yok canım asker yolu beklemiyorum ben mayısda kpss atamaları var onu kastetmiştim..sen bekliyosun herhalde hayırlı tezkereler canım Allah sabır versin özlemek çok zor bilirimmayisimii ?? senindemi askerin var yoksaa
yok canım asker yolu beklemiyorum ben mayısda kpss atamaları var onu kastetmiştim..sen bekliyosun herhalde hayırlı tezkereler canım Allah sabır versin özlemek çok zor bilirim
uykuyu çok seviyorum özellikle sabah uykusu
Artık herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum.. Daha çok Şükrediyorum
Her sabah 9da işe giderken her bir azaam için şükrediyorum.. bugün günüm çok güzel ve hızlı geçecek diyorum. hayata pozitif ve olumlu bakıyorum
Güneş sanki bana doğuyor
raziyyy dediklerini bende uyguluycam hee senin hayatnasıl bakıyım ders çalışıyomusun:):)
saol canm.ben çok istikrarsızım biraz moralim bozuksa sürekli uyumak istiyorum.saatim 3 kez kurulu bi işe yaramıyo.stresle alakalı galiba.erken de yatsam sabahlarıuyanmak işkence:18:
ama onun dışında artılarımızı yazalım bakalımgünlük egzersiz yapıyorum 20 dk sıkılaştırma hareketleri
.pozitif düşünüyorum duruma göre değişse de eskisi gibi kendimi salmıyorum.hayattan keyif alıyorum kitap okumayı çok seviyorum alışverişhayallerimin gerçekleşeceğine %100 inanıyorum Allah ın izniyle.özümüz gibi güçlü olumlu olalım kızlaarr=))
insallah girersin canim...haha :86: doğru be hacmm bunlarda geçerr
ben bi istediğim işe gireyim de kendimi bulucam inşşş:98:
öyle valla..insana iyi geliyor calismak..iş hayatı önemli canm ya düzenimizi kuralım da
bugün erken kalktım yuppiii
aynen
gerektiği yerde hayır diyebilmek güzel birşey bence.tabii en ufak birşeyde öfkelenmek seni de yıpratır çevrendekileri de üzebilir.hedeflerini yine ön planda tut canm ama sinirlerini de boşuna yıpratma derim.ben bu durumlarda affetme çalışması yapıyorum kendimce.kendimi,geçmişi,ve herkesi affediyorum diyorum ve bu hissi duymaya çalışıyorum ve bi sakinlik geliyo anında.=)
ahhh affetmekkk
sevdiklerini affetmesi daha kolay oluyor ama ya sevmediklerimm
genelde sevmediklerimden ve cevremde görmek istemedigim kisilerden uzak durmaya calisiyorum
hep bir mesafe koyuyorum gerektiginde...
biraz daha sinirlenmemeye dikkat edicemm gercekten bu insani cok yipratiyor...
hayattaa yapilabilicek o kadar güzel seyler varkii baskalarina kizip yada sinirlenip
bu zamanimi bosa harcamak istemiyorum...
yasasin pozitif düsüncee
bu kez ben sana yardımcı olmaya çalışıyım..melisa çayı içç istedğin kadarda içebilirsin acayip sakinleştiriyo insanı
bende öfkeleniyorum hemen kızıyorum baktım herkesi kırmışım:) kendimi frenliyorum nefes alıyorum başka bişeydüşünüyorum öfkem yatışıyo..
sevmediğin insanları silebilirsin en güzeli bu işte kötü sevimsiz insanları temizlemek:) hem sevmediklerini ne affetcen ne takıcaksın onları boşver onlar orda kalsın..kendimi böyle düzelttim ben inş sanada yardımcı olabilirim:)
cok tesk ederim canimm.. Cayi deniycem mutlaka
bu hafta iyi gecti her zamanki hircin hallerim yoktu..bugun burda tatil ailecek bahceye mangal yapmaya gidicez
sevmediklerin cok yakinin olunca bazen silmek zor oluyor ama takmamak en iyisi galibaa..
hepinizee hayirli cumalar guzel hafta sonlari diliyorummm:79:
oof oof benimde ayni sorunlarim var yaa cook halsizim hic enerjim yok sadece uyumak istiyorum bu nebicim bir ruh halidi anlamadim
- ders calismam lazim (sinavlarim yaklasti)
- erken yatip erken kalkma lazim
- bol bol su icimem lazim
- ve en önemlisi kilo vermem lazim
hadi hayirlsiii artik :))
ee biryerden baslamak lazim