Gümüşhane///29

tünaydınnnnnnn

nasılsınız hemşolarımmmmmm

hepinize mutlu bir ün ve hayırlı cumalar diliyorummmmmma.s.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız mavice görüşmeyeli nevar neyok şekerim... ghaneli nasılsın yakışıklı prens eren barış nasıl ? öpüyorum onu çooook ben uzun bir süredir giremedim yoğunum çok kızlar yaa... ayrıyeten yorgunum.. tadilat halen bitmedi onla uğraşıyoruz...öyle işte benden bu kadar yine görüşelim şekerler kendinize iyi bakınnn

hayrunissa sanada merhaba mavice sanada arkadaşım,aylas,fadik öpüyorum sizide ..hayırlı cumalar ben bugün süperim...valla..

günaydın hemşolara.s.

hepiniiz öpüyoruma.s. iyisinizdir inşalalh....

aşk,uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulmanızdır...rüyalarınız hiç bitmesin...sevgililer gününz kutlu olsun...

uyanın ya gelin artık bu kadar boş bırakılmazki topik canlarım ...inşallah iyisinizdir ...girmediğiniz zaman merak ediyorum ...yaw öptüm hepinizi...fadik,aylas,mavice,g haneli,hayrünissa ...by

eveeettttt ben geldimmm

her pazar günü gibi eşim evede çocuklar felan bayağı yoğun bir gün az sonra kız kardeşim ve nişanlısı gelicek nişanlısı bursada oturuyor sevgililer günü dolayısı ile dün gelmiş bugün bize gelicekler...

dünde çok yoğun bir gündü benim için kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim bayağı iyi geldi bana ehh malum sevgililer günüde eşim saolsun aslında bu aralar ekonomik olarak bayağı kötü günler geçiriyoruz ama yinede bana koca bir buket çiçek yaptırmış ve çok şirin uğur böcüklü felan bir çift terlik almış :asigim:bu küçük şeyler bile beni ne kadar mutlu etti nasıl ihtiyacım varmış meğera.s... bende ona şık bir cüzdan aldım ihtiyacı vardı hem beğendi hem mutlu oldu :asigim:sonra akşam çok yakın kardeşim diyebileceğim aile dostlarımız a gittik aslında dün değildi geçmişti günü ama dün kutladık oğluşunun doğum gününü eğlendik velasıl kelam güzel bir gündü dilerim sizlerinde haftasonu ve tüm günleri güzel geçer hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzereeeeeŞeniz

ay ne güzel bnm kocişimde dün çiçek yaptırmış üzerinde hairka bir yazı vardı

çok seviyorum onu iyiki tanımışım

arada değişiklik iyidir.bende röfle istiyom eşim hayır siyah güzel diyo ...bakalım
artık

ne güzel olmuş canım mutluluğunuz sonsuz olsun inşallah

bende gölge istiyorum ama şimdilik beklemede malum ekonomik krizzzzzz

nasılsın canım öpüyorumm kuşummmmm ben şimdilik kaçar misafirlerim gelicek yemek hazırlıyorummmmm hoççakalın görüşmek üzereee

ya iyi bakalım yine konuşamıyoruz

öptüm seninde hepimizin
allah mutluluğunu daim etsin
kuzucuklar iyidir inş
öpüyorum onlarıda seni de

canım maşalalh ne güzel bir gün olmuş....
allah mutluluğunuzu daim etsin....
ah bu ekonomik kriz yokmu

uyanın ya gelin artık bu kadar boş bırakılmazki topik canlarım ...inşallah iyisinizdir ...girmediğiniz zaman merak ediyorum ...yaw öptüm hepinizi...fadik,aylas,mavice,g haneli,hayrünissa ...by

canım ben iyiyima.s. bende seni öpüyoruma.s.

iyi gecelrrrrrrr bugün takıldığım topikte bayağı yoğunduk uğrayamadım ... nasılsınız bakalım

fadikçim saol bidenem evet çok ama çok güzel bir gündü bayağıda ihtiyacım varmış iyi geldi canım yaaa

sen nasılsın canım umarım iyisindir öpüyorum seni bidenemmm

kuşummmmm nirdesin bebişimmmmmm Şeniz

aylasssss ahan buda sanaaaaaaaaŞeniz

iyi gecelr tatlı uykular renkli rüyalarrrrrr

günaydın hemşolar nasılsınız bakalım ya kaç gündür uğrayamadım iyisinizdir inş. bu arada biraz geç oldu ama hepinizin sevgililer günü kutlu olsun bende saçlarımı kestirdiğim için saç bakımında takılıp duruyom işte saç hızlı nasıl uzar falan kafayı yicem ya saçları baya kestirince böyle kötü oluyo insan işte mavice kuşum nasılsınız ya fadikle hiç denk gelemdik inş. sende iyisinidir çok öptüm sizleri lendinize iyi bakına.s.:1hug:

ooo iyi iyi biraz hareketlenme olmuş:teytey: valla sanki gümüşhaneliolan benim :uhm:...aylas iyi yaptın kestirdin güzelim saçlarını:mymeka: ..böyle aranırsın işte nasıl uzatırım diye .klava:....mavicem öptüm bidanem Şeniz...ben buralardayım ama yakında giremiycem bi süreliğine taşınıyom ben:a015: o yüzden merak etmyein ama özleyin küserim valla ..a.sa.s.

ana fadik kız unuturmuyum seni aylasa kızdım da ..seni de gocaman gocaman bii bu taraftanŞenizbi butarftan öpüyomŞeniz

ya bide bu sabah deprem oldu feci korktum aslında kütahyada olmuş ama burdada baya hisedildi .

herkese hayırlı günler canlara.s.

kuusum bende seni öpüyorumŞeniz iki yanağından da ŞenizŞeniz

aylas mavice sizleride öptümŞenizŞeniz

canlar ben iyiyim.....her zamanki gibi uğraşıp duruyorumhihoyyyt

sizlerde iyisinizdir inşalalh....

ya biraz uğrayında konuşalım bakın ben giremiycem bisüre nekadar süre bilmiyorum ama ....taşınıyorum ....o yüzden ...öptüm sizi ...

kuşummmm canım taşınıyormuşun kolay gelsin bidenemmmm.... öleriz tabi özlemezmiyizz canımmmm inşallah en kısa zamanda düzeninizi kurarsınızda fazla özletmezsin kendini..... öperi datlummmmmmŞeniz

aylaşşş sen nasılsın şekerümm bende kestirdim bayağı kısa hemde rahatladım aslında kafam hafifledi ama sürekli bakım isteyen bir model yani başıma iş aldım anlıyacağınnnnnŞeniz

fadikimmm canısı nasılsın talım kaymaklımmm vallahi bir denk gelemedik şurada Şeniz

kuşummmm flaş flaş topiği var geyikte oralarda takılsana arada bayağı eğlenceli oluyor ...hadi öpüyorum danoşlar görüşürüüüüüükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…