Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

canim öncelikle güne zinde baslaman icin erken kalkman sart..7-7.30 gibi mesela..
30-45dk cik bi temiz hava al vucudun acilsin kendine gel,ama bunu ac karnina yap..
sonra geldiginde ilik bi dus cok iyi gelicekkk..
mutlaka kahvalti yapmalisin..bol yesillik,yumurta(ben 2tane yiyorum sabahlari)zeytin,peynir..
agir yagli seyler yeme karnini tam doyur..
kahvaltidan sonra kendine bi program yap hangi islerin daha önemli,önemli islerine öncelik ver (bunlari yaparken skilsakta kendini zorla)
programa ayiricagin zaman ztn 30-45dk sürer bu arada kahvaltida yediklerinde biraz olsun sindirilmis olur..
(sabahlari ben erken kalktigim icin ders calisirken uykum geliyo senin gibi o yüzden sütsüz sekersiz 1 kahve iciyorum 15dk sonra uyku falan kalmiyo)
ders calisirken mola ver okul tenefüsü gibi mesela..45dk ders 15 dk ara
ama bu aralarda konsantreni bozucak seylerle ilgilenme tel. Pc gibi..
böylelikle hem dersten skilmassin hemde daha verimli calisirsin..
45dklik ders calisma ve 15dklik arayla günde 4-5saat calisabilirsin..
günde 4-5saatle ne kadar hizli ve verimli ilerledigini sende görüceksin..
okumak istedigin kitaplari mutlaka sona birak..

inş kalkabilirim ya bugün dersim vardı öğlendi bide ona bile kalkamadım abarttım iyice..yarın kesinlikle kalkıcam söz :) bu 45dk ders 15 dk mola olayını bugün denicem inş olur. bu sınavlar benim için çok önemli çünkü. pc yle pek ilgilenmiyorumda hayal dünyam geniş o yüzden konsantre olamıyorum bi türlü.

basarilar canim insallah en kisa zamanda toparlanirsin..
kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin motivasyon icin cok yardimci oluyor..
hem ne yapman gerektigini daha iyi ögrenirsin

raziyerkan canım sana katılıyorum çok doğru söylemişsin bende ders çalşırken 45 dk ders 10 dk ara veriyorum kpssye öyle çalışmıştım.gerçekten daha verimli oluyor,sıkılmadan çalışıyor insan .

happypisces,sende bu şekilde çalışabilrsin uyku problemin için sade kahve tavsiye ederim bende işe yarıyor ,birde erdal demirkıran ın ''sadece aptallar 8 saat uyur ''adlı kitabını okursan faydasını görürsün sana başarılar dilerim canım

evet o kitabı bende okudum ve gaza gelmiştimama şimdi tekrar uyuku problemi çekiyorum sabahları kalkamıyorum saati erteleye erteleye bi bakıyorum geçmiş zaman öğlen olmuş bu ara motivasyonumda düştü ders çalışmayı sürekli erteliyorum erteledikce o çalışma azmim gidiyo çalışma saatim hiç gelmiyo çünkü yine erteliyorum..1 haftadır herşeye üşeniyorum netten haber okurken sonuna kadar okumaya bile üşeniyorum ouff ama yarın yeni birgün yarın başlıycam hayatımı düzene sokucam inşallah

hic birsey icin gec degil canim..bende 2-3haftadir derslerimi erteliyorum
2ayim kaldi ve hala yerimde sayiyorum..galiba hafta sonunu sadece kendime ait hissetmemdenn
ama bugun basliyorum faliyetlereee uyku problemim yok ama tembelligim var..hadi bakalim kolay gelsin

bugün erken kalktım ilk adımı attım ama ders yine yok..bi başlayıp soru çözsem devamı gelicek biliyorum yeni soru bankası alıcam birazdan yeniolunca istek gelir bana galiba havalardanmı bu tembellik acaba bahar yorgunluğumu bilmiyorum hadi çalışmaya başlıyınca hber vericem :)ama elimi çabuk tutmam lazım lysye ne kaldki şurda

bende basliyorum bugün en azindan 2-3saat calissam yeter..10-15dklik ara verekerk..
isten geldim yeni yemegimi yiyince cikicam hemen kütüphaneye gidicem
orda daha iyi konsantre oluyorum

günaydın kızlar nerelerdesiniz?günaydın diyorum çünkü yeni uyandım:)bugünlerde çok uyuyorum yataktan kalkasım gelmiyo acayip yorgun ve halsiz hissediyorum.bahardanmı acaba yayürüyüş yapsam iyi gelir herhalde ama ona bile üşeniyorum off

neden kimse uğramıyor buraya kızlar nerelerdesiniz? artık erken kalkıyorum galiba çözdüm bu sorunu birazdan yürüyüşe çıkcam sonra güzel bi kahvaltı...bugün keyfim yerinde çok şükür

neden kimse uğramıyor buraya kızlar nerelerdesiniz? artık erken kalkıyorum galiba çözdüm bu sorunu birazdan yürüyüşe çıkcam sonra güzel bi kahvaltı...bugün keyfim yerinde çok şükür

mrb canimmm sorununu asmana cok sevindim..kimse ugramiyor bende gecen yazdigini görmemisim..
nasil gidiyo bakalimmm

mrb canimmm sorununu asmana cok sevindim..kimse ugramiyor bende gecen yazdigini görmemisim..
nasil gidiyo bakalimmm
merhaba canım seni gördüğüme sevindimbi sen uğruyosun zaten bırakmayalım burayı yoksa benim hevesim kaçıyor..iyi gidiyor şimdilik kpdsye hazırlancaktım fakat vazgeçtim şimdilik gerek olmadığını düşündüm,yürüyüşe başladım inşallah bırakmam,bol bol kitap okuyorum bu aralar böyle yani..sen nasılsın neler yapıyosun

ya bende çok uyuyorum erken kalkmıştım bi ara şimdi yineee... allahım yaa öyle tatlı geliyoki uyku gözümü açamıyorummm

ya bende çok uyuyorum erken kalkmıştım bi ara şimdi yineee... allahım yaa öyle tatlı geliyoki uyku gözümü açamıyorummm
bikaç gün öncesine kadar bende öyleydim resmen yataktan kalkamıyordum üstümde koca bir ağırlık vardı sanki gözkapaklarım bile ağırlaşıyodu yani bıraksalar akşama kadar yatardım herhalde:)

cok sevindim canim..bende spora basladim,hergün düzenli 1-1.5saat yürümeye calisiyorum...
hafta sonlarida erken kalkiyorumm haziranda dil sinavim var bu hafta ona basliycam iste hayirlisi
birde calisinca biseylere yetismek cok zor oluyo

cok sevindim canim..bende spora basladim,hergün düzenli 1-1.5saat yürümeye calisiyorum...
hafta sonlarida erken kalkiyorumm haziranda dil sinavim var bu hafta ona basliycam iste hayirlisi
birde calisinca biseylere yetismek cok zor oluyo
evet canım çalışınca zor oluyodur ama maşallah yetişiyosun sen..ben evdeyim mezun olduğumdan beri o yüzden tembel oldum böyleatamaları bekliyorum inşallah bi yer gelirde bende evde pineklemekten kurtulurum

evet canım çalışınca zor oluyodur ama maşallah yetişiyosun sen..ben evdeyim mezun olduğumdan beri o yüzden tembel oldum böyleatamaları bekliyorum inşallah bi yer gelirde bende evde pineklemekten kurtulurum

insallah canim hakkinda hayirlisi olsun..
evde olmak nasil bir duygu bilirim,bende 1-2ay evde kaldim gecen kis deprosyana giricektim ise baslamasaydim
o derece kötü

insallah canim hakkinda hayirlisi olsun..
evde olmak nasil bir duygu bilirim,bende 1-2ay evde kaldim gecen kis deprosyana giricektim ise baslamasaydim
o derece kötü
bazen bende bunalıma giriyorum ama her seferinde çabuk atlatıyorum bir gün sürüyo sadecebu yonümü seviyorum ..sabırla mayısı bekliyorum şimdi hayırlısı inşallah

bikaç gün öncesine kadar bende öyleydim resmen yataktan kalkamıyordum üstümde koca bir ağırlık vardı sanki gözkapaklarım bile ağırlaşıyodu yani bıraksalar akşama kadar yatardım herhalde:)

bugün 7de sürüne sürüne kalktım yataktan erken yatcam inş. erken kalkarım valla benide bırakslar uyurum ne uykuymuş bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…