Gümüşhane///29

güzel hemşolarım geldimmmm
üm kadınlar allah tarafından bu dürtülerle donanarak gelir dünyaya hep anaçtır kadın hep anadır bu günü kutlamak için kadın olmak yeter tüm güzel hemşolarımın anneler gününü kutluyorum... ve bu duyguyu tatmak isteyen tüm güzel dostlarıma en güzel dualarımı yolluyorum...
sağlıcakla kalın iyi gecelera.s.

amaaaaan parçalamışsın uleeee..mavice meğersem sen ne şairane bi ruha neyim sahipmişsin ...
yavroooom ben seninde .anneler günün kutlu olsun ...
bütün arkadaşlarımın da .
harünissa yettim bacım ..ahanda geldim ..emme heç denk gelmiyoz ki ..

hayırlı günler canlar...
herkese öpücüklera.s.
kusura bakamyın bir kaçgündür giremedim...

kuşummmmmm dana evet şairane bir ruhum vardır benim bir dürü şiirim 2 tanede şarkım var öyle abidik gubidik saçma salak şiirler ve şarkılarda değil hanialkisalkisalkis

öpüyorum canım benimmmmm

hemşolarım nasılsınız bakimmmmmmm

güneş ablam ben iiyim sen nasılsın

amanda aman şenlenmiş buralar ben uğramayınca........ mavicem şekerim seninde anneler gününü kutluyorum tatlım.. ve diğer annelerimizinde...... kuşumm canım sorma bi denk gelemiyoz ne iştir anlamadım. havalar ısındı keyfim yerine geldi kızlar yavkaydirigubbakcemile2..buralar nerdeyse yaz bitti yeni ısındı...ehh malum karadenizdeyiz....... herkeşleri öpüyorum sevgiyle kalın şekerlerim.........a.s.

yav kızlar bu arada izmirde ne çok gümüşhaneli hemşerim varmış..doğrusu şaşırdım vede sevindim... memlekete gelebiliyomusunuz bari şekerler.... tavsiye ederim kızlar ama mümkünse temmuz ağustosta... eh ancak köyler ısınıyor.. herkese selamlar tekrardan.........

selam hemşolarımmmmmm

izmirde okadar çok gümüşhaneli varki hayrunisa özellikle bornovada

öpüyorum hepinizi şekerlerrr

açıkcası bilmiyordum.. ben hep gümüşhaneliler toplanmış trabzona sanıyodum ama..... zaten trabzonun yarısıda gümüşhaneli.... izmire hemşolarıma selamlar... bekleriz sizleri trabzona gümüşhaneye..... iyi hafta sonları hepinize kızlar.....

hayırlı geceler hemşolara.s.
ben yaz temizliği yapıyorum bu yüzden sık gelemiyorum...
badana işlerimde vardıkafamçokkarıştı
çok yoruldum çokkafamçokkarıştı

fadikçim kolay gelsin... yaz temizliği kış temizliği e günlük temizlik biz kadınların işi hiç bitmiyor ya... arada dağıtmak geliyo içimden... neyse zaten haziranda düğünümüz var yine istanbuldayım inşallah.... abim evleniyo kızlar buyrun düğünümüze....

iyi akşamlar ,hemşolar nasılsınız ,ve nerelerdesiniz bakim,,
olmuyor böyle öptüm hepinizi

fadikçim kolay gelsin... yaz temizliği kış temizliği e günlük temizlik biz kadınların işi hiç bitmiyor ya... arada dağıtmak geliyo içimden... neyse zaten haziranda düğünümüz var yine istanbuldayım inşallah.... abim evleniyo kızlar buyrun düğünümüze....
sağol canım...
şükür bitti yaz temizliği...
evet kadınların işi hiç bitmiyor...
düğününüz şimdiden hayırlı olsun canım...

iyi akşamlar ,hemşolar nasılsınız ,ve nerelerdesiniz bakim,,
olmuyor böyle öptüm hepinizi

ablacım bede seni öptüm...

evet topiğe ne gelen var nede giden:çok üzgünüm:

X