Gümüşhane///29

hayırlı günler hayırlı cumalarr hemşerilerim

mavicem izmirde gümüşhaneli çoksa ,,özellikle bornovada demişin,,yapsak ya gümüşhane buluşması ne dersin,,,

hayırlı günler hayırlı cumalarr hemşerilerim

mavicem izmirde gümüşhaneli çoksa ,,özellikle bornovada demişin,,yapsak ya gümüşhane buluşması ne dersin,,,

öncelikle tüm hemşolarıma mutlu bir haftasonu dilyorum... beni bağışlayın bu aralar pek kk ya uğramıyorum...

ghaneli buluşmasına gelince ablacım foruma yazalım görüşelim neden olmasın bunu sen güzel ayarlarsın turkbayragi çok güzelmiş bu similiy yaaaaa

öpüyorum ablammmmmmm ve tüm hemşolarımıııııŞeniz
ay ne güzel similyler gelmiş yaaaaamafoldumbenopuyorumnanaktanzemuszemus vereliniortak çok beğendimmmmmmopuyorumnanaktan

slm hanımlar ,nasılsınız

yine kimsecikler yok ,mavicem ve ben den başka
mavicem bence sen daha güzel ayarlarsın buluşmayı
ben beceremem ,,canım benim ayarlada buluşalım bekliyorum ,aç topik öptüm seni ve minik delikanlıları

ooooooooooo hanımlar ben girmeyeli uçmuş buralar.. nasılsınız havalar güzel hamdolsun keyfimde güzel...herkeşlere selamlar görüşcez yine yarın istanbula gidiyorum bikaç gün sonra görüşmek üzere.. a.e.o

yyyaaaa güneş ablam biz mavice danasıyla konuşmuştuk buluşacaktık taaa matta havalar ısınınca ama kaçak bu hatun ..çekirge gibi bi giriyo bi çıkıyo yakalamıyomki ...

yyyaaaa güneş ablam biz mavice danasıyla konuşmuştuk buluşacaktık taaa matta havalar ısınınca ama kaçak bu hatun ..çekirge gibi bi giriyo bi çıkıyo yakalamıyomki ...

haklısın kuşum ,mavice yok ortalıkta
bende yakalıyamıyom onu,
buluşma yapsak iyi olur
kuşum sen açsana topik buluşma için
:1hug:

ben deldiiiimmmmm :kedi:

kızmayın bana bir tuhaf oldum bu aralar hiç sohbet edesim yoktu.... ara ara uğrayıp yazılanlara bakıyordum... kusummm güneş ablam öpüyorum görüşelim buluşma ayarladınızmı..opuyorumnanaktan

günaydın hemşolara.s.
ben 25 gündür burda yoktum....
eşimin memleketine gitmiştik...
öptüm hepinizia.s.

hayırlı geceler hepinize arkadaşlarımmmm.... nerelerdesiniz gidiyorum geliyorum hep aynı sayfadayız neiş hanımlar???? keyifler yerindedir inşallah.. kız mavice hele sen nerdesin bacım sen bırakmazdın buraları nere uçtun güllü... görüşürüz yine hatunlar ii geceler

hepinize hayırlı kandiller hemşolarım biraz geç oldu ama annemlerdeydim kız kardeşimin önümüzdeki ay düğünü var çeyiz serildi iki gün kaldım am pestilim çıktı...

sizler nasılsınız...öpüyorum hepinizi hayrünisa tencere dibin kara seninki benden kara hesabı cadııı sen nerdesinnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fadikim sende hoşgeldin canım benimmm

bu öpücük hepinizeeeeeeeeopuyorumnanaktan

hepinize hayırlı kandiller hemşolarım biraz geç oldu ama annemlerdeydim kız kardeşimin önümüzdeki ay düğünü var çeyiz serildi iki gün kaldım am pestilim çıktı...

sizler nasılsınız...öpüyorum hepinizi hayrünisa tencere dibin kara seninki benden kara hesabı cadııı sen nerdesinnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fadikim sende hoşgeldin canım benimmm

bu öpücük hepinizeeeeeeeeopuyorumnanaktan

hoşbulduk canıma.s.

demek kardeşin evleniyor....
hayırlı olsun canım....
rabbim bir ömür boyu mesut bahtiyar etsin....

günaydın
hayırlı haftalar
mavicem kardeşin evleniyomuş hayırlısı olsun
beni davtet etmiyonmu canım

mavice kız geç oldu ama hayırlı olsun mutluluklar dilerim valla...ne zmandır bakmıyodum buralara oooo kaçıncı sayfalara düşmüş öptüm herkesi ..

X