Günaha mı girdim?

hala bu kadına acıyor musun? arkadaşım senin namusuna göz diken bir insana acımak niye? kendi günahına ortak arayan bir insana acımayı bırak. ben olsam korkardım eşim yokken bana birşey yaparlar diye
oyüzden kapım hep kilitli kimseye kapı açamıyorum korkudan gitsinler diye çok uğraştım şimdi adam çok fakir diye üzüldüm

Belki gercekten bi dayi oglu vardir adsm ondan suphelenmemistir belki dayi oglu gercekten gelip gidiyo da olabilir o yuzden de sormamis olabilir oyle bi ihtimal var. Bence kocasina soylehin. Ogrenirsiniz bilip bilmedigini. Eger kocasi biliyo olsa niye sana yamamaya calissin ki?

Aynen bana da öyle geldi sucu sana atcakti ses çıkarmasaydin

yokmuş adam yok ki bizim burda kimsemiz demişti telde eşime söylemeyi kabul etmiyor eşim öldürür diyo günaha gireriz belki akıllanır kadın bizden bulmasın belasını diyo

Bence sizi bi yokladi hani kabul falan etseydiniz ilerde kadinin bu igrenc rezil durumu ortaya ciktginda kimseye bisey soyleyemicektniz cunku o da sizin aciginizi biliyo olacakti vay arkadas seytanin aklina gelmez

Sanirim sevgilisi degil.. Bana ticaret yapiyolar gibime geldi diger turlusu sacma olur.

ohaa yaa kendi pisligni temizlemek icin seni mi bulastiriyo pislige? igreeenncccc!!!

Ya belki beni yadırgayacaksınız ama bazıları sanki yaptıkları yeterince ahlaksızca değilmiş gibi ilişkilerine üçüncü bir kişi arıyorlarmış. Böyle bir şey mi acaba?
Ya da bunlar bir şebekedir, koca da işin içindedir. Evli, saf kadınları düşürüp, tehditle bir şeylere zorluyorlardır.
Diğer bir ihtimalle de bu ikisi fena bir halt yiyeceklerdi, bir günah keçisine ihtiyaç vardı, suçu atıp kendileri sıyrılabilmek için birine ihtiyaçları oldu. Bu kişinin de konu sahibi olabileceğini düşünmüşlerdir.
Bir de önceki mesajımda yazdığım gibi herifi başkasına yamamaya çalışıyor da olabilir. Adam ayrılmak istemediyse, bana başka bir kadın bul demiştir. Var böyle midesizler, yedeğini almadan bırakmak istememiştir. Ondan kadın da bir kurban seçmeye çalıştı aceleyle, kim olabilir derken üst komşusu geldi aklına herhalde. Sizi biraz gözlemlemiştir, iyi niyetli, saf olarak nitelendirmiştir muhtemelen. Uygun bir aday demiştir.
Yani aklıma gelenler bunlar. Sorunlu Sherlock iftiharla sunar

Bu konunun hiic bir tutarli tarafi yok. Madem sevgilisi, niye konu sahibin görmesini istesin, hani o sevgiliyi kocadan gizli tutacaksa? Kadin bu arada Türkiyede yasamiyormu, Türk kültürünü bilmiyor mu? Bu teklif bekar bayana bile zor yapiliyor, kalmis evli birine. Kanimca konu fake ve dolayisiyla kibliyorum.

ne fake ben bu sitenin neredeyse 10 yıllık üyesiyim:)

Koca zaten bu işin işinde orası kesin.
Kadın zaten size ilişki yaşadığını itiraf etmiş. Bir insan kocasını aldatıyorsa aldattığı adama başka kadın ayarlamaya çalışır mı? Üstelik görmeniz için bahaneyle kapınızı çalıyor.
Sadece sevgilisi olsa kimse görmeden evden uzaklaşmasını sağlamaya çalışırdı.
Yüzde 1 milyon para karşılığı ilişkiye giriyor.

Kafamda oturmayan tek nokta size teklif etme cesareti göstermiş olması. orada beynim error verdi.
İşin özeti büyük bir pislikten kurtulmuşsunuz. sadaka dağıtın.

nasıl bana söyler bende anlamadım eşim bana günlerce küstü konuşmadı ne yaptında sana bunu söyledi diye 5 yıldır tanıyosun inanmıyosan boşa beni dedim eşime çok zor günlerdi

Tahminimce şöyle dusundu kadin. Siz adami gordunuz, kadin dayimin oglu dedi. Kanimca inanmadiginizi zannedip, dur birsey yapim ki elimde koz olsun. Sizin tlfnu verseydi ya da sizinle tanistirsaydi, cok kolay elinde olurdun. Yani yarin obur gun birisi gorse, onun dostu diyip size iftira ayabilirdi.

Ayrica o adamcagiza soylemeliydiniz. Kandirilmasi hic hos degil.

Ayni olay benim basima gelseydi bende kovar hemen esime derdim. Maazallah kuru iftira yersek bide. Ben esime herseyi derim. Benim icin namus cok onemli.

Ya bide 1 yasinda cocugu varmis. Ahlaksiz pislik. Ben hicbir anneye yakistiramiyorum aldatmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…