Gümüşhane///29

ar041fw6.jpg

gümüşhane karaca magarasına gıttım doga harıkası bır yer herkese tavsıye edıyorum... gumushaneye gıdıpte karaca magarasını gormeden donmeyın...

selam hanımlar bende gümüşhaneliyim ...ama mardinde çalışıyorum ..sevgiler hemşerilerime..

slmmmm
nerdesiniz GÜMÜŞHANELİLER ??
tayinimiz oraya çıktıı..
yardımcı olun bana nasıl bir yerdir anlatıverin..

slmmmm
nerdesiniz GÜMÜŞHANELİLER ??
tayinimiz oraya çıktıı..
yardımcı olun bana nasıl bir yerdir anlatıverin..

selam...ben gümüşhaneliyim...
yardımcı olmak isterdim ama gümüşhaneyi hiç görmedim...
çocukluğum kelkitte geçti daha sonrada istanbula yerleştik...

slmlarrr hemserilerimmmm opuyorumnanaktan
gümüşhaneliyim uzun bi aradan sonra bu yaz gittim.sehir yasamının tüm boğuculuğunu o dağlarda attımm ohhh :lepi: benim güzel memleketim.sehir merkezinde dikkatimi çeken su oldu : küçük biyer olduğu için gençler için eglenilecek yer kısıtlı.insanları sıcakkk.memleketim benim yaa.alabalıkları yemedende olmaz :) off oruç oruç fena oldum :roflol:

selam...ben gümüşhaneliyim...
yardımcı olmak isterdim ama gümüşhaneyi hiç görmedim...
çocukluğum kelkitte geçti daha sonrada istanbula yerleştik...

sğl cnm ilgin için
gümüşhane derken geldik yerleştik bile köse ilçesine geçenlerdede kelkite alışverişe gtttik küçük bi yerrr sessiz sakinn kafa dinliyorummm sevdim burayı opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar... uzun zamandır foruma uğrayamıyordum nevar ne yok ben gelmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş.. hoşş geldiniz kızlar.. umarım uzun uzun görüşürüz burdan... kısaca tanıtayım kendimi gümüşhaneliyim trabzonda doğup büyüdüm ve evlendim, halen trabzonda oturuyorum.. şimdilik bu kadar... herkese selamlar

X