- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
Evet ama bence bu sekilde bi konusma degil de tavirlarla bunu gostermek. Diger yorumda acikladim konu sapinca izin vermemek, sanki artik konusmak istemiyormus gibi... yani isten ayrilmasi konusunda bir sey diyemiyorum cok da memnun bildigim kadariyla isinden.Bence bu saatten sonra hic inandirixi olmaz. Taktik oldugu cok belli olur. Adam takintili oldugunu farketmis artik hic bu numaralari yer mi? En saglikli karar isten ayrilmak. Bu bile yeter mi ona bilemiyorum.
Kendimi ayni sekilde dusunuyorum da patronuma asik olsam ve bunu da ona soylesem, sonrasinda asla bu muhabbetlere girmezdim. Karsiligi varsa verir zaten yoksa da ya o isten cikardim ya da kendisiyle olabildigince az karsilasmaya bakardim.
Iste ona inanir mi?Yoo bitti desin bence.Cepte gorunce hareket etmiyorlar zaten.
Bu konudan mi bahsediyorsunuz? Valla benim herhangi bi sikayetim yok bu konunun guncel olmasindan. Daha yeni konular okumak isteyenler yorum yapmazsa konu guncel olmaz zaten. Isin ilginci kizcagizin konusu hep gereksiz goruluyor ama yorum yapan yapana nasil oluyor ben anlamiyorum. :))Ee yazmayalım, tazeliğini yitirmiş konular gündem olmasın
Başka konular okuyalım
Bitebilir hareketlerinden dolayi.O da agirdan satti kendini.Mantigini dinlemis olabilir.Inanmasa da bitti gibi davranacak.Ozaman kiymete binebilirIste ona inanir mi?
Ama konulari saptirip buralara getiren konu sahibi. Patron degil ki. Belli ki isini iyi yapiyor ve bir eleman olarak onu kaybetmek istemiyorlar. Fazlasi yok.Evet ama bence bu sekilde bi konusma degil de tavirlarla bunu gostermek. Diger yorumda acikladim konu sapinca izin vermemek, sanki artik konusmak istemiyormus gibi... yani isten ayrilmasi konusunda bir sey diyemiyorum cok da memnun bildigim kadariyla isinden.
Yok patron da saptiriyor. Takintilariyla ilgili konusuyor, biz senle napacaz ozlu sozu zaten, boyle satasan ugrasan ceylini konusturan bi hali var. Ben hic bi patronumdan boyle yakin olmaya calismak gibi hareketler gormedim. Mesala sadece cam kapatmaya odasina cagirma gibi bir sey yapiyor sanki bahaneyle 2 dk goreyim yada konusalim gibi.Ama konulari saptirip buralara getiren konu sahibi. Patron degil ki. Belli ki isini iyi yapiyor ve bir eleman olarak onu kaybetmek istemiyorlar. Fazlasi yok.
Yok patron da saptiriyor. Takintilariyla ilgili konusuyor, biz senle napacaz ozlu sozu zaten, boyle satasan ugrasan ceylini konusturan bi hali var. Ben hic bi patronumdan boyle yakin olmaya calismak gibi hareketler gormedim. Mesala sadece cam kapatmaya odasina cagirma gibi bir sey yapiyor sanki bahaneyle 2 dk goreyim yada konusalim gibi.
Ahaha aynen hissettirdigi bu. Hem gormek sohbet etmek istiyor bahaneye bakiyor konusmak icin ama konu derinlesince net olmuyor. Ya bilemeyiz belki gercekten suan onu engelleyen bi sikintisi vardir. Belki gercekten deymeyecek biridir. Hayirlisi artik...Ben de patronun bu tavırlarına anlam veremiyorum. Hem böyle yanımda olsun göreyim sohbet edeyim hem de bir adım ileriye gitmeyelim der gibi... Bazen Ceylin’in yazdıklarını okurken patronun ağzına bir tane yapıştırasım geliyor
Ileri de ne değişecekmiş ki yine aynı yoğunluk olacak bu ne yazık ki bi bahaneAdam şuan doğru zaman değil ama seni beğeniyorum diyor, kendime bile ayıracak vaktim yok,rahat ol olacağı varsa olacak zaten diyor.
Buna nasıl kayıtsız kalayım ki? Direk olumsuzlukla kestirip atabilirdi bu kadar süre geçtikten ve düşündükten sonra ama yapmadı,bir ihtimal bile varsa o ihtimali silip atmak gelmiyor içimden
Demeyin Allah askina boyle seyler. Bu kiz zaten ümitlenmeye yer ariyor.Yok patron da saptiriyor. Takintilariyla ilgili konusuyor, biz senle napacaz ozlu sozu zaten, boyle satasan ugrasan ceylini konusturan bi hali var. Ben hic bi patronumdan boyle yakin olmaya calismak gibi hareketler gormedim. Mesala sadece cam kapatmaya odasina cagirma gibi bir sey yapiyor sanki bahaneyle 2 dk goreyim yada konusalim gibi.
Bence zaten son kozunu oynadı, adamın kulağına kar suyu kaçırmayı denedi ve sonuç bu olunca işten çıkmaktan vaz geçti, bir kaç ümitlendirecek yorum için de konu açtı.Demeyin Allah askina boyle seyler. Bu kiz zaten ümitlenmeye yer ariyor.
Ben boyle hissediyorum. Evet adam seviyor falan degil bunu ceylin de biliyor zaten. Ama cok bos oldugunu da dusunmuyorum. He tabi bu demek degil iliski icin yeterince duygu var. Yoktur, belki zamanla olur belki olmaz.Demeyin Allah askina boyle seyler. Bu kiz zaten ümitlenmeye yer ariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?