Güneşin Kızları Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Sadullah Celen yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur kaleme alacağı dizinin başrolünde; daha önce Güneşi Beklerken ve son olarak Ulan İstanbul dizisinde rol alan Emre Kınay yer alacak.

Süreç Film imzalı dizinin konusu; 35 yaşında, üç kızı olan edebiyat öğretmeni Güneş’in ve kızlarının hayata tutunmasını anlatıyor. Çekimlerine bu ay başlanacak dizi Haziran ortasında yayında olacak.

35 yaşındaki öğretmen Güneş= Emre Kınay mı olacak?
Genç kalıyirlar iyi bakıyorlar kendilerine

dizinin ilk bölümünü bende izledim güzele benziyor.

emre kınay ağır psikopat rolünde sanırım sonradan ortaya çıkacak

emre kınay oğlunu dövdümü??! sırtında izler vardı. psikopat sanırım
dövdü sanırım tam psikopat güneşin tüm resimlerine tarih yapıştırmış ve reklamlarda emre kınayın abisinin karısı o kıza acıyorum dedi

O başroldeki nazlı mıydı neydi o kıza gıcık oldum.
afedersin tam sırnaşık bir kız tam k....ş....r tipli öbürkü cansu da tam dediğim dedik en küçük kız peri çok olgun o tam puan aldı benden en büyük o gibi

afedersin tam sırnaşık bir kız tam k....ş....r tipli öbürkü cansu da tam dediğim dedik en küçük kız peri çok olgun o tam puan aldı benden en büyük o gibi

Yok kız o yuzsuzu demiyorum bu ablaları geldi ya en son çatıya falan cıktı evlenmeyeceksin anne diye. O kıza cok gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…