oyüzden kapım hep kilitli kimseye kapı açamıyorum korkudan gitsinler diye çok uğraştım şimdi adam çok fakir diye üzüldümhala bu kadına acıyor musun? arkadaşım senin namusuna göz diken bir insana acımak niye? kendi günahına ortak arayan bir insana acımayı bırak. ben olsam korkardım eşim yokken bana birşey yaparlar diye
Belki gercekten bi dayi oglu vardir adsm ondan suphelenmemistir belki dayi oglu gercekten gelip gidiyo da olabilir o yuzden de sormamis olabilir oyle bi ihtimal var. Bence kocasina soylehin. Ogrenirsiniz bilip bilmedigini. Eger kocasi biliyo olsa niye sana yamamaya calissin ki?bilmiyorum söylemedik eşine bence eşide biliyo çünkü eşim dedi karın dayıoğlunuu benim karıma ayarlıyo o dayıoğlu bana gelsin falan diye küfür etti adam karısına sormazmı kim bu dayıoğlu diye
Aynen bana da öyle geldi sucu sana atcakti ses çıkarmasaydinbende bunu anlamadık binaca anlamadık zaten sanırım yani bence kadının derdi suçu bana atmaktı yani onun dostu diyecekti yakalanırsa aklıma başka bir şey gelmiyor kadını tanımıyorum yeni taşınmıştı
yokmuş adam yok ki bizim burda kimsemiz demişti telde eşime söylemeyi kabul etmiyor eşim öldürür diyo günaha gireriz belki akıllanır kadın bizden bulmasın belasını diyoBelki gercekten bi dayi oglu vardir adsm ondan suphelenmemistir belki dayi oglu gercekten gelip gidiyo da olabilir o yuzden de sormamis olabilir oyle bi ihtimal var. Bence kocasina soylehin. Ogrenirsiniz bilip bilmedigini. Eger kocasi biliyo olsa niye sana yamamaya calissin ki?
Sanirim sevgilisi degil.. Bana ticaret yapiyolar gibime geldi diger turlusu sacma olur.Ben burayı anlamadım. Yani ben kocamı aldatsam, evime başka bir erkek alsam, o giderken mümkün mertebe dikkat çekmemeye çalışırım. Sizin komşu sizin zili çalıyor, adam da o esnada evden çıkıyor. Yani resmen siz görün diye yapılmış.
Çocuğun ağlıyo kısmı da zili çalma bahanesi sanırım, siz diyorsunuz ki ağlamıyordu. O zaman bu bir bahane. Peki neden bu bahaneyi kullandı ve sizin o adamı görmenizi istedi?????
Eğer o adam kadının sevgilisi ise, neden size gelip seninle tanışmak istiyor dedi. Siz tamam deseydiniz ne olacaktı????
Neyse sonuçta ben kadının kocasına söylerdim. Karısının onu aldattığını. Taşındıkları yerde yine aynısını yapacak çünkü. Kocası karar versin boşanır mı, boşanmaz mı, ne yaparsa artık.
Söylemesem okadını evden çıkaramazdım belki zarrı dokunurdu sonra bana iftira atsa ne açıklardım eşime inanmazdı bana niye söylemedin derdi belki boşardı bunları düşündüm risk aldım anlattımAynen bana da öyle geldi sucu sana atcakti ses çıkarmasaydin
bence adamın fakirliğine üzülmeyi bırak... ben olsam o adama söyler gururunu ayaklar altına aldırmazdımoyüzden kapım hep kilitli kimseye kapı açamıyorum korkudan gitsinler diye çok uğraştım şimdi adam çok fakir diye üzüldüm
ticaret yapsa bana niye söyler sen beni görsen kapalıyım evimde barkımda bi kadının öğretmen olucam seneye inş yani hiç o işlerde bezim yokSanirim sevgilisi degil.. Bana ticaret yapiyolar gibime geldi diger turlusu sacma olur.
ne fake ben bu sitenin neredeyse 10 yıllık üyesiyim:)Bu konunun hiic bir tutarli tarafi yok. Madem sevgilisi, niye konu sahibin görmesini istesin, hani o sevgiliyi kocadan gizli tutacaksa? Kadin bu arada Türkiyede yasamiyormu, Türk kültürünü bilmiyor mu? Bu teklif bekar bayana bile zor yapiliyor, kalmis evli birine. Kanimca konu fake ve dolayisiyla kibliyorum.
bencede kocanın haberi olabilir çünkü eşim adamı aradı öldürücem sizi dedi ağır küfürler etti namus meselesi bu affı yok dedi karısının bana dayıoğlunu ayartmaya çalıştığını söyledi adam demezmi kim bu dayı oğlu demedi taşındı gidiyo
eşim söyleme dedibence adamın fakirliğine üzülmeyi bırak... ben olsam o adama söyler gururunu ayaklar altına aldırmazdım
siz bilirsiniz o zaman ben olsam vicdan azabından uyuyamazdımeşim söyleme dedi
ne fake ben bu sitenin neredeyse 10 yıllık üyesiyim:)
nasıl bana söyler bende anlamadım eşim bana günlerce küstü konuşmadı ne yaptında sana bunu söyledi diye 5 yıldır tanıyosun inanmıyosan boşa beni dedim eşime çok zor günlerdiKoca zaten bu işin işinde orası kesin.
Kadın zaten size ilişki yaşadığını itiraf etmiş. Bir insan kocasını aldatıyorsa aldattığı adama başka kadın ayarlamaya çalışır mı? Üstelik görmeniz için bahaneyle kapınızı çalıyor.
Sadece sevgilisi olsa kimse görmeden evden uzaklaşmasını sağlamaya çalışırdı.
Yüzde 1 milyon para karşılığı ilişkiye giriyor.
Kafamda oturmayan tek nokta size teklif etme cesareti göstermiş olması. orada beynim error verdi.
İşin özeti büyük bir pislikten kurtulmuşsunuz. sadaka dağıtın.
kible canım sen sorun yok açtığım konuların tutarlılığı ortada tanıyan tanıyor:)Iyide ister 20 yil üye ol, canin macera, ilgi cekip fake konu acmana engel olmazki.