Günaha mı girdim?

Kadın acaba birine mi nispet yapmak istedi de evden çıkan Adamı size gösterdi?

günaha falan girdiğini sanmıyorum açıkçası gitmeleri en hayırlısı olmuş boşa vicdan azabı çekme öyle bir insanın etrafında olması çok sakıncalı :KK66:

dünyaya suc atmısız bunca yıl
insanların çivisi çıkmıs vallahı

ne kadar çirkin bir olay:KK17::KK17:canım vicdanını rahatsız etmesi gereken zerre bir şey görmedim. adamın kocası diyorsun da, kocası olduğu ne malum? belki organize çalışıyorlar? neler neler duyuyoruz:KK17:kurtulduğuna bak, kocası olsa tanımadığı bir kadına gelip böyle salakça bir şeyi teklif edebilir mi? nerden bilecek senin söylemeyeceğini? bana göre organize çalışıyorlar ve hepsinin farklı farklı çıkarları var. çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış

Bence bilerek yaptı, bilerek sevgilisi olduğunu anlamayın diye dayımın oğlu diye sıfatlandırdı hatta "seni beğenmiş" dedi. Yani şüphelenmeyin de ne olursa olsun diye. Kendi evi yıkılmasın da başkaları ne yaşarsa yaşasın diye hareket etmiş işte.
sanırım en maantıklı acıklama bu

Ben burayı anlamadım. Yani ben kocamı aldatsam, evime başka bir erkek alsam, o giderken mümkün mertebe dikkat çekmemeye çalışırım. Sizin komşu sizin zili çalıyor, adam da o esnada evden çıkıyor. Yani resmen siz görün diye yapılmış.

Çocuğun ağlıyo kısmı da zili çalma bahanesi sanırım, siz diyorsunuz ki ağlamıyordu. O zaman bu bir bahane. Peki neden bu bahaneyi kullandı ve sizin o adamı görmenizi istedi?????

Eğer o adam kadının sevgilisi ise, neden size gelip seninle tanışmak istiyor dedi. Siz tamam deseydiniz ne olacaktı???? :KK57:

Neyse sonuçta ben kadının kocasına söylerdim. Karısının onu aldattığını. Taşındıkları yerde yine aynısını yapacak çünkü. Kocası karar versin boşanır mı, boşanmaz mı, ne yaparsa artık.
Gerçekten de. Bana da çok tutarsız ve karışık geldi olay. İyi tespit etmişsin canım

Arkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diye:KK43: sonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?

ne günahı ya ne manyak insanlarmış sadece eşi adına üzüldüm.

niye o kadını boşamıyor ki bu durumda kadın adamı alenen aldatıyor

U umran80 kesinlikle en dogrusunu yaptiniz.cunku bence o kadin parayla calisiyordu ve amaci sizi de satmakti.hatta ben yerinizde olsam adama uygun bi dille esinin dayisinin oglundan bahsederdim.o da mal degilse mevzuya ayikirdi heralde.adam da oyle bi kadindan kurtulur hayatina devam ederdi.

bilmiyorum söylemedik eşine bence eşide biliyo çünkü eşim dedi karın dayıoğlunuu benim karıma ayarlıyo o dayıoğlu bana gelsin falan diye küfür etti adam karısına sormazmı kim bu dayıoğlu diye
o zaman kocası da normal değil:KK57:

hani eşini para karşılığı satanlar var ya onlardan olabilir belkio_O

çünkü diğer türlüsü mantıksal hatalar var

Resmen sizi gormesi icin yapmis bence acimayin gidin soyleyin o cocuga yazik kimbilir nelere sahit olacak :KK43: Ev sahibine soyleyin binadan attirin olmadi

Ay aklima cok kotu seyler geldi okuyunca bu para karsiligi beraber olan insanlar varmis.belki sizide ayartip yaptiklari pisliklere dahil etmek istediler.daha gecen haberlerde ne evler villalar cikti.allah kotulerden korusun

eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diye:KK43: sonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo

bencede kocanın haberi olabilir çünkü eşim adamı aradı öldürücem sizi dedi ağır küfürler etti namus meselesi bu affı yok dedi karısının bana dayıoğlunu ayartmaya çalıştığını söyledi adam demezmi kim bu dayı oğlu demedi taşındı gidiyo

Yani sana inanarak yorum yapmıştım oysa ki,

Bişey yazıyosunuz bari dogru düzgün kurgulayın.
ne bu şimdi, ilk mesajında ne dedin, şimdi ne diyosun.. Bir meşgale bul kendine ruh haline iyi gelir. by

Ben sizin kocanızın rahatlığına takıldım valla kusura bakmayın..orda karşımdaki adamın sefaleti masumluğu bağlamazdı beni karıma göz dikilmiş ötesi var mı..eşinizde varmış.

Kadın acaba birine mi nispet yapmak istedi de evden çıkan Adamı size gösterdi?
kadın yeni taaşınmıştı
Yani sana inanarak yorum yapmıştım oysa ki,

Bişey yazıyosunuz bari dogru düzgün kurgulayın.
ne bu şimdi, ilk mesajında ne dedin, şimdi ne diyosun.. Bir meşgale bul kendine ruh haline iyi gelir. by
Ne kurgusu ben en bastsn beri adamin da haberi olabilir yaziyorum bak da gor esim telefinda soyledi adama karisi o benim sevgilim dedi esime kocasi gelmeden soyleme esime dedi adam eve geldi konustular adam sanki hic esim ona bisey dememis gibi davrandi karisina ne oluyo dayioglu kim demedi keske kurgu olsaydi neyse ki bugun tasindilar

Ben sizin kocanızın rahatlığına takıldım valla kusura bakmayın..orda karşımdaki adamın sefaleti masumluğu bağlamazdı beni karıma göz dikilmiş ötesi var mı..eşinizde varmış.
Aynen gercekten oyle ben esime kizdim buyuzden hala aciyo adama benim basima bisey gelse ilk sen bosarsin niye aciyosun dedim

kadın yeni taaşınmıştı
Ne kurgusu ben en bastsn beri adamin da haberi olabilir yaziyorum bak da gor esim telefinda soyledi adama karisi o benim sevgilim dedi esime kocasi gelmeden soyleme esime dedi adam eve geldi konustular adam sanki hic esim ona bisey dememis gibi davrandi karisina ne oluyo dayioglu kim demedi keske kurgu olsaydi neyse ki bugun tasindilar

Belkide kadın bunu ticarete döktü sizin üstünüzden para kazanmaya çalışıyordu.
Belli olmaz

kadın yeni taaşınmıştı
Ilk mesajda çıkacaklar son mesajda taşındılar bana bu konu saçma geldi

Kusura bakmayın lütfen yazacaklarım için; kadın para karşılığı yapıyor olabilir mi? Adama da sizi göstermek için zili çalmış ve sizinde tepkinizi ölçmüş olmasın.

Ve çok iyi yapmışsınız, hem eşinize anlatmakla hemde evden çıkmasını sağlamakla. Bu kadın hiç tekin değilmiş, Allah korusun başınıza olmadık işler açabilirdi.

X