GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

olsun quzucum,bugune bakacağız artık
senin bu akşamlarına bir çözüm mü bulsak
mesela yemeği yedikten sonra sadece kendine sütlü kahve hakkı versen,asla başka bir şeye dokunmasan

Ya abur cubur yemedim aslınada ama akşam gözleme vardı e haliyle kaçtı.
ama bu gün öğlen ve akşam yemeğimde dahil 768 olacak inş. arada atıştrsam bile 1000 geçmez umarım bakalım artık

evet canım t25 zor,ben öncesinde baya bir callanetics,sonra 1 ay düzenli jillian,sonra 1 ayda jillian+leslie yaptım..ancak bunlardan sonra t25e geçtim
çok süper ilerlemişsin nazar değmesin yaaa ben de kendimi t25 yaparken görmek istiyorum ordaki motivasyon çok hoşuma gitti çok profesyonel geldi bana

vovv çokk iyi
irade çok önemli,buna devamlılığı da ekle,en yakın zamanda 55i göreceksin
ben 55 nasıl olurum ki ya hayatım boyunca olmadım zaten bugün arkadaşım benimle şakasına dalga geçti iddiaya girdik senden zayıf olcam diye kendisi de 50 kilo yani hayal bile edemezken iddiaya girdim

ben 55 nasıl olurum ki ya hayatım boyunca olmadım zaten bugün arkadaşım benimle şakasına dalga geçti iddiaya girdik senden zayıf olcam diye kendisi de 50 kilo yani hayal bile edemezken iddiaya girdim
Canım sen azimlidin, tek ihtiyacın olan devamlılık, bunu da yakalrsan 50 kiloyu çokk rahat görürsün, çok da güzel olursun

Cumaya son 2 gün kızlar
Dişimizi sıkalım
Quzucum sen hiç bir takımda yer alıyor musun, cuma zayıflama yarışması takımlarından

Canım sen azimlidin, tek ihtiyacın olan devamlılık, bunu da yakalrsan 50 kiloyu çokk rahat görürsün, çok da güzel olursun
Bana düzen değişimi falan yaramıyomuş ben bunu anladım her hata yaptığımda daha iyi kararlar alıyorum bu sefer işi sporla götürerek devamlılığımı sağlicam bi de senin motive edici sözlerin on numara böyle değişik bizi gaza getiricek güzel vücutlar paylaşsana yine iyi oluyodu

Callancım bu gün iyi geçti 1000 geçmedim. Ayrıca takımlardada yokum.
Harika
Ben de 1043 kcal
Eğer takıma girmek seni de motive ederse 5. Takıma gel quzucum
Yalnız her gün menü bildirmek ve cumaları kilo bildirmek zorunlu
Eğer zamanın yoksa tabi burada da gayrt iyi gidiyoruz

Günaydın kızlar
Bugun çarsamba hadi cumaya kadar sıkalım dişi, tartıda iyi rakamlar görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…