Günaha mı girdim?

Kadın acaba birine mi nispet yapmak istedi de evden çıkan Adamı size gösterdi?

günaha falan girdiğini sanmıyorum açıkçası gitmeleri en hayırlısı olmuş boşa vicdan azabı çekme öyle bir insanın etrafında olması çok sakıncalı

dünyaya suc atmısız bunca yıl
insanların çivisi çıkmıs vallahı

ne kadar çirkin bir olaycanım vicdanını rahatsız etmesi gereken zerre bir şey görmedim. adamın kocası diyorsun da, kocası olduğu ne malum? belki organize çalışıyorlar? neler neler duyuyoruzkurtulduğuna bak, kocası olsa tanımadığı bir kadına gelip böyle salakça bir şeyi teklif edebilir mi? nerden bilecek senin söylemeyeceğini? bana göre organize çalışıyorlar ve hepsinin farklı farklı çıkarları var. çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış

sanırım en maantıklı acıklama bu

Gerçekten de. Bana da çok tutarsız ve karışık geldi olay. İyi tespit etmişsin canım

ne günahı ya ne manyak insanlarmış sadece eşi adına üzüldüm.

niye o kadını boşamıyor ki bu durumda kadın adamı alenen aldatıyor

U umran80 kesinlikle en dogrusunu yaptiniz.cunku bence o kadin parayla calisiyordu ve amaci sizi de satmakti.hatta ben yerinizde olsam adama uygun bi dille esinin dayisinin oglundan bahsederdim.o da mal degilse mevzuya ayikirdi heralde.adam da oyle bi kadindan kurtulur hayatina devam ederdi.

o zaman kocası da normal değil

hani eşini para karşılığı satanlar var ya onlardan olabilir belki

çünkü diğer türlüsü mantıksal hatalar var

Resmen sizi gormesi icin yapmis bence acimayin gidin soyleyin o cocuga yazik kimbilir nelere sahit olacak Ev sahibine soyleyin binadan attirin olmadi

Ay aklima cok kotu seyler geldi okuyunca bu para karsiligi beraber olan insanlar varmis.belki sizide ayartip yaptiklari pisliklere dahil etmek istediler.daha gecen haberlerde ne evler villalar cikti.allah kotulerden korusun

Yani sana inanarak yorum yapmıştım oysa ki,

Bişey yazıyosunuz bari dogru düzgün kurgulayın.
ne bu şimdi, ilk mesajında ne dedin, şimdi ne diyosun.. Bir meşgale bul kendine ruh haline iyi gelir. by

Ben sizin kocanızın rahatlığına takıldım valla kusura bakmayın..orda karşımdaki adamın sefaleti masumluğu bağlamazdı beni karıma göz dikilmiş ötesi var mı..eşinizde varmış.

Kadın acaba birine mi nispet yapmak istedi de evden çıkan Adamı size gösterdi?
kadın yeni taaşınmıştı
Yani sana inanarak yorum yapmıştım oysa ki,

Bişey yazıyosunuz bari dogru düzgün kurgulayın.
ne bu şimdi, ilk mesajında ne dedin, şimdi ne diyosun.. Bir meşgale bul kendine ruh haline iyi gelir. by
Ne kurgusu ben en bastsn beri adamin da haberi olabilir yaziyorum bak da gor esim telefinda soyledi adama karisi o benim sevgilim dedi esime kocasi gelmeden soyleme esime dedi adam eve geldi konustular adam sanki hic esim ona bisey dememis gibi davrandi karisina ne oluyo dayioglu kim demedi keske kurgu olsaydi neyse ki bugun tasindilar

Ben sizin kocanızın rahatlığına takıldım valla kusura bakmayın..orda karşımdaki adamın sefaleti masumluğu bağlamazdı beni karıma göz dikilmiş ötesi var mı..eşinizde varmış.
Aynen gercekten oyle ben esime kizdim buyuzden hala aciyo adama benim basima bisey gelse ilk sen bosarsin niye aciyosun dedim

Belkide kadın bunu ticarete döktü sizin üstünüzden para kazanmaya çalışıyordu.
Belli olmaz

Ilk mesajda çıkacaklar son mesajda taşındılar bana bu konu saçma geldi

Kusura bakmayın lütfen yazacaklarım için; kadın para karşılığı yapıyor olabilir mi? Adama da sizi göstermek için zili çalmış ve sizinde tepkinizi ölçmüş olmasın.

Ve çok iyi yapmışsınız, hem eşinize anlatmakla hemde evden çıkmasını sağlamakla. Bu kadın hiç tekin değilmiş, Allah korusun başınıza olmadık işler açabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…