Şampuan ve Saç Kremleri güneş görmeyen saçlar için LESOLEİL şampuan kullananlar

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar bu şampuanı kullananlar varmı?en küçük boy 17 tl fiyatlarında 5 bitki 5 mineral diyor kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. açık saçlılar için extra bakım olabilir diye düşünüyorum açıkçası

Ben kullanıyorum bi süredir,kapalı değilim sadece içeriği için almıştım küçük boyundan 13 tl.ye aldım boyalı saçlar için olanı ilk başlarda biraz kaşıntı yapmıştı ama şimdi iyi saçlarım yumuşacık oluyor ben memnunum sadeceiçeriği için bile denenebilir

Teşekkürler mesajınız için yeni bir ürün bende merak etmiştim nasıl diye fiyatıda diyer şampunlardan pahalı olduğu için acaba çokmu iyi diye düşündüm.

Evet canim çok gibi görünüyor ama dedim ya sülfat,paraben,parafin benzeri kimyasallar içermediği için aldım zaten sana kalmış artık canım ben şimdilik memnunum bakalım

Canım bu şampuan içinde çeşitli vitamin ve bitki özlerinin bulunduğu,paraben,sülfat vb.zararlı kimyasallar içermeyen bi şampuanmış aslında kapalı bayanlar veya saçlarışapka yada başka nedenlerle güneş görmeyen bayanlar içindir diyor sloganında bendemerak ettim ve bi süredir boyalı saçlar içinolanını kullanıyorum sadece içeriği hoşuma gitti ve denemek istedim şuan güzel memnunum

Bende kullanıyorum cok memnunum saçlarımı dokmeyen tek sampuan oldu ee birde sanki uzadi saclarim bnce gönül rahatlığı ile kullanilabilir

Saçı sertleştiriyormu acaba ben tresan kullanıyorum ürünü kötülemiyorum belki başklarına iyi gelmiştir bende kaşıntı ve kuruma yaptı ben beyenmedim.

canım ilk başlarda kaşıntı yaptı demişsinya ,tresanda bende kaşıntı yapıror. belkide tresanla bu şampuan aynı etkiyi ggösteriyor. tresanda organik olduğu için, demekki organikler kaşıntı yapıyor belkide...

Canım kaşıntıyı önemsememiştim ama kaşıntılar dayanılmaz hale geldi duramadım kaşımaktan felaket kepek yaptı bende bırakmak zorunda kaldım ne yapayım içeriği temiz güzel ama olmayınca olmuyor işte kafa derim yeni yeni kendine gelmeye başladı

Gelelim ürünün içindekilere;bu arada arkadaşlar geçenlerde şok markette gezerken gördüm,bu şampuanın en küçük boy olanı 5,99 gibi bir fiyata düşmüş buda iyi bir haber,evet içindekileri yazıyorum:5 BİTKİ_Biberiye*aloe vera*bezelye*çörek otu*ısırgan otu 5 MİNERAL*Çinko*magnezyum*bakır*silis*demir*

İrem Derici'nin şampuan hakkındaki yorumu : "Bak şimdi bık bık reklam yapıyor falan yazmayın, Allah belamı versin reklamını falan yapmıyorum. Sürekli konser, çekim vs. yüzünden benim saçlar güz yaprakları gibi dökülmeye başlamıştı, toplayınca yanlardan fay hattı gibi derim gözüküyordu. Bir de ayıptır söylemesi şampuana 100-200 lira vermeye kıyamıyorum, hap kadar şişelere Baş örtülü bi' arkadaşım tavsiye etti, hava almayan güneş görmeyen saçlara birebir diye. Gratis'den buldum bunu kullanmaya başladım, 15 günde etkisini göstermeye başladı, ağlamak istiyorum sayın seyirciler! Sonrasında kreme mreme de gerek yok, PAMBIIIIH gibi çıkıyorum duştan. Vallahi deneyin işe yaramazsa gelin saçımı başımı yolun."

Bu şampuan kişiden kişiye değişir benim saçım kuru organik şampuanlar saçımı kurutuyo,tresan almıştım mesela saçlarım kupkuru olmuştu şampuan seçimi sıkıntı kimisi çok yağlandırıyor kimiside sertleştiriyor bgn şampuan almaya gdcm çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…