Şampuan ve Saç Kremleri güneş görmeyen saçlar için LESOLEİL şampuan kullananlar

1,5 aydır kullanıyorum. İlk günden beri inanılmaz memnunum. Başlarda yazmak istemedim etkisi değişir mi diye ama dahada güzelleşti. Hiç bir şampuandan bu kadar memnun kalmamıştım. bu şampuandan hemen önce otacının sarımsak özlü şampuanını denedim. dökülme problemim için almıştım ama hiiiiç bir etkisini görmedim ben malesef halbuki burda baya güzel yorumlar okumuştum. Saçtan saça şampuanlarda farklı etkiyi gösteriyor demek ki. Ama çoook uzun bir süre ben bu şampuandan vazgeçemiycem onu anladım. ilk defa saçlarım bu kadar yumuşak ve az dökülüyor.

Kutusunda sls falan içermez yazıyor ama içeriğini okuyunca gayette var.

Merhaba kizlarr 1 haftadir bu sampuani kullaniyorum ve sirf fotografi sizlerle paylasmak icin daha demin uye oldum :) arkadasimin tavsiyesiyle almistim tabi sampuani kullanirken bi kac kere sacima zeytinyagi bal maskesi uyguladim ama suan bile saclarimdan cok memnunum .kepek dokuntu kasinti her turlu problemi cozmesinin yani sira gozle gorulcek sekilde uzatti tavsiye ederim daha yeniyim umarim fotograf eklemeyi becerebilmisimdir :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-10-19-11-28.png
    Screenshot_2016-07-10-19-11-28.png
    180,1 KB · Görüntüleme: 529
Bende yeni kullanmaya basladim.
Saclarim kendine geldi
Yumusacik ve sanki dalgali fon cekilmis gibi dolgun duruyor saclarim.
Cok hafif..
Keske daha onceden kullansaymisim.
Gercekten dedikleri kadar var

Bu ürünü yaklaşık olarak üç aydır kullanıyorum.benim saçlarım çok dökülür aşırı derecede kepek ve kaşıntı problemim vardı bir çok ürün denemiştim ama iyi gelmemişti.saç boyasıda kullanıyorum buda saçları mı kurutup yıpratıyor.bu ürün bana iyi geldi, saçlarım bakım yapılmış gibi oldu artık daha az dökülüyor daha az kepeğim var.saçlarım hacim kazandı ve elektiriklenmiyor artık içindeki yağlardan mı bilmiyorum saçlarıma çok iyi geldi yumuşak,hafif, fresh ama dolgun saçlara kavuştum ben memnunum umarım piyasadan kalkmaz.

X