Orası melisanin 1 yıldır kaldığı ev değil mi.aynen eve yıllarca uğramadık diyorlar tek toz yok herşey 30 yıl evvel bıraktıkları gibi
dışarıdaki saldalyeler bile
melisayı götürmüşte orada kalıp saklandığını sanmıyorum haluktan kurtulmak için kaçmış 1 sene ortalardan kaybolmuş çünküOrası melisanin 1 yıldır kaldığı ev değil mi.
aynen kime götürecek kızcağızı acabaBu bölümü ben de beğendim. Ahmette masum değil haluku annesi konusunda çileden çıkardı çok üstüne gitti adami kiskirtti tamam halugun davranışları da doğru değil ama Ahmet'in dun ki davranisida doğru değildi.
Zaferin asıl amacı peri demek ki kime götürecek bakalım yada peri başkasının mi kızı.
Haftaya okul bölümude olur hepsi aynı lise aynı sınıf erkeklerin sakalı gider artık.
evet saçma olmuşaynen eve yıllarca uğramadık diyorlar tek toz yok herşey 30 yıl evvel bıraktıkları gibi
dışarıdaki saldalyeler bile
Orası melisanin 1 yıldır kaldığı ev değil mi.
ensest fantazisi mi yapıyor diyorsun tövbe tövbe o kadar sapkın sapık mı buevet saçma olmuş
aa orasımı?
ama haluğun kızı yaşında biriyle annesine benziyo diye beraber olması çok saçma değilmi? bide farkettinizmi annesi gibi giydirmiş kızı.
töbe töbe annesine benzetip yatıyomu kızla napıyo?
sapık psikopat
Ben o eve benzettim.melisayı götürmüşte orada kalıp saklandığını sanmıyorum haluktan kurtulmak için kaçmış 1 sene ortalardan kaybolmuş çünkü
ne bilim annesi gibi giydirmişti bide annesinin küpelerini falan taktırdı ya aklıma o geldiensest fantazisi mi yapıyor diyorsun tövbe tövbe o kadar sapkın sapık mı bu
Bilmiyorum ama oraya benzettim. Melisa ve haluktan oraya gitmiş beraber ama.küpe olayında. Belli oldu.evet saçma olmuş
aa orasımı?
ama haluğun kızı yaşında biriyle annesine benziyo diye beraber olması çok saçma değilmi? bide farkettinizmi annesi gibi giydirmiş kızı.
töbe töbe annesine benzetip yatıyomu kızla napıyo?
sapık psikopat
Boynundan kolyeyi alırken kızın dudagina nasıl dokunmustu bunların arasında bence birşeyler geçti belli kıza dokunmasi bile tuhaf.ne bilim annesi gibi giydirmişti bide annesinin küpelerini falan taktırdı ya aklıma o geldi
ama yinede günahını almıyayım şimdi haluğun
şahsen bende öyle düşünüyorum ya..Bende haluk melisa anasının kopyası olduğundan onun kucağına yatıp kendine ninniler söyletiyor sanmıştım ne saf iyi niyetliyim yahuu
meğer kazın ayağı başkaymış
Halugun annesi intihar etmiş. Savaşın annesi intihar etmiş.bence savaşın annesininde halukla bağlantısı var.Bende haluk melisa anasının kopyası olduğundan onun kucağına yatıp kendine ninniler söyletiyor sanmıştım ne saf iyi niyetliyim yahuu
meğer kazın ayağı başkaymış
bilmem ki ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya varsaşahsen bende öyle düşünüyorum ya..
başka şeyleer mi var ki ..
annesine benzettiği kıza öle davranmaz saçma olabilir biraz...
aynen o kadını da anlamış değilimsevilay daki iyi cesaret, hem haluğun gölgesinden korkuyo hem yapacağından geri kalmıyo
bilmem ki ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya varsa
ağır sapık demektir
ya bu adam periyi kime verecek hiç aklıma birşey gelmiyor..
şuan sevilayla işbirliği içinde ama sevilayın kızla bir işi olamaz..
sevilay daki iyi cesaret, hem haluğun gölgesinden korkuyo hem yapacağından geri kalmıyo
evet izledim heyecanlı çookkFragman çıkmış kızlar.