Online gün, süpermiş valla:) aynı tadı verirse neden olmasınya ne düşündürdü bu bana. benim de bazı yakın arkadaşlarım başka şehirde, bazıları öyle uzakta oturuyor ki buluşmak çok zor... acaba online buluşsak sohbet etsek herkesin telefonu whatsappi var, hem kurtlarımızı döksek hem birbirimizin hesabına para yollasak. Tam aynı şey olmuyor belki ama bir versiyon istevar mı acaba öyle yapan
evet haklısınız valla... sizin var mı altın günüTl gün yapılır mi bu devirde
250 tl diyelim
10 kişi
Bu ay bana geldi 2500 e ne alırım çeyrek
10ay sonra 2500 e ne alırlar gram
Altın falaj olsa okay de
Ay benim yok ya benim evim bile yokOoo yemek önerileri geldi bile! sizin de gününüz var galiba
Ah çok geçmiş olsunAy benim yok ya benim evim bile yok
Depremden sonra evsiz kaldik annemde yaşıyorum 8 ay olacak
Onceden para döndürmeli güne girmistim misafirli oturmalı gün de severim ama
Bi duzen kuramadık nasip olmadı
Inşallah yaaAh çok geçmiş olsun((( inşallah en yakın zamanda düzeniniz otursun...
Yanına turşu,salata hallederim kolay da tatlı hamur gibi bişey bulamıyorumAa tavuk pilav da guzelmis
Yanina da turşu gider aslinda
Cemos benim misafir tatlım revaniydiYanına turşu,salata hallederim kolay da tatlı hamur gibi bişey bulamıyorum
Kısır yapabilirim yada patates salatası.
Ayy günün de bu derdi var ahhshxhx
hehe iste online yapsak bu işi de halletmiş oluruz! hem sohbetten hem paradan vazgeçmiyoruz ama işimizi de kolaylaştırıyoruzYanına turşu,salata hallederim kolay da tatlı hamur gibi bişey bulamıyorum
Kısır yapabilirim yada patates salatası.
Ayy günün de bu derdi var ahhshxhx
Anladım... neler olabilir? vermez etmez seklinde mi? geldi mi başınıza hiçYok sevmiyorum da ancak para konusunda çok güvendiğim insanlar ile altın olabilir
Her insan para konusunda güvenilir değildir iyi düşünmek gerek
sizinki de değişikmiş. senede bir dönüyorsa sizin grup da 12 kişi falan sanırım. Kaç senedir bu sistem devam ediyor?Her sene yapıyoruz. Bir sene çeyrek, bir sene Euro olacak şekilde. Bu sene Euro senesi, 100 Euro kişi başı.
Oturma kısmı yok. Canımız isterse 2-3 ayda bir müsait olanlarla ya yemeğe gidiyoruz ya bir şeyler içmeğe, tabii ki herkes kendi hesabını ödüyor.
Anladım... neler olabilir? vermez etmez seklinde mi? geldi mi başınıza hiç
bu kritik bir konu gerçekten! güven şart...Evet memur arkadaşlardan bile yaşadılar ben 2 kişiyi begenmemistim girmedim birinden zor aldılar birinden hiç alamadılar. Genelde ilk alan vermemeye oynar - kemikleşmiş arkadaş grupları haric
bu arada bana da 4-5 kişilik grup daha mantıklı geliyor 1 sene beklemektense... hızlı hızlı dönse hem de 5 kişiyle sohbet de ikram da daha kolay... tabi o bu derken belki kalabalıklaşıyor gruplarBenim iki gün grubum vardı. Biri okulda, kadın erkek karışık. Kimse kimseye gitmiyor, sadece her ay birine para veriyorduk. Hesaba yolluyorduk. Diğeri de yakın arkadaşlarımla, 5 kişi. Onlarla birbirimize gider gelirdik her ay. İkramlık hazırlıyorduk. Bu sene evdeyim, katılmadım günlere.
12 değil 10 kişiyiz, yaz tatillerinde insanlar emaneti vermek için kendini sıkıntıya sokmasın, tatile çıkan oluyor, bayrama denk geldi diye memlekete giden oluyor vs. diye temmuz ve ağustosta yapmıyoruz.sizinki de değişikmiş. senede bir dönüyorsa sizin grup da 12 kişi falan sanırım. Kaç senedir bu sistem devam ediyor?
bu kritik bir konu gerçekten! güven şart...
500 er tl ayda bir toplanıyoruz 10 kişiyiz 5 bin yl birikmiş oluyorevet belki de baştan kararlaştırmak lazım... siz nasıl bir birikim yapıyorsunuz yoksa amaç sohbet mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?