- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.977
Aynısı dün benim de aklıma geldi ama hedefi peri belli.Zaferin bence başka kadından çocuğu var ve hasta. organ yada ilik nakli falan gerekli bu yüzden düştü kızların pesine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı dün benim de aklıma geldi ama hedefi peri belli.Zaferin bence başka kadından çocuğu var ve hasta. organ yada ilik nakli falan gerekli bu yüzden düştü kızların pesine.
aynen başka çocuğu var diyorlar her yerde kansermiş ilik lazımmışZaferin bence başka kadından çocuğu var ve hasta. organ yada ilik nakli falan gerekli bu yüzden düştü kızların pesine.
Beyazdan 2 dk da güneşin kızları koptum yaçok iyi özetlemiş
Bu kadar iyi özetlenemezdi benceahahah 10 numara olmuş
Bu kadar iyi özetlenemezdi bence
haluk aliye kemer seni çağırıyor
dün gece yine kemerlendi garibim ali
çok büyük dram yaşıyor ali baba psikopat deli, anne takıntılı sıyırmışhalukta deli kuvveti var galiba. yoksa ali genç adam haluk'un karşısında o kadar pısırık kalmazdı.
en azından kemeri elinden alırdı.
çok büyük dram yaşıyor ali baba psikopat deli, anne takıntılı sıyırmış
en çok sevdiğim ve üzüldüğüm karakter o
Birde bu aileye bulaşan da sıyırıyor bulaşıcı hastalık gibi delilikhaklısın ali yine bu aileden iyi çıkmış. onunda arada şalterleri atıyor ama normal yani.
intihar etmiş bir babaanne.
kontrol delisi bir hala.
psikopat baba her bölüm birilerini öldürmeye çalışıyor.
stockholm sendromuna yakalanmış bir anne.
derin depresyonda bir kuzen.
kuzenin annesi de intihar etmiş.
gevşek ağızlı bir yenge. bunun zararını doğrudan değilde genelde dolaylı görüyor.
ahmeti tam çözemedim. haluk'un her dediğine inanıyor, onu öldürmeye çalışmasını örtbas ediyor bunda da var bir saflık.
ailenin genlerinin bir incelenmesi lazım. :-D
Birde bu aileye bulaşan da sıyırıyor bulaşıcı hastalık gibi delilik
örnek güneş bunların aileye bir girdi eski kocasını bıçaklayacak kadar psikopata bağladı
Beyazın dediği gibi kuru fasulyeyi dünden ıslatmış ev kadını özgüvenine sahipkenkadın kendi halinde, 3 kızıyla mütevazi bir hayat süren edebiyat öğretmeniyken her gün kocasını bir yerlerde basmaya giden, kocasının eski eşinin dükkanını makasla talan eden üstüne birde eski kocasını bıçaklayan birine dönüştü.
Beyazdan 2 dk da güneşin kızları koptum yaçok iyi özetlemiş
millet sözde gelecek kişi alinin gerçek babası diyorSavaşın annesinin ölümünde bir Haluk bağlantısı bekliyordum ama Haluk kurtarmaya çalışıyor gibi duruyordu. Kadının ayağının altında ki sandalye düşmüştü demek ki Haluk son anda gelmiş. Savaşın annesinin ölümünde belki de rananin parmağı vardır.
Diziye yeni birisi gelecek galiba elif konuştuğu birisi vardı.