- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.977
Alinin yüzü mor olmuş. Sevgili olmuşlar ama bakalım 2.fragman nasıl olacak.evet izledim heyecanlı çookk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alinin yüzü mor olmuş. Sevgili olmuşlar ama bakalım 2.fragman nasıl olacak.evet izledim heyecanlı çookk
yazık ya inşallah aşkları devam ederAlinin yüzü mor olmuş. Sevgili olmuşlar ama bakalım 2.fragman nasıl olacak.
Tam emin değilim ama selin bazı yerleriyle oynamış gibi geldi. Aliyi kiskirtmisti biraz hani üzerine çok gitti orasını bana kesmiş gibi geldi.ya bişi sorcam kızlar
hani selinle alinin öpüşme videosu varya, ali montaj yapmışsın dedi. neresi montaj zaten öyle öpüşmedilermi?
Belkide peri güneşin kızı değildir. Annesi farklıdır zaferin sevgilisi vardır belki kadın periyi dogurunca bunlara vermiş olabilir.ya bu adam periyi kime verecek hiç aklıma birşey gelmiyor..
şuan sevilayla işbirliği içinde ama sevilayın kızla bir işi olamaz..
selin aliyi baya kışkırtmıştı.. öncesinde de baya şeyler yaşadılar... sanki öpmek istiyomuş gibi davrandı selin aliye.. sonra da çocuk haliyle kendinin tutamayıp öptü..ya bişi sorcam kızlar
hani selinle alinin öpüşme videosu varya, ali montaj yapmışsın dedi. neresi montaj zaten öyle öpüşmedilermi?
yani mantıklı bencede güneş zaferden tekrar çocuk yapmaz gibi geliyor..Belkide peri güneşin kızı değildir. Annesi farklıdır zaferin sevgilisi vardır belki kadın periyi dogurunca bunlara vermiş olabilir.
Güneş zaferi sevmiyor tekrar ondan çocuk doğurur mu ki.
ya ben olsam nazlıya bin kere söylemiştim anca söylerse koruyabilir kızını söylesin artıııııııııııııııııkooo işler karıştı
güneşte ne psikopat çıktı be
türk dizisi işte saçmalıklarla doluya ben olsam nazlıya bin kere söylemiştim anca söylerse koruyabilir kızını söylesin artııııııııııııııııık
Çok ürkütücütürk dizisi işte saçmalıklarla dolu
halukta ne çeşit bir dengesizdir anlayamadım
halugu kimse gecemez adam ciddi ruh hastasiGüneşte kocasına benzedi hatta ondan bile kötü oldu.
Ben de öyle düşünüyorum. Kızlar ikizler zaferin kızı değil bence.fragmanda da zafer haluga senin kim olduğunu biliyor mu gibi birsey söyledi bence halugun kızları onlar peri hariç.Ben kızların zaferden değil haluktan olduğunu düşünüyorum.Hatta Ahmetten bile olabilir.Bu dizide her an saçma bişey olabiliyor .Ben sürekli böyle izliyorum.O kadını buldum ve evlendim demişti haluk ,psikoloğa.haluk zaferle telefonda konusurken hoparlörü açık tutuyodu haluk nerden senin kızların oluyor diye sorarken zafer hemen hoparlörü kapattı.nazlıyla savaş o kısmı duymadı.