Güneşin Kızları Kanal D

ali yle selinin korkulu rüyası emre

savaşla nazlının da melisa

ya bişi sorcam kızlar
hani selinle alinin öpüşme videosu varya, ali montaj yapmışsın dedi. neresi montaj zaten öyle öpüşmedilermi?

ya bişi sorcam kızlar
hani selinle alinin öpüşme videosu varya, ali montaj yapmışsın dedi. neresi montaj zaten öyle öpüşmedilermi?
Tam emin değilim ama selin bazı yerleriyle oynamış gibi geldi. Aliyi kiskirtmisti biraz hani üzerine çok gitti orasını bana kesmiş gibi geldi.

ya bu adam periyi kime verecek hiç aklıma birşey gelmiyor..

şuan sevilayla işbirliği içinde ama sevilayın kızla bir işi olamaz..
Belkide peri güneşin kızı değildir. Annesi farklıdır zaferin sevgilisi vardır belki kadın periyi dogurunca bunlara vermiş olabilir.
Güneş zaferi sevmiyor tekrar ondan çocuk doğurur mu ki.

ya bişi sorcam kızlar
selin aliyi baya kışkırtmıştı.. öncesinde de baya şeyler yaşadılar... sanki öpmek istiyomuş gibi davrandı selin aliye.. sonra da çocuk haliyle kendinin tutamayıp öptü..

öptüğü anda da selin sankki hiçbişey yapmamış gibi davrandı.. önceki kısımlarını kesti tabi.. ondan öle dedi.:cool:

Belkide peri güneşin kızı değildir. Annesi farklıdır zaferin sevgilisi vardır belki kadın periyi dogurunca bunlara vermiş olabilir.
Güneş zaferi sevmiyor tekrar ondan çocuk doğurur mu ki.
yani mantıklı bencede güneş zaferden tekrar çocuk yapmaz gibi geliyor..

zaten peri diğer kızlardan baya masum... hiç benzemiyo onlara:KK48::KK48:

Güneşte kocasına benzedi :KK45:hatta ondan bile kötü oldu.:KK53:

Ben kızların zaferden değil haluktan olduğunu düşünüyorum.Hatta Ahmetten bile olabilir.Bu dizide her an saçma bişey olabiliyor .Ben sürekli :KK57:böyle izliyorum.O kadını buldum ve evlendim demişti haluk ,psikoloğa.haluk zaferle telefonda konusurken hoparlörü açık tutuyodu haluk nerden senin kızların oluyor diye sorarken zafer hemen hoparlörü kapattı.nazlıyla savaş o kısmı duymadı.

Ben kızların zaferden değil haluktan olduğunu düşünüyorum.Hatta Ahmetten bile olabilir.Bu dizide her an saçma bişey olabiliyor .Ben sürekli :KK57:böyle izliyorum.O kadını buldum ve evlendim demişti haluk ,psikoloğa.haluk zaferle telefonda konusurken hoparlörü açık tutuyodu haluk nerden senin kızların oluyor diye sorarken zafer hemen hoparlörü kapattı.nazlıyla savaş o kısmı duymadı.
Ben de öyle düşünüyorum. Kızlar ikizler zaferin kızı değil bence.fragmanda da zafer haluga senin kim olduğunu biliyor mu gibi birsey söyledi bence halugun kızları onlar peri hariç.

Alinin babasida bence başka birisi.

X