Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

merhaba burayı yeni keşfettim bütün sayfaları tek tek okudum benim de toparlanmam gerekiyor artık beni de aranıza alırmısınız:80:

hoşbulduk dünden beri hastayım yatıyorum hiçbişey yapamadım sayfaya pek uğrayan yok galiba

gecmis olsun canim..
evet pek ugrayan yok bu araa..

bende bu hafta disiplini sallamis durumdayimmm ama basliyorumm yarin..
bu arada diete ve sporada basladimm eee yaz geliyorr forma girmek lazim dimii

sen neler yapmayi planliyorsunnn??

Benim buraya uğramaya yüzüm yok çünkü planladıklarımı yapamadım.

Ödevler duruyor, sabah erken kalkamıyorum hala.

gecmis olsun canim..
evet pek ugrayan yok bu araa..

bende bu hafta disiplini sallamis durumdayimmm ama basliyorumm yarin..
bu arada diete ve sporada basladimm eee yaz geliyorr forma girmek lazim dimii

sen neler yapmayi planliyorsunnn??
teşekkür ederim canım ilgin için bugün daha iyiyim.tamamen iyileşiyim bende başlıycam artık kpdsye hazırlanmayı düşünüyorum öncelikli planım bu.düzenli kitap okuma, yürüyüş, spor, pozitif düşünme vs..inşlh yapabilirim kiloyla ilgili problemim yok Allaha şükür çok zayıftım bi aralar ama artık 55 kiloyum şimdilik bu kadar

selamlar herkese, fırsat buldukça burada paylaşımlarınıza katılmak isterim

Benim buraya uğramaya yüzüm yok çünkü planladıklarımı yapamadım.

Ödevler duruyor, sabah erken kalkamıyorum hala.

canim bende hergün planli birsekilde yapamiyorumm
ama genede kendimi birakmiyorumm
sabahlari kalkmak zor oluyor dogru ama kendini zorunlu hissedip kalkman lazim
mesela cok önemli randavun varmis gibi falan düsünsen belki ise yarar
olabildigince hizli olmaya calisss
bak bahar geldii miss gibi cicek günes kokusuu
sabah kalktiginda bi ilik dus al kendine gel
kovu sekersiz kahve öneririmm en azindan alisman icin

(ben sabah erken kalktigimda butun gün tembel olurdum 1kahve iciyorumm kendime geliyorum
sk icmiyorum arada bir kendime gelmem icinn sende deniye bilirsin)
sakin birakma kendiniii

benimde haziranda dil sinavim var ona hazirlaniyorum
stajimdan dolayi haftada 1gün okula gidiyorum temmuz sonunda karne alicam ve derslerime kansantire olmam lazim
kitap okumalari ve spor bendede var isimden dolayi ztn günde 4-5saat yürüyorum ben
hafta sonlarini sadece spor icin ayirmayi düsünüyorum
simdide size cvp yazip odami falan topluycam sonra dogru kütüphaneye ders calismaya
selamlar herkese, fırsat buldukça burada paylaşımlarınıza katılmak isterim

tabi canimmm..
biz burda birbirimize taktikler öneriler veriyoruzz..
cok sevinirim bize katilmana

KENDİNİ MOTİVE ETMEK İÇİN ÖNERİLER

1. Başarı en büyük motive edicidir.
2. Nereye gittiğinizi bildiğiniz sürece bunu diğerlerine kanıtlamaya gerek yoktur.
3. Başarmak için başarışı tasavvur et ve inan.
4. Hedefleriniz açık, yollarınız esnek olmalıdır.
5. Yapabileceğiniz en büyük hata, hata yapmamak için riske girmemenizdir.
6. Sizi durduran tek şey kendinizsiniz.
7. Tavşan tilkiden daha hızlı koşar. Çünkü tilki yiyeceği için, tavşan hayatı için koşuyordur.
8. Problemler, engel değil öğretmendirler.
9. Yapmayı sevdiğiniz 20 şeyin listesini yapın. Bunları gerçekleştirmeyeli kim bilir ne kadar zaman oldu?
10. Hayatınızın kendi ellerinizde olduğunu kabul edin. Onu kurabilirsiniz de, yıkabilirsiniz de.
11. Asla vazgeçmeyin. Never give up.
12. Hayalleriniz geleceğinizin az öncesidirler.
13. Size yardımcı olacak birileri bir yerde vardır. Onları bulun.
14. Kendiniz için her gün zaman ayırın.
15. Özel bir duygu - etki meydana getirme istiyorsanız, o işle ilgili tavrı takının. Gerekli fiziksel konuma geçin. Halka bir konuşma yaparken kendinizden emin olmak istiyorsanız ayakta durun, yüz ifadelerinizi, el hareketlerinizi önceden belirleyip bunlara çalışın.
16. Miktardan ziyade kaliteyi tercih edin.
17. Mükemmel ile iyi arasındaki fark, yaptıklarınıza verdiğiniz önemden ortaya çıkar.

Mazeretlere sığınmaktan vazgeçin. İçinde bulunduğunuz durumda en iyisini yapmanın yollarını aradığınızda bulacak, çalışmaya başlayabilecek gücü kendinizde hissedeceksiniz.
-Güzel Sözler Bulun:
-Kendinize Engel Olmayın:
-Başarabileceğinize ve hedefe ulaşabileceğinize inanın.

-Kendinize Zaman Ayırın:
-Merak Edin:
-Sevin:
-Somut Hedeflere Kilitlenin:
-Mazaretlere Sığınmayın:
-Moralinizi Bozmayın:
-Korkmayın:
-İsteyin ve Azimli Olun:
NİÇİN KONSANTRASYON?
Konsantrasyon bütün dikkatin bir noktaya toplanması,bütün öğrenme mekanizmalarının aynı noktaya yönlendirilmesi, bütün alıcıların öğrenmeye hazır hale getirilerek algının en yüksek performansa ulaşmasıdır.
KONSANTRASYONU BOZAN ETKENLER:
-Hayal kurma
-Yatarak çalışma
-Müzik
-Can sıkıntı
-Yoğun duygusal ilişki
-Düzensiz aile hayatı
-Sağlık sorunları
-Öğrenme metotlarını bilmemek

Kendinizi motive etmek icin denemenizi öneririm..Ben arada bir yapiyorum...

Ben ….(Kendi adınızı yazın)

Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım! O tanımlanmayan nitelik bende var ve bu her gün artıyor! Bende yetenek, beceri ve hüner var!

Hedefler belirler ve onlara ulaşırım! hayattan ne istediğimi biliyorum! Onun peşine düşer ve elde ederim!

İnsanlar benden hoşlanır ve ben kendimle ilgili iyi şeyler hissederim! Ben olduğum için gurur duyuyor ve kendime inanıyorum!

Hiçbir şey beni durduramaz! Çok kararlıyım! Sorunları avantajlara çeviririm! Diğer insanların hiçbir şans görmediği durumlarda bile çözümler bulurum!

Ben …(kendi adınızı yazın)

Çok enerjiğim, çok canlıyım! Hayatı seviyorum ve bunun farkındayım, başkaları da farkında! Moralimi yüksek tutuyor, ileriye bakıyor ve bundan hoşlanıyorum!

İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyi reddediyorum!

Hiç kimseden ve hiçbir şeyden korkmuyorum! Kuvvete, yeteneğe, inanca ve güvene sahibim! Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım! Özellikle bugün!

Ben … (kendi adınızı yazın)

Dünyanın zirvesindeyim ve meydan okuyorum! Zihnimde istediğim şeyin net bir resmi var! Onu kendi önümde görebiliyorum! Ne istediğimi ve onu nasıl elde edeceğimi biliyorum! her şeyin bana bağlı olduğunu ve bunu yapabileceğimi biliyorum!

Engeller isteğimi azaltmaz! Onlar yalnızca hayatta ve hareket halinde olduğumu bana anlatırlar ve ben hiçbir şey için hareketsiz kalmayacağım!

Kendime güvenirim! Başarı için ne gerekiyorsa fazlasıyla sahibim ve onu nasıl kullanacağımı biliyorum! Bugün kimse beni durduramaz! Kendimi topladım ve hergün biraz daha toparlıyorum! Ve bugün, dikkat et dünya, ben geliyorum!

Sınırlar! Onları sınırlar olarak bile kabul etmiyorum! Kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur! Tırmanamayacağım hiçbir duvar yoktur! Yenemeyeceğim ya da tersine çevirip kendi yararıma kullanmayacağım hiçbir sorun yoktur!

Dimdik ayaktayım! Dürüst ve içtenim! İnsanlarla ilgilenmeyi severim ve onlar da benden hoşlanırlar! İyi düşünürüm; net düşünürüm; planlıyım; kendime ve çevremde olan her şeye hakimim!

Kendi kartlarımı kendim oynarım, hiç kimse onları benim için oynamak zorunda değil! Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam! başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları, zaferlerimin ödüllerini kabul ettiğim kadar kolaylıkla aşıp ilerlerim!

Kendimden asla mükemmellik talep etmem, ama verebileceğimin en iyisini beklerim ve elde ettiğim de en iyisidir!

Kendime asla mazeretler bulmam! İşleri zamanında ve doğru yaparım! Bugün her zamankinden daha fazlasını yapacak içsel gücüm var!

Ben özel bir insanım! hedeflerim ve kendime olan büyük inancım, hedeflerimi gerçeğe dönüştürür! Hayallerimi yaşama gücüm var! Onlara, kendime inandığım gibi inanırım! Ve bu inanç öyle güçlüdür ki, benim yenilmez ruhumu zayıflatabilecek hiçbir şey yoktur!

Kendi dünyamın hakimi benim!!!

RaziyErkan,
canım paylaşım için teşekkürler..ben çok beğendim ,denemeye çalışıcam

Razıyerkan konuyu yanlız bırkamadıgın ve paylasımların ıcın tesekkurler...
ve hayırlı tezkereler..

Ben birkaç gündür doktor randuvum için erken uyanıyorum 6da. O gün gerçekten güzel geçiyor. Kahvaltı güzel, tüm işlerimi bir güne sığdırabiliyorum. Akşam 23 gibi uykum geliyor ama erken kalkmak gerçekten güzel. İnsanın birçok şey için zamanı oluyor.

RaziyErkan,
canım paylaşım için teşekkürler..ben çok beğendim ,denemeye çalışıcam

Razıyerkan konuyu yanlız bırkamadıgın ve paylasımların ıcın tesekkurler...
ve hayırlı tezkereler..

ben tsk ederim kizlar...
elimden geldigi kadar paylasim yapmaya calisiyorum..
Ben bu hafta cok kötü hastalandim cok halsizim ve rapor almak istemedigim icin ise gidiyorum
cok kötü üsüttüm ilac almadan agridan duramiyorum
takip edenler biliyordur belki ben yabanci dilimi gelistirmeye calisiyorum almanyada yasadigim icin almanca sart.
kendimi yetersiz buluyorum bu konuda acik ögretimden kurs aliyorum ama galiba yabanci dil kursunada basliycam...
haftaya görüsmeye gidicem seviye testi vs.yapilicak..
bu sene meslegede alinirsam insallahh okuldada basarili olmam lazimmm
önümde zor bi sürec var ve ben hala pc basindan kendimi alamiyorummm:84:
bu konuda fikri olan varmi:44:

Raziyerkan ,canım öncelikle geçmiş olsun bende yeni yeni atlattım hastalığı ama şu isteksizliği bir türlü atamıyorum üstümden.kpds düşünüyordum galiba vazgeçicem,çünkü sınavlardan çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum..eğer senin kursa gitme şansın varsa git bence daha iyi olur evde pek verim alamıyoruz

tsk.ler canim sanada cok gecmis olsunn..
evde ztn hic calisamiyorumm muhakkat birseyler engelliyor..
o yüzden ben ders calisacagim zaman kutuphaneye gidiyorum sesiz sakin birsey aradigimda elimin altinda oluyor...
2haftadir bende calisamiyorum ara sinavimi göndermistim okula dogru duzgun calismamistim kitapa
sonucu gorunce agzim acik kaldi her sinavda en fazla 5yanlis yapan ben 11 yanlis yapmisim
iyi calismayana iyi sonuc yokk...
Hem acik ögretimden hemde kurstan dvm edicem en azindan kursa gitmek icin kendimi mecburi hissederim..

Son düzenleme:
kızlar banada lütfen yardm edin noluuur :2 çok önemli sınvlarım ama ben öğlen 3e doğru kalkan birisiyim ve erken kalktığım zaman akşam baş ağrılarım oluyo bünyem alışmış tabi son günlerim bunlar nolur yardım edin.. bide benm okumam gereken biçok yazı var ama bi süre sonra uyku basıyo yada hayal dünyasına dalıyorum odaklanamıyorum sürekli konsantrem bozuk sonrada olmuyo diyip kalkıyorum. ama dediğim gibi çok önemli olmuyo diyip bırakamam asla lütfen yardım edin acaba konsantre bozukluğumu var bende doktoramı gitsem napsam bilemedim of off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…