Güneşin Kızları Kanal D

güneşin kızları niye bu kadar salak yahu hemen pılını pırtını topla babana git.
adam yıllarca yokmuş, anneleri çok kötü bir adam diye bahsediyor ama kızlar sanki yılın babası seçilmiş gibi adama yapışıyor. şiddete karşıyım ama elimden gelse bir tokatta ben çakacam nazlıya bir insan ancak bu kadar düşüncesiz olabilir.

birde bu selin cd yi almadı mı tuğçeden, kızın annesiyle konuştuktan sonra. cd farklı olsa desem yok aynı dış kabında alişe yazıyor. gerizekalı mı da cd yi almadan konuşuyor tuğçenin annesiyle. cd yi emreden alıyor emre haluka gösterecem diye tehdit ederken evden çıkınca geri veriyor. ne alaka niye veriyorsun ki cd yi geri kır at gitsin. en sonunda da alilerin eve attılar cdyi. alinin annesi kaldi bir oda izlesin diye herhalde. ıq yerlerde bu çocuklarda yada senarist bizi saf yerine koyuyor.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum Nazli hakketi ama ben burada selinede kızdım söylesin Nazlıya gerçeği bilmesi hakkiydi.

Peride bu bölüm tuhaftti Hayır sen hiç babanı tanimadin bile eşyalarını toplayıp gitmesi tuhafti.

Eski bolumlerde ali cd almissin dememiş miydi?

azcık peri akıllı diyordum diğer kızlardan, oda onlar gibi çıktı.
acaba selin bu bölümde söyleyecek mi. nazlı duvara beni affet annem diye yazmış. belki öğrenmiş vicdan azabı çekiyordur.
ali öyle demişti bende hatırlıyorum. ne sömürdü senarist şu cd olayını resmen sinekten yağ çıkardı. en sonunda youtube a düşecek herkes rahatlayacak

Güneşi ben nedense ilgili bir anne olarak görmüyorum sadece bu bölüm de ilgili olarak gördüm.
Kızının videosu düştü internete misal hiç haberi olmadi aslında haberi olması lazım di.

katılıyorum nazlı ve peri iyi saçmaladı

yıllardır ortada olmayan adam çok iyi baba ilan ediliverdi birden hele nazlı nasıl abarttı babam da babam diye

katılıyorum nazlı ve peri iyi saçmaladı

yıllardır ortada olmayan adam çok iyi baba ilan ediliverdi birden hele nazlı nasıl abarttı babam da babam diye
Aynen katılıyorum hadi Nazlı neyse diyorum oda abartti ama periye ne demeli sen hiç tanimiyorsun. Peri babası olduğu anladı annesinin gorusturmedigini nereden anladi.

Aynen katılıyorum hadi Nazlı neyse diyorum oda abartti ama periye ne demeli sen hiç tanimiyorsun. Peri babası olduğu anladı annesinin gorusturmedigini nereden anladi.
hani adamla parkta karşılaşmışlardı ya adam buna fular vermişti, güneş görünce tepki göstermişti oradan çıkardı herhalde böyle bir sonucu.
babam bizim peşimize düşmüş annem görüştürmemiş dedi aklınca

Bende seviyordum ama olay resmen genclerin ask iliskisine dondu sogudum

Yeni bölümü nasıl buldunuz çok fazla beğenmedim.
Ikizlerin babası zafer değil bence. Haluk diye supheleniyorum.
Melisa da bazı şeyleri hak etmiş bence rananin o kadar uyarmasina rağmen halukla görüşmüş.
Savaşın babası terk etmiş GALİBA halukla bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum beklide onun oğlu .

ben fena bulmadım bu bölümü hareketli bir bölümdü.

karı koca her bölüm birini dövüp öldürmeye çalışıyorlar maşallah büyük uyum içerisindeler. en sonunda biri halukun elinde kalacak ama adam gittikçe kontrolünü yitiriyor geçen bölüm ahmeti öldürecekti bu bölüm sevilayın boğazına çöktü. sıradaki kişi kesin gidici.

selinin emreye çemkirmesine bir anlam veremedim. çocuk araları bozuk olmasına rağmen duyar duymaz geldi. daha ne yapabilirdi ki. sonuçta adamdan sen ayrıldın o hep birlikte olmak isteyen taraf. selindeki de büyük cesaret adamı soydurttu yanına yattı sevilay içeri girse ortalık darma duman. hem biz beraber olamayız asla diye ağla ağla sonrada adama sarıl uyu. alişe eziyet resmen.

sevilay zafer işbirliğinin bu kadar çabuk ortaya çıkacağını beklemiyordum. inci saolsun hemen ispitledi. sevilay da inciyi satmıştı eşitlendiler sayılır. nazlının babasının iç yüzünün minnacık bir kısmını görmesine sevindim. savaş o kadar dil döktü kıza işlemedi selin geldi de uyandırdı. nazlının bağırışlarını güneşin duymasını da saçma buldum.

ikizlerin babası konusunda katılıyorum. ne zaman zafer kızlarım dese haluk nereden senin kızların onlar diyor. bilemedim ki zafer güneşi kandırıp eve götürdü de orada haluk mu güneşe tecavüz etti. zaten zaferin asıl amacı peri. sadece peri mi ondan ki.

Reytingler iyi gelmemiş galiba.8.olmuş diyorlar.

Reytingler iyi gelmemiş galiba.8.olmuş diyorlar.

diziler biraz karmaşıklaştıkça reytingi düşüyor nedense.
ezel dizisinde de böyle olmuştu. bence çok güzel bir diziydi sağ gösterip sol vuran sonunu tahmin edemediğiniz ters köşeye yatırın bir diziydi. olaylar karmaşıklaştıkça reytingi düşmeye başlamıştı. 10 numara 5 yıldız bir diziydi halbuki. sonuna kadar severek izlemiştim.
daha basit, başından sonu tahmin edilen diziler izleyicinin daha kolayına geliyor herhalde bilemedim ki.

Bazi sahneleri gercekten baydirmaya basladi.
Nazliya gercekleri anlatmamalari neyi cozecek?
Selinin Emreye cemkirmesi ne kadar sacma.
Melissanin o kolyeye olan duskunlugunu de sacma buluyorum.
Manevi degeri olabilir ama tehlikeye girdigine degmezki.

nazliya cok gicik olmaya basladim
tamam anladik baban ama ya seni o yasa getiren büyüten kim,annesine yaptigi haksizlik
reytingde baya düsüs var 8 olmus

Zaferin bence başka kadından çocuğu var ve hasta. organ yada ilik nakli falan gerekli bu yüzden düştü kızların pesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…