Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba burayı yeni keşfettim bütün sayfaları tek tek okudum benim de toparlanmam gerekiyor artık beni de aranıza alırmısınız:80:
hoşbulduk dünden beri hastayım yatıyorum hiçbişey yapamadım sayfaya pek uğrayan yok galibahosgeldinn canimm...Alamazmiyiz hic sen yeterki gel...
hoşbulduk dünden beri hastayım yatıyorum hiçbişey yapamadım sayfaya pek uğrayan yok galiba
teşekkür ederim canım ilgin için bugün daha iyiyim.tamamen iyileşiyim bende başlıycam artık kpdsye hazırlanmayı düşünüyorum öncelikli planım bu.düzenli kitap okuma, yürüyüş, spor, pozitif düşünme vs..inşlh yapabilirim kiloyla ilgili problemim yok Allaha şükür çok zayıftım bi aralar ama artık 55 kiloyum şimdilik bu kadargecmis olsun canim..
evet pek ugrayan yok bu araa..
bende bu hafta disiplini sallamis durumdayimmm ama basliyorumm yarin..
bu arada diete ve sporada basladimm eee yaz geliyorr forma girmek lazim dimii
sen neler yapmayi planliyorsunnn??
Benim buraya uğramaya yüzüm yok çünkü planladıklarımı yapamadım.
Ödevler duruyor, sabah erken kalkamıyorum hala.
benimde haziranda dil sinavim var ona hazirlaniyorumteşekkür ederim canım ilgin için bugün daha iyiyim.tamamen iyileşiyim bende başlıycam artık kpdsye hazırlanmayı düşünüyorum öncelikli planım bu.düzenli kitap okuma, yürüyüş, spor, pozitif düşünme vs..inşlh yapabilirim kiloyla ilgili problemim yok Allaha şükür çok zayıftım bi aralar ama artık 55 kiloyum şimdilik bu kadar
selamlar herkese, fırsat buldukça burada paylaşımlarınıza katılmak isterim
RaziyErkan,
canım paylaşım için teşekkürler..ben çok beğendim ,denemeye çalışıcam
Razıyerkan konuyu yanlız bırkamadıgın ve paylasımların ıcın tesekkurler...
ve hayırlı tezkereler..
Raziyerkan ,canım öncelikle geçmiş olsun bende yeni yeni atlattım hastalığı ama şu isteksizliği bir türlü atamıyorum üstümden.kpds düşünüyordum galiba vazgeçicem,çünkü sınavlardan çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum..eğer senin kursa gitme şansın varsa git bence daha iyi olur evde pek verim alamıyoruz