- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
olsun quzucum,bugune bakacağız artık
senin bu akşamlarına bir çözüm mü bulsak
mesela yemeği yedikten sonra sadece kendine sütlü kahve hakkı versen,asla başka bir şeye dokunmasan
bugün toparlarsın umarım canım çok da aşmamışsın zaten :)Kızlar 1250 oldum ya.
öğlen dahil 606 oldum birincilik şansım gitti gibi geliyor akşamı dengelicem artık :)bakalım bugun en düşük kaloriyi kim alacaakk
çok süper ilerlemişsin nazar değmesin yaaa ben de kendimi t25 yaparken görmek istiyorum ordaki motivasyon çok hoşuma gitti çok profesyonel geldi banaevet canım t25 zor,ben öncesinde baya bir callanetics,sonra 1 ay düzenli jillian,sonra 1 ayda jillian+leslie yaptım..ancak bunlardan sonra t25e geçtim
ben 55 nasıl olurum ki ya hayatım boyunca olmadım zaten bugün arkadaşım benimle şakasına dalga geçti iddiaya girdik senden zayıf olcam diye kendisi de 50 kilo yani hayal bile edemezken iddiaya girdimvovv çokk iyi
irade çok önemli,buna devamlılığı da ekle,en yakın zamanda 55i göreceksin
Gayet güzellYa abur cubur yemedim aslınada ama akşam gözleme vardı e haliyle kaçtı.
ama bu gün öğlen ve akşam yemeğimde dahil 768 olacak inş. arada atıştrsam bile 1000 geçmez umarım bakalım artık
Canım sen azimlidin, tek ihtiyacın olan devamlılık, bunu da yakalrsan 50 kiloyu çokk rahat görürsün, çok da güzel olursunben 55 nasıl olurum ki ya hayatım boyunca olmadım zaten bugün arkadaşım benimle şakasına dalga geçti iddiaya girdik senden zayıf olcam diye kendisi de 50 kilo yani hayal bile edemezken iddiaya girdim
Bana düzen değişimi falan yaramıyomuş ben bunu anladım her hata yaptığımda daha iyi kararlar alıyorum bu sefer işi sporla götürerek devamlılığımı sağlicam bi de senin motive edici sözlerin on numaraCanım sen azimlidin, tek ihtiyacın olan devamlılık, bunu da yakalrsan 50 kiloyu çokk rahat görürsün, çok da güzel olursun
Callancım bu gün iyi geçti 1000 geçmedim. Ayrıca takımlardada yokum.Cumaya son 2 gün kızlar
Dişimizi sıkalım
Quzucum sen hiç bir takımda yer alıyor musun, cuma zayıflama yarışması takımlarından
Çok îyi maşallah884 oldum canlar :)
HarikaCallancım bu gün iyi geçti 1000 geçmedim. Ayrıca takımlardada yokum.
Yaaa zayıflıktan kırılcakkk ben de kıskançlıktan kırılcammm az sonraaaEki Görüntüle 1503757 İşte incecik çıtır hatun
Olabilir aslında yarın bir bakım bakalım.Harika
Ben de 1043 kcal
Eğer takıma girmek seni de motive ederse 5. Takıma gel quzucum
Yalnız her gün menü bildirmek ve cumaları kilo bildirmek zorunlu
Eğer zamanın yoksa tabi burada da gayrt iyi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?