bi komşumda böylee söylüyor yalan sevgilisi olsa kocası tutarmı onu o onun dayıoğludrda çevirdi diyo senin gibiBence o adam gercekten senle tanismak istemis olabilir, sonra cevir kazi yanmasin yapti bence. Benim sevgilim falan diye ustune aldi. Cunku bana sacma geldi yasananlar, ilk basta senin icin deyip sonra bakti sen dişli ciktin kendine cevirdi olayi.
Polise gidin anlatim polis soylesin kocaya??yokmuş adam yok ki bizim burda kimsemiz demişti telde eşime söylemeyi kabul etmiyor eşim öldürür diyo günaha gireriz belki akıllanır kadın bizden bulmasın belasını diyo
Buyuk ihtimal kocasinin da haberi var bunu yaptigindan, o yuzden sesini cikarmadan cekip gidiyor. Boyle kani bozuklar cok, benim yengem de biz kucucukken annemin pesine takmisti boyle birini. Her gun gecerdi kapimizin onunden. En son babama soyledi annem, bi gun tuzak kurdular adam gecerken esek sudan gelene kadar dovduler.bi komşumda böylee söylüyor yalan sevgilisi olsa kocası tutarmı onu o onun dayıoğludrda çevirdi diyo senin gibi
Iyide bi evin icinde bir kisi digerini ölduruyo da kaciyo katili bulamiyolar mi?arkadaşım ben eşime polise gidelim dedim neyi ispatlıycaksın şahitmi var ispatmı var dedi gitsem bişey yaparlarmıydı evden çıkmasalardı polise gidecektim ama
O bebek yetistirme yurdunda buyuse daha iyi oluevet normal değil bende söylemesini beklerdim söylemedi bebeğe acıdım dedi
sevgilisini sana yapmayamı kalkmış. ilginçmişArkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diyesonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?
Arkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diyesonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?
Arkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diyesonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?
konum değil olay garip ben başımdan geçeni olduğu gibi yazdımkonu garip. neden derseniz. bu kadın evli barklı bir kadına ki samimiyeti yokken kalkıp birini neden yapsın. tepki alacağını herkes ,5 yaşındaki çocuk bile bilirken hele.
ne sanıyordu,aa tamam ayarlayı mı bekliyordu.. ee bunu beklemesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.
kısaca konu garip
eşim söyleme diyo onu geçip söyleyemem çok kızar bi olay olursaGünahtan bahsediyorsunuz ya eyer bildiğiniz halde böyle bir çirkinligi eşine söylemezseniz günaha ortak olursunuz vebal altında kalırsınız
konu garip. neden derseniz. bu kadın evli barklı bir kadına ki samimiyeti yokken kalkıp birini neden yapsın. tepki alacağını herkes ,5 yaşındaki çocuk bile bilirken hele.
ne sanıyordu,aa tamam ayarlayı mı bekliyordu.. ee bunu beklemesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.
kısaca konu garip
Çok iyi niyetlisin tabi ki iyi yaptınız çıkarmakla uada fığruyu anlatacaksın kadının eşine...Arkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diyesonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?
bence de eşimin yaptığıda tuhaf çok ısrar ettim soyle diye söylemediOlay gerçekten çok tuhaf ne diyeceğimi bilemedim. Bana da kadın ve eşinin dahil olduğu bir ticaret gibi geldi. Kocanızın söylememesi bebeğine acıdım demesi de ayrıca bir tuhaf ayol
Madem o kadına teklifinden dolayı çok kızdı neden sana bi ağbilik olsun diyor saçmalığa bak.
olay olduğu gün konuştular adamın elleri nasır içindeymiş kadın genç adam yaşlı zaten adam inşşaat işçisi eşim adamı görünce acıdım saf biri dedi bebeğe de kıyamadım dediNe cesaret ya!!
Pes!
Hikayeniz gercekten şaşırtıcı ve olagan dışı..
He böyke bir sey varsa kocasıyla eşiniz oturup konuşmalıydı