Güneşin Kızları Kanal D

Bu bölümü ben de beğendim. Ahmette masum değil haluku annesi konusunda çileden çıkardı çok üstüne gitti adami kiskirtti tamam halugun davranışları da doğru değil ama Ahmet'in dun ki davranisida doğru değildi.

Zaferin asıl amacı peri demek ki kime götürecek bakalım yada peri başkasının mi kızı.
Haftaya okul bölümude olur hepsi aynı lise aynı sınıf erkeklerin sakalı gider artık.

aynen kime götürecek kızcağızı acaba

aynen eve yıllarca uğramadık diyorlar tek toz yok herşey 30 yıl evvel bıraktıkları gibi

dışarıdaki saldalyeler bile
evet saçma olmuş

Orası melisanin 1 yıldır kaldığı ev değil mi.

aa orasımı?
ama haluğun kızı yaşında biriyle annesine benziyo diye beraber olması çok saçma değilmi? bide farkettinizmi annesi gibi giydirmiş kızı.
töbe töbe annesine benzetip yatıyomu kızla napıyo?
sapık psikopat

ensest fantazisi mi yapıyor diyorsun tövbe tövbe o kadar sapkın sapık mı bu

Bilmiyorum ama oraya benzettim. Melisa ve haluktan oraya gitmiş beraber ama.küpe olayında. Belli oldu.

ne bilim annesi gibi giydirmişti bide annesinin küpelerini falan taktırdı ya aklıma o geldi
ama yinede günahını almıyayım şimdi haluğun
Boynundan kolyeyi alırken kızın dudagina nasıl dokunmustu bunların arasında bence birşeyler geçti belli kıza dokunmasi bile tuhaf.

Nazlıya acayip sinir olduğumu söylemeden geçemiyeceğim babam da babam ne saf salak bir kız yaa

Bende haluk melisa anasının kopyası olduğundan onun kucağına yatıp kendine ninniler söyletiyor sanmıştım ne saf iyi niyetliyim yahuu

meğer kazın ayağı başkaymış

Bende haluk melisa anasının kopyası olduğundan onun kucağına yatıp kendine ninniler söyletiyor sanmıştım ne saf iyi niyetliyim yahuu

şahsen bende öyle düşünüyorum ya..
başka şeyleer mi var ki ..
annesine benzettiği kıza öle davranmaz saçma olabilir biraz...

Halugun annesi intihar etmiş. Savaşın annesi intihar etmiş.bence savaşın annesininde halukla bağlantısı var.

şahsen bende öyle düşünüyorum ya..
başka şeyleer mi var ki ..
annesine benzettiği kıza öle davranmaz saçma olabilir biraz...
bilmem ki ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya varsa

ağır sapık demektir

ya bu adam periyi kime verecek hiç aklıma birşey gelmiyor..

şuan sevilayla işbirliği içinde ama sevilayın kızla bir işi olamaz..

sevilay daki iyi cesaret, hem haluğun gölgesinden korkuyo hem yapacağından geri kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…