Gümüşhane///29

tünaydınlar tüm hemşolara iyi pazaralarrrrr
güneş ablam buluşmanıza içim gitti yaaaa.... inşallah bir dahakine bende oradayım inşallah :çok üzgünüm:

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmma.s. a.s. a.s.

ayyy güneş ablam fadikim.mavicem çok sağ olun pek utangaç gördüm kendimi ...güneş ablam bende seni inanki okadar çok sevdimki ..ve biliyomusun benim anneme benziyosun ....cnmsın ..mavice bigün görüşelim artık ..hakikatten bacum ..güneş ablam seni çok anlattı daha bi merak ettim ...benide çok güzel anlatmış kalbini güzelliğinden canım sın güneş ablam ...kızlar öptüm sizi ..

hayırlı günler canlar...
hepinizi öpüyorum..
kendinize iyi bakın...

vay vay vay kimler gelmişşşş.. sen buraların yoluni biliyormudun caduuuu... nirdesin beee insan merak ediyor ghaneli zati saolsun pek bi hayırlı çıktı birde nicke bak ghaneli... hee hani bu topiği ilk sıradan indirmicekti pehhh saolsun fadik ve kusum varda arad uğrayıp onlar yazıyorlar ghaneli ve hayrunisa bu size:dilcikar:

ah benim şekerim haklısın nedesen.... de sorun benden deil site yöneticilerinden kaynaklanıyo.. bitürlü giriş yapamadım siteye. bilgilerimi felan yeniledim bişeyler yaptım ancak ok geldi..... seviyorum sizi diğer arkadaşlarada selamlar bırakmayalım şekerlerim topiğimizi.... ben buralardayım artıkın....

:sm_cool: G Ü N A Y D I N N N N N :sm_cool:

herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum....a.s.

hayrünisaaaaaa hoşgeldin datlummmmmm herzaman görmek isteriz seni burada seni ve tüm hemşolarımı öpüyorummmmmmmmmmmma.s.

ah benim şekerim haklısın nedesen.... de sorun benden deil site yöneticilerinden kaynaklanıyo.. bitürlü giriş yapamadım siteye. bilgilerimi felan yeniledim bişeyler yaptım ancak ok geldi..... seviyorum sizi diğer arkadaşlarada selamlar bırakmayalım şekerlerim topiğimizi.... ben buralardayım artıkın....
hoşgeldin canıma.s.
demek seni içeri almıyorlardı:eek:klava:
neyseki sorun hallalmuş:1hug:

:sm_cool: G Ü N A Y D I N N N N N :sm_cool:

herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum....a.s.

hayrünisaaaaaa hoşgeldin datlummmmmm herzaman görmek isteriz seni burada seni ve tüm hemşolarımı öpüyorummmmmmmmmmmma.s.

günaydın canıma.s.
öğle oldu amakaydirigubbakcemile3

herkese öpücükler bendena.s.a.s.

mehabalar hemşolarım:teytey: nasılsınız bakalım, bende iyiyim şükür... havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı buralarda ay sankim yaz geliyo... temizlik bitmedi daha kolay gelsin banaa.... görüşürüz şekerlerima.s.

hayrünissa kolay gelsin bacım ...burdada bi kapalı hava var sorma gitsin içim daraldı ..mavicem fadikim öptüm ....mavice ne kız o bakire mannağa..

merhabalar arkadaşlar... nasılsınız nettiniz bakalım nevar neyok... buarada tüm türkiyemizin başı sağolsun.. şehitlerimize birer fatiha okuyalım arkadaşlar... güzelliklerde buluşmak dileğiyle selamlar...

hayırlı geceler hemşolara.s.
benim net biraz sorunluydu o yüzdem kaç gündür gelemedim...

naber hatunlar nasılsınız.. ya bu benim pc de sorun var sanıyodum ama galiba sitede bi sorun var ağır açılıyo ilerlemiyor felan... zaten bi saldırı durumu olmuş artık hackerlerin işidir herhal... bilmiyorum ama neyse görüşürüz yine şekerler

iyi geceler nerede bizim hemşolar acep? kız mavice nerelere uçtun şekerim? gezenti oldun çıktın kız benide geçtin sen...

iyi geceler nerede bizim hemşolar acep? kız mavice nerelere uçtun şekerim? gezenti oldun çıktın kız benide geçtin sen...

iyi geceler canıma.s.
kaç gündür siteye giremiyoruz ki...
girsekte birşey yazılmıyor...
ah bu siteyle uğraşanlarıÇok üzgünüm çoook:eek:klava:

hayrünissa kolay gelsin bacım ...burdada bi kapalı hava var sorma gitsin içim daraldı ..mavicem fadikim öptüm ....mavice ne kız o bakire mannağa..

iyi geceler hemşolarrrrr 4 gün kk ya girmedim o ara başka bir sitede bir oyuna dadandım çok eğleniyom valla.... yani şimdide ben kaytarıyommm

hepinizi çok öpüyorum arada gelirim yine inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

kusummmm manağı içi fesat garuuuuuuu kitap okitam elimdeki kitap sen ne sandın hııııı :jeyyar: :jeyyar:

X