- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
At kadın derken kasaba kadını olduğunu kastetmiş-country woman-
değil mi quzucumAnam bu bacılar nasıl becermişler bu işi ya
değil mi quzucum
3 şartı var işte
1.diyet
2.spor
3.bol su
tavizsiz gidelim inşallah
olacak bu işşş :)))
selam callan :) dayanamayıp tartıldım aldığım bir kiloyu vermişim bakalım cumaya kadar neler olacak :)Günaydın kızlar
Bugun çarsamba hadi cumaya kadar sıkalım dişi, tartıda iyi rakamlar görelim
ya ben buna bayıldım ne diyim bilemedim kaldım öyle :))
bu kadını çok beğendim
işte bunlar hep irade yaa süper olmuşlarAnam bu bacılar nasıl becermişler bu işi ya
çok mantıklı canımBirde hemen pes etmemek gerek ben mesela hemen olacak diye bekliyorum. Şu an öyle değil ama daha önce birkaç dikkat edip sonra aman birşey değişmiyor deyip bırakırdım. Ama şimdi 1 ay fazla dikkat ediyorum kaçırsamda devam ediyorum.
Şimdi şöyle birşey düşünüyorum Callan seninde fikir verirsen sevinirm.
Benim akşamları kaçıyor. Mesela diyorum kendime düşük kalorili bişeyler yapim çorba mesela canım bişey isteyince çorba içim, yada başka düşük kalorili bişeyler . Nasıl olur
tebrik ederim canım,çok sevindim :))selam callan :) dayanamayıp tartıldım aldığım bir kiloyu vermişim bakalım cumaya kadar neler olacak :)
ya ben buna bayıldım ne diyim bilemedim kaldım öyle :))
işte bunlar hep irade yaa süper olmuşlar
canım sorma,kızım malum geceleri uyumuyor güzdüz de uyumayıp çok ağlayınca ben de diyete dikkat edemedim,koptum gittimCallan nerdesin ?
gayet güzel canımKızlar bugün 686 kcal.
C CallanPinckney callan dün güzel güzel paylaşımlar yaptın bugün kayboldun nerelerdesiiin
canım sorma,kızım malum geceleri uyumuyor güzdüz de uyumayıp çok ağlayınca ben de diyete dikkat edemedim,koptum gittim
yorgunluk bir yerden sonra daha zor oluyor
canım sorma,kızım malum geceleri uyumuyor güzdüz de uyumayıp çok ağlayınca ben de diyete dikkat edemedim,koptum gittim
yorgunluk bir yerden sonra daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?