7-8 gibi kalkarsam gece çok erken uyumam gerekiyor.
ama ben geceleri çok seviyorum en azından 1e kadar falan oturmak isterim.
birden bire yapamam belki bunu ama zamanla olabilir
süt işine gelince de, ben süt içemiyorum, kokusuna dayanamıyorum.
yoğurt, peynir falan çok severim ama süt olmuyor malesef...
yoğurtlu bir tarif varsa onu alabilirim
ne güzel, eksiklerini hatalarını ve bunlardan aldığın dersleri yazmışsın, maddelerin de mükemmel şekilde hazırlanmış, burya devamlı uğrayıp başardıklarını ve aldığın yeni dersleri bizlerle paylaşırsan bizlere de çok yardımcı olacaksın
prensesimm ben de geldimm
yaa ben yazdıklarımı hala yapabilmiş değilim, kendimi çok hantal hissediyorumm
Kadin isterse hersey mevcutt
ögle arasinda 1kase yogurt yiyebilirsinn ..ben denemedim ama nette okumustum..
rahatlatiyormus gün arasinda..
dedigin gibi uyku duzeni zamanla olur..
gün icinde cok yorulursan ztn 9-10 gibi uykun gelmeye basliyor..
bu kısımlar aynı ben yaa:/ bugünde okula gitmedim uyku yüzünden.. okulda baya rahat hani yoklama olayıda yok iyice disiplinsiz garip bi kişilik oldum:2:
olmaz kuzum silkelenme vakti... kararlı ve azimli olursan başaramayacağın hiçbirşey yok... adım adım başlamaya çalış, hem bak yapman gerekenlerin ne olduğunu biliyorsun bu bile bir adımdır bence... ben sana inanıyorum
Ben de katılmak istiyorum aranıza
Kilo vermek değil benim sorunum. Miskinlik :2:
Gece 2-3 te yatıp ertesi gün 14 te uyanıyorum. 12 saat uyunur mu ya
Canım ne kahvaltı hazırlamak istiyor ne yemek yemek.
Zar zor kahvaltı hazırlıyorum yiyorum.
Tüm gün boş boş geçiyor. Gecenin sonunda düşşünüyorum. Benim tez çalışmam gerek. Literatür taramam gerek. Benim işim çoook
Ayy napacam ben ya. Her gün erken kalkacam diyorum kalkamıyorum.
ben üniversite zamanlarımda yurtta kalırken tıpkı sizin gibiydim günümün tamamına yakını uyumakla geçiyordu oda arkadaşlarım okula gidip geliyordu ve ben halen uyuyor oluyordum okula dahi gitmiyordum yatağa yapışmıştım resmen ve tam 15 kilo almıştım. okul bitti ankaraya döndüm ve ilk işim doktora gitmek oldu hipotiroid olduğumu öğrendim neyseki şimdi geç bile yatsam sabah erkenden uyanıyorum ve inanın o kiloları vermek için 1 sene uğraştım. uykunuzu biran önce düzene koymanızı tavsiye ederim mesela bir gece ve bir gün uykusuz kalmıştım ben ve o günün akşamında erkenden uykum gelmişti. sizde bir yöntem belirleyip kendinize bir plan hazırlayıp hayatınızı düzene sokmalısınız
3 gündür sabah erken kalıyorum
sporumu yapıyorum
ders çalışıyorum
saç bakımlarımı ve cilt bakımlarımı ihmal etmiyorum
1 lt su içmem gerekiyor ama henüz bunu başaramadım
iş arıyorum
kafama olumsuz şeyler takmıyorum
şimdilik bu kadar yapabildiklerim... ama hayatımı düzene sokmam için daha çok yolum var bunun farkındayım...
ben bu hafta koydugum hedefime ulastimm
14subatta ara sinavimi gondericcektim ve öyle yaptimm..
ama bunun rahatligi var üstümde birde gececi calistim butun gun uyudummm
amaaa artikk butun bunlar bitiyor...staja basliyorum ve sabahlari erken gidicem ögleden sonra evde olucam..
gelince 1-1,5 saatlik guzel bir uykuuu ve ardindan dersss hazirana kadar bitirmem gereken 8 kitap var
bu hafta pek bi programa uyamadim gececi olunca gecem gunduzume karistii
maip sana cok tsk ederimm böyle bir konu actigin icin...
hepimizinnn böyle motovasyonlara ihtiyaci varr ama hersey bizde bitiyor tabiykii...
"kendimi seviyorum" demekk cokk guzell ve insani cok motive eden bir cümlee
destekleriniz benim için gerçekten çok kıymetli.. hergün girip yazıcam söz size :) bende son günlerde iş arama çalışmalarımı hızlandırdım. kafamda bir soru işareti olmasına rağmen. onuda çözerim diye umuyorum. onun dışında benim hayatımda bir düzen oturtmam için kendi ayaklarım üzerinde durmam şart. azimliyim, hayat benim karşıma iyi bir iş, güzel umutlar , güzel süprizler çıkaracak hemde çok yakında
bende uykuya yenik düşenlerdenim malesef geceleri oturmayı seviyorum sabah 8 de oğlumu okula kaldırıyorum ruh gibi yorgun sinirli bıraksan akşama kadar yatarım hal böyle olunca her şey zamansız oluyor yetişemiyorum .son 6 ayda nerdeyse 6-7 kilo aldım vericem mutlaka diyorum hamurişi yemeden günüm geçmiyor gerçekten benimde hayatımı düzene sokmam gerekiyor
maip siz inandınız ya bana ben de yarındn itibaren yapmazsam wenars değilim
bu maddeleri kocaman yazıp buzdolabinın üzerine asıyorum hemen