hmm tabi.. merak ettim peki olsa girer miydiniz bi gün grubuna?yok henüz öyle bir arkadaş grubunun ve gelirim yok
Evet canım 30 yil. Arkadaş değil, kardeş gibi olduk. Çocuklarımızı birlikte büyüttük, birlikte evlendirdik, şimdi de torun torba konuşur olduk. Zaman tüneli gibi...otuz yıl mıı!!!!masallah! hiç bozulmadan aynen devam etti mi yani... bravo valla. ne güzel sohbetler oluyordur konular konuşuluyordur kimbilir...
Yok ya bir tencere dolma yapmış ee yarısı kaldı akşam yemeği onlara.Yedikleriniz bile 250₺'den fazla tutuyor:))
İşin şakası o canım. Tabi ki maksat muhabbet. Ama ben gerçekten isterdim gün yapmayı. Ama asla TL ile yapmam. Düşünsenize 10.ya sıra gelene kadar para üçte iki değer kaybediyorYok ya bir tencere dolma yapmış ee yarısı kaldı akşam yemeği onlara.
Haşhaşlı vardı yine kaldı yiyecekler zaten.
Salata turşu evde yapılıyor genelde.
Bir tatlı ayrıca yapılmış ozenilmisti onu da komsum yaptı dedi.
Ama günün amacı da bu zaten misafir agirliyoruz tabii masraflı olacak.
Birde 2.500 geliyor ya 500 masraf yaomis varsayalım 2 bin kâr dışarıda pide yesek her ay daha fazla gidecekti gelen paradan.
girmezdimhmm tabi.. merak ettim peki olsa girer miydiniz bi gün grubuna?
Açıkçası bende gram üzerinden gün yapmak istedim ama diğer kadınlara uydumİşin şakası o canım. Tabi ki maksat muhabbet. Ama ben gerçekten isterdim gün yapmayı. Ama asla TL ile yapmam. Düşünsenize 10.ya sıra gelene kadar para üçte iki değer kaybediyor
Aaa kadin erkek karisik duymamistim. Sanki gün dediğin sadece bizimmiş gibi :) Bu sene neden istemediniz?Benim iki gün grubum vardı. Biri okulda, kadın erkek karışık. Kimse kimseye gitmiyor, sadece her ay birine para veriyorduk. Hesaba yolluyorduk. Diğeri de yakın arkadaşlarımla, 5 kişi. Onlarla birbirimize gider gelirdik her ay. İkramlık hazırlıyorduk. Bu sene evdeyim, katılmadım günlere.
Evet iste o bölüm çok fena... yani sonuncu olmak sanki daha güzel ödül gibi en son paraları topluyorsun ama tl olunca keyfi kaçıyor. Dolar falan da yapan var galiba. Siz neden yapmıyorsunuz gün?İşin şakası o canım. Tabi ki maksat muhabbet. Ama ben gerçekten isterdim gün yapmayı. Ama asla TL ile yapmam. Düşünsenize 10.ya sıra gelene kadar para üçte iki değer kaybediyor
Ağırlama işi evet haklısınız... peki siz toptan mı bıraktınız yoksa para yolluyor musunuz birbirinizeEskiden cok yaptık ama pandemıden sonra ınsanlarda toplu evlerde oturma gelenegı kalktı bence
Bırde ekonomık sartlar .. onceden 8 9 cesıt yapardım
Ama sımdı zaten bır mmosafır agırlamak 1000 lıraya mal olabılır ..artık mısafır agırlamakta zor
Ama gordugum bazı gunlerde
Mesela ev sahıbı cay demlıyor bır cesıt yapıyor ,dıgerlerı bırer cesıt yapıp getırıyor oyle cok mantıklı olurdu.
Yada herked dısarda buluşacak evlere dagılacak
Valla 38 yasına geldım okadar mısafır agırladımkı
Sımdı ne cocuk sesıne ne o hızmete hıcbırıne gelemem
Herkes evınde otursun
Bu sene doğum izninde evdeyim, okulla çok diyaloğum yok ama olursa bana da haber ederler kesin. Kadın erkek karışık olanın tek mantığı para biriktirmek. Pasta börek sohbet olayı yok. Temiz iş o da.Aaa kadin erkek karisik duymamistim. Sanki gün dediğin sadece bizimmiş gibi :) Bu sene neden istemediniz?
Evet iste o bölüm çok fena... yani sonuncu olmak sanki daha güzel ödül gibi en son paraları topluyorsun ama tl olunca keyfi kaçıyor. Dolar falan da yapan var galiba. Siz neden yapmıyorsunuz gün?
tebrik ederim, allah bağışlasın bebeğinizi...Bu sene doğum izninde evdeyim, okulla çok diyaloğum yok ama olursa bana da haber ederler kesin. Kadın erkek karışık olanın tek mantığı para biriktirmek. Pasta börek sohbet olayı yok. Temiz iş o da.
evet belki de baştan kararlaştırmak lazım... siz nasıl bir birikim yapıyorsunuz yoksa amaç sohbet mi :)Biz yapıyoruz arkadaşlarla. 3 çeşit ikram yapıyoruz kısır veya makarna salatası, poğaça veya börek birde pasta
Hem sosyalleşme oluyor hem birikim çokta yormuyor çeşit az olunca
ya ne düşündürdü bu bana. benim de bazı yakın arkadaşlarım başka şehirde, bazıları öyle uzakta oturuyor ki buluşmak çok zor... acaba online buluşsak sohbet etsek herkesin telefonu whatsappi var, hem kurtlarımızı döksek hem birbirimizin hesabına para yollasak. Tam aynı şey olmuyor belki ama bir versiyon isteÇok istiyorum ama yaşadığım şehre geleli bir buçuk yıl oldu ve burada çok çevrem yok. Eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle yapmayı düşünüyorum ama önce ikna etmem lazım:) bir de ben yaparsam dışarda, kafe tarzı bir yerde yaparım. Kayınvalidem öyle yapıyor. Herkes kendi hesabını ödeyip dağılıyor sonra.
Aa tavuk pilav da guzelmisYaa komşum bazlama yada gözleme yapalım dedi
O yapar zaten de ne gereği var ahsgdgdh
Tavuk pilav düşündüm.
Yanına bişey uyduramadim adhhdhd