Savaş biliyor sadece bilgisayardan görüntüleri izledi sonra tugceden aldı ilaçları içki ile içip halukun yanına gitti boğazına yapıştığı an.o sevilay nasıl cesaret edipte haluk'u aldatmış pes.
ali haluktan değilse ileride ikizlerin haluktan olduğunu görebiliriz.
zaten zaferin asıl amacı da periydi. peri sadece ondan demek ki.
savaş nazlı beraberliğine neden bu kadar karşılar anlamadım. vebalı mı bu çocuk. alıp okutup bakmışsınız. sevgili sevgili takılsalardı işte.
nazlı'ya diyecek bir şey bulamadım 17 inde kocaya kaça aman yoksa evde kalırsın aman adam gibi okulunu okuma.
dna testini de açık isimle yapmışlar hastaneden biri bir muhabire çıtlatsa çarşı karışır.
elif miydi neydi o dans sahnesi ne kadar gereksizdi ya kızın yerine ben utandım hadi yanında millet dans etse neyse. gidip birde emreye koala gibi sarıldı. diziye kim girse altından bir çapanoğlu çıkıyor arkadaş.
güneş en sonunda rananın saçına yapışacak az kaldı.
ben izleyemedim geçen bölümü tuğçenin içeceklere ilaç attığı ortaya çıktı mı?
S
Savaş biliyor sadece bilgisayardan görüntüleri izledi sonra tugceden aldı ilaçları içki ile içip halukun yanına gitti boğazına yapıştığı an.
Aynen öyle çıkacak. Ama dizinin reytigleri iyi değil umarim düzelir ve bence Haluk aliyi birakmiyacak ne kadar kötü davransada seviyor.Guzel bir bolum pazartesi bizi bekliyor
Buyuk bir ihtimal gunesi haluk tecavuz etti, ikizlerde ondan.