- 13 Aralık 2007
- 3.168
- 0
- 46
selam tüm hemşerilerime....hepiniz iyisinizdir inş. izmirden hepinize selamlar
selam aylas sen daha önce yamıştın galiba buraya değilmi izmirdemisin canım neresindesin yine bekleriz görüşmek üzereeee:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam tüm hemşerilerime....hepiniz iyisinizdir inş. izmirden hepinize selamlar
selam aylas sen daha önce yamıştın galiba buraya değilmi izmirdemisin canım neresindesin yine bekleriz görüşmek üzereeee:1hug:
selam canım ....iyiyim bende aylas bnm kankamdı hatırlamadınmı beraber gelmiştik ..topiğinize sonra senle tanıştım kaldım valla ...yavrucukların iyidir inş ..öpüyorum onları ...görüşürüz arkadaşım ...herkesi öpüyorum fadikcim hayrünissa diğerlerini tanımıyorum ama kimse gelmiyoki ..bi geldik topiği kuruttk
SELAM CNM EVET BEN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM K.S.K denim cnm sende izmir sanırım sen neresi cnm tabiyki gelirim fırsat buldukça yazmaya çalışcam m.o tanıştığıma (kuşumunda dediği gibi kankasıyım onun) çok öptüm cnm kiba.s.
selammmm ya canlarıım ben oluyom siz yoksunuz mavice kuşumm hiçmi denk gelmicez biz evet kesinlikle havalar biraz daha güzelleşşsin görüşşelim çok iiy olur ya çok öptümmm kib iyi akşamlar
aylas ben geldim ...ne yapıyon kız..kankim ..