Gümüşhane///29

günaydın canlara.s.
herkese hayırlı hafta sonları diliyoruma.s.

selam kızlar ben bayadır giremiyorum diye üzülüyodum ama kimseler girmemiş ..fadik ..mavicem nrdesiniz ..inş herşey yolundadır....mavicem kuzucuğun iyi olmuştur inş ...

selam kızlar ben bayadır giremiyorum diye üzülüyodum ama kimseler girmemiş ..fadik ..mavicem nrdesiniz ..inş herşey yolundadır....mavicem kuzucuğun iyi olmuştur inş ...

off canım ya bu saat oldu ancak bakabildim küçüğüm rahatsız biraz çok mızmız bir kaç gün ihmal edebilirim sizi merak etmeyin hepinize mutlulukla dolu bereketli bir hafta diliyorum ayrıca sağlıklıda öpüyorum fıstıklar Şeniz

canım çook geçmiş olsun ..canım benim öpüyorum onu kıyamam ya teyzesinin güzeli senide öptüm canım ...Şeniz

canım çook geçmiş olsun ..canım benim öpüyorum onu kıyamam ya teyzesinin güzeli senide öptüm canım ...Şeniz

saolasın teyzesi düne nispeten bugün daha iyi sanki bakalım yarın belli olur durumu doktorada götürmek istemiyorum hemen atibiyotiği dayıyorlar bende seni ve meleğini kocaman kocaman öpütm canımcım hepiniz kendinize iyi bakın giremiyorum ama aklımdasınız yani hoşçakalınnnnna.s.

hayırlı günler hemşolara.s. nasılsınız bakalım....

mavicem canım çok geçmiş olsuna.s.

canlar ben iyiyim bir yaramazlık yok....misafirleri de dün yolçuladık...artık daha sık girmeye çalışırım....

hepinizi öpüyoruma.s.

çok saol bitanem demek misafirleri yolcu ettin iyi sende dinlenirsin biraz
bizde son durum fena değil bakalım takip ediyorum duruma göre yarın ya doktora götüreceğim yada gerek kalmicak çok saol canımcım

tüm güzel hemşolarıma yürek dolusu sevgiler ben pek uğrayamam bu aralar idare edin olarmııııı kuussuummm nerelerdesin bebişimmmm a.s.

ben badana işleri ile uğraşıyorum böyle arada kaçarsam bakabiliyorum ...bebişinin iyi olmasına sevindim ..bencede hemen antibiyotik veriyolar..fadikcim senide öptüm canım

ben badana işleri ile uğraşıyorum böyle arada kaçarsam bakabiliyorum ...bebişinin iyi olmasına sevindim ..bencede hemen antibiyotik veriyolar..fadikcim senide öptüm canım

kolay gelsin canıma.s. badana işi zordur:bbo: bende seni öptüma.s.

mavice canım inşalalh bebişin dada iyi olur....

fadiğim teşekkür ederim arkadaşım hayırdır topik yine pek boş bırakılmış arkadaşlar...öptüm sizi ...

iyi geceler canlar....kimsecikler yok:sm_confused:
tatlı uykular sizlereŞeniz

ben deeeedimmmmmmmmmmmm herkese iyi pazarlar dicem ama bitti :çok üzgünüm:

oldukça yoğun bayağı sıkıntılı bir haftaydı benim için kuzucuklarımın hastalıkları bir yandan bazı problemlerin verdiği sıkıntılar bir yandan neyseki şimdi daha iyiyim....

merak edip sorduğunuz için yürekten mersiler ve öpücükler size fadikim ve kuussuummmmm

bende kuzucuklarımda daha iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım

öpüyorum en kocamanından daha sık uğramaya çalışım canlarımmmmm görüşürükkkkkŞeniz

inadına 35/5:) kıs sendemi :roflol: kıs soram bi bakem o 35 olmasa buçuk olarmı hiç lülülülülülü neyse karşıyakayıda çok severim ben çalışmıltım bir süre oradasositososito

selam tüm hemşerilerime....hepiniz iyisinizdir inş. izmirden hepinize selamlar

kuşum yaa benden çok bizim topikdesin ne güzel sevindim vallaa.s. ama ben fazla giremiyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…