dövdü sanırım tam psikopat güneşin tüm resimlerine tarih yapıştırmış ve reklamlarda emre kınayın abisinin karısı o kıza acıyorum dediemre kınay oğlunu dövdümü??! sırtında izler vardı. psikopat sanırım
ama oğlunun hiç bişi yokmuş gibi davranması garip, bence heyecanlı olcak bu dizidövdü sanırım tam psikopat güneşin tüm resimlerine tarih yapıştırmış ve reklamlarda emre kınayın abisinin karısı o kıza acıyorum dedi
perşembehangi gündü o dizi yaaaa
tehdit etmiştir belkiama oğlunun hiç bişi yokmuş gibi davranması garip, bence heyecanlı olcak bu dizi
afedersin tam sırnaşık bir kız tam k....ş....r tipli öbürkü cansu da tam dediğim dedik en küçük kız peri çok olgun o tam puan aldı bendenO başroldeki nazlı mıydı neydi o kıza gıcık oldum.
ben o cansu muydu ortalığı karıştıran ona daha çok uyuz oldumafedersin tam sırnaşık bir kız tam k....ş....r tipli öbürkü cansu da tam dediğim dedik en küçük kız peri çok olgun o tam puan aldı bendenen büyük o gibi
bencede :)ben o cansu muydu ortalığı karıştıran ona daha çok uyuz oldumdizi bence de güzel e benziyor heyecanlı olacak gibi
afedersin tam sırnaşık bir kız tam k....ş....r tipli öbürkü cansu da tam dediğim dedik en küçük kız peri çok olgun o tam puan aldı bendenen büyük o gibi
aynen cansu o :)Yok kız o yuzsuzu demiyorum bu ablaları geldi ya en son çatıya falan cıktı evlenmeyeceksin anne diye. O kıza cok gıcık oldum