Günaha mı girdim?

Allah korusun ne günlere kaldık. Sen evli barklı birisin birisi geliyor sana talip buluyor. Ne tuaf bir bayanmış o öyle. Bu kadın ruh hastası olmasın. Sizin ağzınızı yoklamış o zaman bu kadın.

ben olsam söylerdim eşim söylemedi kadını oldurur çocuk ortada kalır dedi kadını uyardı ben söylemedim birgün öğrenir eğer devam edersen akıllı ol kızını buyut bu sana abiliğim defol git buurdan dedi

yokmuş adam yok ki bizim burda kimsemiz demişti telde eşime söylemeyi kabul etmiyor eşim öldürür diyo günaha gireriz belki akıllanır kadın bizden bulmasın belasını diyo

eşim söyleme dedi

evet normal değil bende söylemesini beklerdim söylemedi bebeğe acıdım dedi

eşim söyleme diyo onu geçip söyleyemem çok kızar bi olay olursa

bence de eşimin yaptığıda tuhaf çok ısrar ettim soyle diye söylemedi

olay olduğu gün konuştular adamın elleri nasır içindeymiş kadın genç adam yaşlı zaten adam inşşaat işçisi eşim adamı görünce acıdım saf biri dedi bebeğe de kıyamadım dedi
Ne kurgusu ben en bastsn beri adamin da haberi olabilir yaziyorum bak da gor esim telefinda soyledi adama karisi o benim sevgilim dedi esime kocasi gelmeden soyleme esime dedi adam eve geldi konustular adam sanki hic esim ona bisey dememis gibi davrandi karisina ne oluyo dayioglu kim demedi keske kurgu olsaydi neyse ki bugun tasindilar

valla arkadasım konunun başından beri eşim söylemedi diye yazan sensin,
şimdide oturup konustular diyorsun.
Bunları sen yazdın ben degil. neyse yaaaa ben daha fazla şey etmiyim.