortaya koy (HEDEF) + Eyleme geç (EYLEM) + Kendinle iletişimden kopmadan amacına yönelik sürekli takipte ol (KONTROL) + (ESNEKLİK)
İnsanları geç yatırıp erken kaldıran: Hırs...
Neye inanıyorsak o olur: İnanç...
Yetenek ve tutkulara doğru yönü gösteren: Strateji...
Kimsin, ne yapıyorsun, niçin yapıyorsun, mutlu olacak mısın: Değerlerin açıklığı...
Mükemmele gevşek adımlarla ulaşmak imkansız: Enerji...
Diğer insanlarla birlikte olma, ilişkiyi sürekli kılma arzusu: Bağlayıcı güç...
Çevreyle ve kendinle iletişim yaşam düzeyini belirler. Başarılı kişi zorlukları nasıl aşacağını düşünür, çabalar, deneyimlerini kullanır, dersler çıkarır, başarısız kişi yakınır, sitem eder, kötü yönlerini görür: İletişimin mükemmelliği
Ben ataletin en dibne vuranlardanım..yarın (yani bugün) görüşmek üzere
Ya, yine de şükredecek çok şeyim var.. Benim sorunum kendim ičin bişey yapmamak. Başkaları ičin gerçekten ,elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.canla başla koştururum.. Sıra bana gelince, hep bi erteleme,bi bahane. Süper dikiş dikerim,evde yarıya kadar dikilmiş,bitirilmeyi bekleyen bir sürü kıyafet..ya da hiç dokunulmamïş kumaşlar. Yeni yïl, yeni başlangıç deyip bir hevese geldim. 6 -7 kilo verdim.onu da bıraktım. Vermem gereken çooook kilolarım var.. Ama yok konsantre olamıyorum. Zorunlu olmadıkça evden çıkmıyorum.. Zaten ben çıkıp , şöyle bi dolaşıp geliyim diyen biri değilimdir. Kendimle ilgili gelecek için hiç hayal kuramıyorum. Eşimle aramız çok çok iyi, hiç bir problemimiz yok , karı koca olarak. Eşimin işinde bazı tıkanmalar oldu ve bu beni mutsuz ediyor.Ve ben mutsuz olduğum zaman hiç bir seye odaklanamıyorum.. Sanırım problem burda. Ama hissediyorum ,herşey çok güzel olacak ,inşallah...
ben de geldm buraya, ben de orta öğretim kpss ye hazırlanacağım, temizlk işlerim var tabi erken kalkmaya alışcm önce