- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
bu isler kapaliya aciga bakmiyor ki. Eger kocasiyla huzursuz olsa, seytan dürtse bir anlik bosluga girse belki de evet diyecek onca kapali var. Bu ise dusenlerin hepsi ahlaksiz mi? Onlarda normal hayatlarini yasarken bir anlik hatalariyla bu hale geldiler. Bunlar seni denemis sen kabul etmeyince ortaligi ayaga kaldirinca cekmis gitmisler. Resmen ticaret gibi geldi bana. Obur turlu neden sevgilisine seni gostersin? Sonrada gelip aranizi yapmak istesin?ticaret yapsa bana niye söyler sen beni görsen kapalıyım evimde barkımda bi kadının öğretmen olucam seneye inş yani hiç o işlerde bezim yok
bende böyle düşünüyorum zateen çok mantıksız niye ne casaretle bana söyledi çoook mantıksızTahminimce şöyle dusundu kadin. Siz adami gordunuz, kadin dayimin oglu dedi. Kanimca inanmadiginizi zannedip, dur birsey yapim ki elimde koz olsun. Sizin tlfnu verseydi ya da sizinle tanistirsaydi, cok kolay elinde olurdun. Yani yarin obur gun birisi gorse, onun dostu diyip size iftira ayabilirdi.
Ayrica o adamcagiza soylemeliydiniz. Kandirilmasi hic hos degil.
Ayni olay benim basima gelseydi bende kovar hemen esime derdim. Maazallah kuru iftira yersek bide. Ben esime herseyi derim. Benim icin namus cok onemli.
Ya bide 1 yasinda cocugu varmis. Ahlaksiz pislik. Ben hicbir anneye yakistiramiyorum aldatmayi.
Ya gerçekten harikasiniz bakın ne olyosa eşe soylememekten oluyor.bu olay biraz daha gelişmiş olsaydı Eşiniz sonradan duysaydi anlatmadiniz diye sizi de suçlardi belki olayın içine girdiniz bile sanardi .iyiki anlatmişsiniz iyiki. O komsular cok biliyor herseyi zaten.Çok geçmiş olsun.ben hemen eşimi aradım ben korkudan titreyerek eğlarken komşularım sakın eşini arama dedi ben aradım kızdılar başı belaya girer diye benim başım belaya girerse ne olacak dedim anlattım
ben olsam söylerdim eşim söylemedi kadını oldurur çocuk ortada kalır dedi kadını uyardı ben söylemedim birgün öğrenir eğer devam edersen akıllı ol kızını buyut bu sana abiliğim defol git buurdan dedi
çok mantıksız yaptığı ticaretmi dostumu niye bana söyledi beni tanımıyor oynak bi tipim yok hiç bir şey anlamadımbu isler kapaliya aciga bakmiyor ki. Eger kocasiyla huzursuz olsa, seytan dürtse bir anlik bosluga girse belki de evet diyecek onca kapali var. Bu ise dusenlerin hepsi ahlaksiz mi? Onlarda normal hayatlarini yasarken bir anlik hatalariyla bu hale geldiler. Bunlar seni denemis sen kabul etmeyince ortaligi ayaga kaldirinca cekmis gitmisler. Resmen ticaret gibi geldi bana. Obur turlu neden sevgilisine seni gostersin? Sonrada gelip aranizi yapmak istesin?
anlattığım halde küstü bana eşim naıl samimi olursun sana bunu nasıl söyler diiye çok kızdıYa gerçekten harikasiniz bakın ne olyosa eşe soylememekten oluyor.bu olay biraz daha gelişmiş olsaydı Eşiniz sonradan duysaydi anlatmadiniz diye sizi de suçlardi belki olayın içine girdiniz bile sanardi .iyiki anlatmişsiniz iyiki. O komsular cok biliyor herseyi zaten.Çok geçmiş olsun.
evet normal değil bende söylemesini beklerdim söylemedi bebeğe acıdım dediEşin de normal değil.
Para karşılığı ilişki olabilir. Amaç sizin adamı görmenizi sağlamakmış.
Teklif etme cesareti akıllara zarar.
Kocanın da muhtemelen durumdan zaten haberi var.
bence de olabilirBen katılıyorum ortada fuhuş var bence ve muhtemelen kocanın da haberi var.
Iyi etmissin böyle yapmakla senin evliligin tehlikeye girdikten sonra o kadin orda kalsa ne olurdu en iyisi buydu.Söylemesem okadını evden çıkaramazdım belki zarrı dokunurdu sonra bana iftira atsa ne açıklardım eşime inanmazdı bana niye söylemedin derdi belki boşardı bunları düşündüm risk aldım anlattım
canım hiç marjinal hayatım yok anlıyorum çok saçma bu nasıl olur fake diyosun ama değil işte bende olayın şokuna atamadım normal bi aile binasında oturuyorumAllah aşkına nerede yaşıyorsunuz? Ne kadar marjinal hayatlarınız var. Kendimi çok monoton hissettm.
Sen beni yanlis anlamak icin israr ediyorsun. Ben sana oynak tipin var falan demedim ya da yuz verdinde o yuzden bu cesareti buldu demedim. Yorumumu iyi oku.çok mantıksız yaptığı ticaretmi dostumu niye bana söyledi beni tanımıyor oynak bi tipim yok hiç bir şey anlamadım
ben öyle diyorsun demedim kendimce neden diye düşünüyorum yani diyorumki neden ben ben bişey mi yaptım düşünüp duruyorumSen beni yanlis anlamak icin israr ediyorsun. Ben sana oynak tipin var falan demedim ya da yuz verdinde o yuzden bu cesareti buldu demedim. Yorumumu iyi oku.
Dindar kendi halinde bir kadin olsan bile onlar seni denemis. Sende yuz vermeyince ortaligi ayaga kaldirinca cekmis gitmisler. En azindan ben boyle dusunuyorum.
Diyelim ki sevgilisi.. Neden seni ona gostermek istesin? Neden seninle aranizi yapmak istesin? Senin sevgilin olsa ya da esine baska bir kadin ayartmaya kalkar miydin? Benim esim baska bir kadina yan gozle baksa gozlerini oyarim ben, neden ona kendi elimle birini bulayim?
Sevgili olmasi mantiksiz yani. O yuzden ticaret olmali diye dusunuyorum. Belki degildir bilemem ama bana oyle geldi.
Tum hayat kadinlari cok mu guzel saniyorsun. Cogu madde bagimlisi, kilolu, orta yasli. Filmlerde goruyoruz o fistik gibilerini ama gercek hayatta yeterki kadin olsun gozuyle bakiliyorama kızlar kadın çok çirkin bakımsız bi kadın ya o nasıl hayat kadını olabilir ki hoş nasıl sevgili olur oda var
allah ıslah etsin gittiler çok şükür allahım evimde otururken yaz tatilimde çocuğumu tuvalete alıştırmaya çalışırken başıma gelene bakTum hayat kadinlari cok mu guzel saniyorsun. Cogu madde bagimlisi, kilolu, orta yasli. Filmlerde goruyoruz o fistik gibilerini ama gercek hayatta yeterki kadin olsun gozuyle bakiliyor
arkadaşım ben eşime polise gidelim dedim neyi ispatlıycaksın şahitmi var ispatmı var dedi gitsem bişey yaparlarmıydı evden çıkmasalardı polise gidecektim amaKesinlikle kocasina soylemeli hatta size yaptigi tekliften dolayo polise bile gitmelisiniz.
Can guvenliginizden hic mi korkmuuosunuz??
Evli kadinin baska bir evli kadina bi adami (belki o da evlidir ) teklif etmesi ne cesaret ne rezillik ve pislik?? Boyle insanlardan her turlu sey beklenir.
Kadinin kocasi nasil bi insan ki acaba ? Karisi sadece kendi çapinda aldatmayi da gecmis, alt komsu kadina adam getiriyo?? Boyle kadin baska seylerde yapmistir yapacaktir,
O adami da polise vermek lazim.
Sen git evli sevgili bul.sonra da evli komsu kadina teklif et?? Ne lanet insanalr var ya
Allahm korusun boyle insanlardan korusun herkesi.
Koni sahibi gunaha girdiysen kadinin ve o adamin yanlisini saklamakla girdin bence.
O cocuklar da boyle bir annenin elinde buyuyecek de ne olacak?multu iyi cocuklar mi olacak??
Bu anne ve sevgilisi simdi baslarina bi is gelmedi diye daha da devam ederler yaptiklarina??daha beter seyler de yaparlar??