- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Teşekkürler mesajınız için yeni bir ürün bende merak etmiştim nasıl diye fiyatıda diyer şampunlardan pahalı olduğu için acaba çokmu iyi diye düşündüm.Ben kullanıyorum bi süredir,kapalı değilim sadece içeriği için almıştım küçük boyundan 13 tl.ye aldım boyalı saçlar için olanı ilk başlarda biraz kaşıntı yapmıştı ama şimdi iyi saçlarım yumuşacık oluyor ben memnunum sadeceiçeriği için bile denenebilir
canım ilk başlarda kaşıntı yaptı demişsinya ,tresanda bende kaşıntı yapıror. belkide tresanla bu şampuan aynı etkiyi ggösteriyor. tresanda organik olduğu için, demekki organikler kaşıntı yapıyor belkide...Ben kullanıyorum bi süredir,kapalı değilim sadece içeriği için almıştım küçük boyundan 13 tl.ye aldım boyalı saçlar için olanı ilk başlarda biraz kaşıntı yapmıştı ama şimdi iyi saçlarım yumuşacık oluyor ben memnunum sadeceiçeriği için bile denenebilir
Aaaaa gerçektenmi yorum yazmışmı irem derici şampuan hakkında?dün irem dericinin instagram hesabında gördüm bu şampuanı hemen deneyeceğim
Canım kaşıntıyı önemsememiştim ama kaşıntılar dayanılmaz hale geldi duramadım kaşımaktan felaket kepek yaptı bende bırakmak zorunda kaldım ne yapayım içeriği temiz güzel ama olmayınca olmuyor işte kafa derim yeni yeni kendine gelmeye başladıcanım ilk başlarda kaşıntı yaptı demişsinya ,tresanda bende kaşıntı yapıror. belkide tresanla bu şampuan aynı etkiyi ggösteriyor. tresanda organik olduğu için, demekki organikler kaşıntı yapıyor belkide...
Aaaaa gerçektenmi yorum yazmışmı irem derici şampuan hakkında?
Ben yağlı saçlar için olanını bir aydır kullanıyorum yağlanmayı geciktiriyor ama dökülmeye etkisi yok biraz fazla döküyor gibi bile geldi bana ama devam edip göreceğim.merhaba kızlar bende bunun yağlı saçlarını kullanmak istiyorum aranızda kullanan var mı