Güneşin Kızları Kanal D

Zaferin bence başka kadından çocuğu var ve hasta. organ yada ilik nakli falan gerekli bu yüzden düştü kızların pesine.
Aynısı dün benim de aklıma geldi ama hedefi peri belli.

halukta deli kuvveti var galiba. yoksa ali genç adam haluk'un karşısında o kadar pısırık kalmazdı.
en azından kemeri elinden alırdı.
çok büyük dram yaşıyor ali baba psikopat deli, anne takıntılı sıyırmış

en çok sevdiğim ve üzüldüğüm karakter o

çok büyük dram yaşıyor ali baba psikopat deli, anne takıntılı sıyırmış

en çok sevdiğim ve üzüldüğüm karakter o

haklısın ali yine bu aileden iyi çıkmış. onunda arada şalterleri atıyor ama normal yani.
intihar etmiş bir babaanne.
kontrol delisi bir hala.
psikopat baba her bölüm birilerini öldürmeye çalışıyor.
stockholm sendromuna yakalanmış bir anne.
derin depresyonda bir kuzen.
kuzenin annesi de intihar etmiş.
gevşek ağızlı bir yenge. bunun zararını doğrudan değilde genelde dolaylı görüyor.
ahmeti tam çözemedim. haluk'un her dediğine inanıyor, onu öldürmeye çalışmasını örtbas ediyor bunda da var bir saflık.
ailenin genlerinin bir incelenmesi lazım. :-D

Birde bu aileye bulaşan da sıyırıyor bulaşıcı hastalık gibi delilik

örnek güneş bunların aileye bir girdi eski kocasını bıçaklayacak kadar psikopata bağladı

Birde bu aileye bulaşan da sıyırıyor bulaşıcı hastalık gibi delilik

örnek güneş bunların aileye bir girdi eski kocasını bıçaklayacak kadar psikopata bağladı

kadın kendi halinde, 3 kızıyla mütevazi bir hayat süren edebiyat öğretmeniyken her gün kocasını bir yerlerde basmaya giden, kocasının eski eşinin dükkanını makasla talan eden üstüne birde eski kocasını bıçaklayan birine dönüştü.

Beyazın dediği gibi kuru fasulyeyi dünden ıslatmış ev kadını özgüvenine sahipken

şimdiki haline bak dişi haluk

kızlarına bir fiske vurmuyordu önce nazlıya tokat attı yakında da kemerlemeye başlar kızları

Okullar açıldı. Ali de lise som sınıf değil miydi kızlar. Ilk bolumlerinde annesine 1 senem kaldı gibi sözler etmişti 18 yaşında üniversite son sınıf olmayacağına göre. Ayrıca Sevilay okula geldiğinde tugcenin annesine okul aile birliği toplatisindan söz etti diye hatırlıyorum.
Savasinda lise son olmasi gerek 1 sene felan ara verdi heralde melisanin kaybından ötürü.

Savaşın annesinin ölümünde bir Haluk bağlantısı bekliyordum ama Haluk kurtarmaya çalışıyor gibi duruyordu. Kadının ayağının altında ki sandalye düşmüştü demek ki Haluk son anda gelmiş. Savaşın annesinin ölümünde belki de rananin parmağı vardır.
Diziye yeni birisi gelecek galiba elif konuştuğu birisi vardı.

Sevilay aslında ali ve selin olayını söylese asıl bomba olurdu hatta güneşe dönüp dünür oluyoruz güneş dese güzel olurdu.

millet sözde gelecek kişi alinin gerçek babası diyor

şu adam girecekmiş gelecek bölümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…