evet bu konu beni anlatıyor... sabah 8lerde 9larda uyuyorum akşam geç kalkıyorum.uyku düzensizliği tavan yapmış durumda ve sürekli bir agresiflik herşeyi yanlış anlama durumu var.enerjim tahammülüm bitmiş durumda...ben de varım arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama biyerden başlamam lazım artık...
Düzene sokamıyorum ne kadar istesem de.
Yüksek lisans yapıyorum haftada 4-5 gün boşum. Sabah geç uyan gece geç yat...
Evde yapacak hiçbirşey yok. İlgilenebileceğim hiçbirşey yok.
Yemek yapayım 2 ay sonra evlenecek eşime diploma yedirecek değilim diyorum. Saat 15 ten sonra yemek yapamıyorum çünkü annem yapmış oluyor.
Geçen gün tatlı ve çorba yaptım hakkımı yemeyeyim.
Tatlımın da tarifini yazdım isterseniz bi göz atın
bugün çok umutlu bir şekilde iş ararken tamda hayalimdeki gbi ve yaşadığım semtte bir iş ilanı gördüm hemen hazırlanıp gittim. herşey olumluydu fakat, nişanlı olmam biraz kafalarını karıştırdı işverenlerin... çünkü nişanlım izmirde ve ben ankaradayım ilerde düğünün olur çıkarsan emeklerimiz boşa gidecek dediler. herşeye rağmen düşüneceklerini söylediler bende umutluyum beni arayacakları konusunda. hem olmazsa bile mutlka beni daha iyi bir fırsat beklediğindendir :)
ben de yüksek lisanstayım, ilk dönem çok zorlandım ama ikinci dönem 4 ders ve rahat olacağım çünkü o ilk bocalama dönemim geçti, boş vaktim çok olacak diye martta işe başlıyorumeve yakın olacak ve part time derslerime gidebileceğim bir iş
harika bi başlık olmuş maip teşekkürler :81::81::81::81::81::81:
benim de böyle listelerim vardır. arzularımı ve hayallerimi yazarım. bir de kendimde değiştirmek istediğim yönlerimi. zamanla kavuştuğum başarıların üstünü karalarım..en son bir bakarım ki kendimde değiştirmek istedigim şeylerin üstünü hiç çizemiyorum. çünkü insanın kendisini değiştirmesi daha zor ama imkansız değil işte benim listem:
-6.00 kalkmak hergün
-ardından yarım saat egzersiz + 2 bardak su
-günde 50 sayfa kitap okumak, tatil günlerinde 50-100 arası olmalışimdilik en önemliler bunlar
Planlar çok güzelmiş.
Neden erken uyanamıyoruz ? Sabahları sıcak yatağı bırakmak ne kadar zor
aslinda alarm calar calmaz uyanmak gerekiyor hizli hareket lazim
biraz daha uyuyim die dusunmeye firsat birakmadan kalkmak..ben ise giderken öyle yapiyorum cok rahat uyaniyorum..
ama su evde oldugum 2-3gun hic yapamiyorummm..
bizde adetlendim bu hafta iyce tembellestimm ama yarin maratona dvm etmeyi dusunuyorum insallahh..
cunki ders calismamm lazimm
Dediğin gibi hızla hareket etmek gerek.
Hadi sabah erken uyandım ne yapacam ben evde:26:
Okunacak kitabım da kalmadı.
Sabahın 6 sında ne yapılabilir ki
dus gercekten iyibir fikir..ama benim dus falan almam icin sabah 5de kalkmam gerekiyor.hatta sabah 6.00 da kalktıktan sonra hele ki ılık bi duş almak daha muhteşem. güne zinde uyanmak etrafa ışıltı saçmak insanların sizde ki enerjiyi farketmeleri..
hani domino taşları gibi biri devrilse diğerleri teker teker devrilir ya böle bi durum.. bi ilk adımı atsam hepsi peşi sıra gelicek..:79::79::79::79:
spor yapabilirsin mesela..
spordan sonra soguga yakin bi dus
güzel bol vitaminli tadini cikara cikara yapilmis bir kahvaltii
biraz ayna karsisinda kendini izlersinn kendinle konusursun motive edersin kendini
biraz makyaj yapabilirsin mesela