Güneşin Kızları Kanal D

36. bölüme geldi dizi.Bu forumda pek izleyen yok galiba.Çok tansiyonlu bir bölümdü.Ben seviyorum bu diziyi.

Izlemiyorum artık eskiden izliyordum haftalardir bakmiyorum artık.

Ben birkaç bölümdür izleyemiyorum ama dizinin gününün değiştiğini unutmuşum yaa neler oldu acaba
Kızlar haluğun kïzlarıymıs.Güneş tecavüzü haluğun yaptığını öğrendi.Haluk iyice delirdi.Güneşi dağ evine kaç8rdi.Kızlar ve sevgilileri onu aramaya giderken kaza yaptılar selin yaralandı ama sonra iyilesti.Sevilay alkolle birlikte hap alıp direksiyona geçti ve güneşe çarptı(.Sevilay olduğunu göstermedi benim tahminim) haa bide aliyle selin evlendi ama bir türlü gerdeğe giremediler:KK70:

Kızlar haluğun kïzlarıymıs.Güneş tecavüzü haluğun yaptığını öğrendi.Haluk iyice delirdi.Güneşi dağ evine kaç8rdi.Kızlar ve sevgilileri onu aramaya giderken kaza yaptılar selin yaralandı ama sonra iyilesti.Sevilay alkolle birlikte hap alıp direksiyona geçti ve güneşe çarptı(.Sevilay olduğunu göstermedi benim tahminim) haa bide aliyle selin evlendi ama bir türlü gerdeğe giremediler:KK70:

Ayy neler olmuş neleerrr aliyle selini nasıl kabullendiler de böyle bu olayların arasında :KK48:
O güneş o haluktan boşanamaz valla :KK48:

Ya niyeyse dizi eski gizemini,heyecanını,aksiyonunu kaybetti gibi geliyor bana. Sıkıldım açıkçası artık. İzlemiyorum.

Skici. Sevilay teslim oldu,
Haluk intihar etti.
Gunes ve kizlari izmire donerken, yolda Savas ve Ali durdurdu,
Bizsiz gidemezsiniz bizde geliyoruz diye orda opuserek mutlu bir son oldu ama bolum gercekten sacmaydi.
Az önce yorumlara bakıyordum internette güneş geçmişi hatirlamiyor mu.haluku vs.

Az önce yorumlara bakıyordum internette güneş geçmişi hatirlamiyor mu.haluku vs.

Hayir, Son iki yili unutmus.
Hatirlayabildigi bir kac sey oldu, oda Haluk'un ona tecavuz ettiginde odada aglamasi felandi.
Onu kacirip zorla makarna yedirmesi felandi, bu yuzden ayrilma kararindan vazgecmedi.
O karari vermis oldugunuda kizlar soylemisti, haluk yinede ayrilmamak icin caba gosterdi ama faydasi olmadi.

X