Arkadaşlar yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum ama şimdi vicdanım sızlıyor. Benim evim dubleks kiracıyım evsahibi ayırmış dublekste başkası oturuyordu girişi binadan tamamen ayrı. Bi aile taşındı kadına ısınmadım samimi olmadım gitmedim hiç evine ama kapıda konuşuyodum çocuklar kapıda oynarken konuşuyoduk ama samimiyet yoktu. Bir gün kadın zili çaldı çocuğun ağlıyo bişey mi oldu dedi ağlamıyo sesimizden rahatsız oldun sanırım dikkat ederim dedim o arada aşağı bi adam indi kadının evinden dayımın oğlu dedi adam kafası onunde gitti ben içeri girdim, Aradan 2 gün geçti kadın geldi müsait değildim açmadım ertesi gün yine geldi içerde konuşalım dedi ben şaşkın şaşkın gel dedim dedi ki dayıımın oğlu seni çok beğğenmiş seninle tanışmak istiyomuş ben şok oldum eee dedim ben evliyim ne alaka ben dedim dedi evli çocuklu diye olsun dedi arkadaş olmak istiyorum diyo dedi kadın hemen telefonu aldım eşimi aramaya çalıştım o şokla kadını evden kovdum eşime haber verdim eşim geldi yıktı bbinayı oldurucem bilmem ne yapıcam ne edicem diyesonra kadın itiraf etti dayıoğlu değil sevgilisiymiş kocam duymasın dedi eşim küçük çocuğu var diye kocasına söylemedi adamm kadın kavgası sannıyoo zorladık sürekli rahatsız ettik çıksınlar diye binada kimse konuşmadı kadınla ev buldular çıkıyolar. Yeni taşınmışlardı adamın suçu yok fakirler bi yandan bana zararı olurdu diyorum bi yandan adama yazık zaten fakir diyorum yanlış mı yaptık çıkarmakla?
bende anlamadım ki evet resmen görmem için yada adama beni göstermek için çaldı kapımıBen burayı anlamadım. Yani ben kocamı aldatsam, evime başka bir erkek alsam, o giderken mümkün mertebe dikkat çekmemeye çalışırım. Sizin komşu sizin zili çalıyor, adam da o esnada evden çıkıyor. Yani resmen siz görün diye yapılmış.
Çocuğun ağlıyo kısmı da zili çalma bahanesi sanırım, siz diyorsunuz ki ağlamıyordu. O zaman bu bir bahane. Peki neden bu bahaneyi kullandı ve sizin o adamı görmenizi istedi?????
Eğer o adam kadının sevgilisi ise, neden size gelip seninle tanışmak istiyor dedi. Siz tamam deseydiniz ne olacaktı????
Neyse sonuçta ben kadının kocasına söylerdim. Karısının onu aldattığını. Taşındıkları yerde yine aynısını yapacak çünkü. Kocası karar versin boşanır mı, boşanmaz mı, ne yaparsa artık.
bende bunu anlamadık binaca anlamadık zaten sanırım yani bence kadının derdi suçu bana atmaktı yani onun dostu diyecekti yakalanırsa aklıma başka bir şey gelmiyor kadını tanımıyorum yeni taşınmıştıYok artık ...İyide kadının sevgilisi olsa adam neden sana yazsın Burada bır çelışkı var yanı barız ortada ...
Ne insanlar var ya ALLAH HEPIMIZI KORUSUNbende bunu anlamadık binaca anlamadık zaten sanırım yani bence kadının derdi suçu bana atmaktı yani onun dostu diyecekti yakalanırsa aklıma başka bir şey gelmiyor kadını tanımıyorum yeni taşınmıştı
ben olsam söylerdim eşim söylemedi kadını oldurur çocuk ortada kalır dedi kadını uyardı ben söylemedim birgün öğrenir eğer devam edersen akıllı ol kızını buyut bu sana abiliğim defol git buurdan dediEvet vicdan azabı çekmelisiniz,eşine söylemeliydiniz yazık adama
bende bunu anlamadık binaca anlamadık zaten sanırım yani bence kadının derdi suçu bana atmaktı yani onun dostu diyecekti yakalanırsa aklıma başka bir şey gelmiyor kadını tanımıyorum yeni taşınmıştı
bencede kocanın haberi olabilir çünkü eşim adamı aradı öldürücem sizi dedi ağır küfürler etti namus meselesi bu affı yok dedi karısının bana dayıoğlunu ayartmaya çalıştığını söyledi adam demezmi kim bu dayı oğlu demedi taşındı gidiyoPara karşılığı ilişki olabilir. Amaç sizin adamı görmenizi sağlamakmış.
Teklif etme cesareti akıllara zarar.
Kocanın da muhtemelen durumdan zaten haberi var.
ben hemen eşimi aradım ben korkudan titreyerek eğlarken komşularım sakın eşini arama dedi ben aradım kızdılar başı belaya girer diye benim başım belaya girerse ne olacak dedim anlattımBir tuzak var bu işin içinde.
Sizi de dusurebilirlerdi.
Gittiği yerde de yapacaklar.
Belki sizin gibi akıllı çıkmayacak...Genç kız vb. Görüntülerini çekecekler.
Taş koyun bu işe.
Bir kaç kişinin hayatı kurtulur.
Kocası biliyor olabilir yalnız. ..ondan emin olamadım.
Ayrıca ne günahı. ..size kurulmuş pis bir tuzak tabiiki def edeceksin.
allah korusun yaAdamı başkasına yamamak için yapmış olabilir kadın. Kendi bıkmıştır, ayrılamıyordur da o sebeple, başkasına sarıp kurtulacaktı aklınca. Ama seni tanımıyor etmiyor, ne tepki vereceğini hesap bile edemeyecekken hangi cesaretle böyle bir istekle sana gelebilmiş anlayamadım doğrusu.
Yani kendi durumunu daha berbat hale getirmekten başka işe yaramamış çıkardığı hadise. Önceden kimse bilmezken ihanetini, şimdi apartman duymuş oldu. İffetsizliği etiketlenmiş oldu, yani olayda eksik noktalar var. Şüphe uyandırıcı yani, günahından sevabından önce bence siz kendinizi kollayın. Çok pis bir şeyler geliyor arkasından...
bilmiyorum söylemedik eşine bence eşide biliyo çünkü eşim dedi karın dayıoğlunuu benim karıma ayarlıyo o dayıoğlu bana gelsin falan diye küfür etti adam karısına sormazmı kim bu dayıoğlu diyeBence kocasina soyleyin. Ama harbiden cok ilginc niye zili calip sevgilisini gozunun icine sokuyo. Evli oldugun balde geli psenle tanismak istiyo diye. Dusuncen mantikli sucu senin ustune atmaya calisiyo olabilir. Ben zili caldim bi adam disari cikti onun evinden cikti demek istiyo olabilir. Bi de seni yokluyo arkadas olarak taniscak mi tanisirsan isin daha kolay nasil olsa taniyo arkadasi o evine aldi derdi bi dahaki gelisinde. Ama iyi olmus ona. Bence boyle bi fesatlik dusunduyse eger kocasi bilmeli. Zaten kocasini aldattigi icin bilmye hakki var. Asil oyle bi ortamda buyudugu icin esin cocuga yazik ediyo. Ya bi gun o annesini baska bi adamla yakalarsa bu dahabuyuk bi travma olmaz mi?