- 25 Mart 2010
- 4.016
- 3.930
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birkaç bölümdür izleyemiyorum ama dizinin gününün değiştiğini unutmuşum yaa neler oldu acaba36. bölüme geldi dizi.Bu forumda pek izleyen yok galiba.Çok tansiyonlu bir bölümdü.Ben seviyorum bu diziyi.
Kızlar haluğun kïzlarıymıs.Güneş tecavüzü haluğun yaptığını öğrendi.Haluk iyice delirdi.Güneşi dağ evine kaç8rdi.Kızlar ve sevgilileri onu aramaya giderken kaza yaptılar selin yaralandı ama sonra iyilesti.Sevilay alkolle birlikte hap alıp direksiyona geçti ve güneşe çarptı(.Sevilay olduğunu göstermedi benim tahminim) haa bide aliyle selin evlendi ama bir türlü gerdeğe giremedilerBen birkaç bölümdür izleyemiyorum ama dizinin gününün değiştiğini unutmuşum yaa neler oldu acaba
Kızlar haluğun kïzlarıymıs.Güneş tecavüzü haluğun yaptığını öğrendi.Haluk iyice delirdi.Güneşi dağ evine kaç8rdi.Kızlar ve sevgilileri onu aramaya giderken kaza yaptılar selin yaralandı ama sonra iyilesti.Sevilay alkolle birlikte hap alıp direksiyona geçti ve güneşe çarptı(.Sevilay olduğunu göstermedi benim tahminim) haa bide aliyle selin evlendi ama bir türlü gerdeğe giremediler
Kabul etmediler zaten boşanacaksınız hemen diyor güneş.Ama gencler direniyor.Ayy neler olmuş neleerrr aliyle selini nasıl kabullendiler de böyle bu olayların arasında
O güneş o haluktan boşanamaz valla
Ya niyeyse dizi eski gizemini,heyecanını,aksiyonunu kaybetti gibi geliyor bana. Sıkıldım açıkçası artık. İzlemiyorum.
Dizi bitti finali nasıl di.
Az önce yorumlara bakıyordum internette güneş geçmişi hatirlamiyor mu.haluku vs.Skici. Sevilay teslim oldu,
Haluk intihar etti.
Gunes ve kizlari izmire donerken, yolda Savas ve Ali durdurdu,
Bizsiz gidemezsiniz bizde geliyoruz diye orda opuserek mutlu bir son oldu ama bolum gercekten sacmaydi.
Az önce yorumlara bakıyordum internette güneş geçmişi hatirlamiyor mu.haluku vs.