Gümüşhane///29

ya biraz uğrayında konuşalım bakın ben giremiycem bisüre nekadar süre bilmiyorum ama ....taşınıyorum ....o yüzden ...öptüm sizi ...
canım çok kolay gelsin.....inaşlalh kısa zanda işlerinizi halledersinizde yine bol bol görüşürüzŞeniz

fadikimmm canısı nasılsın talım kaymaklımmm vallahi bir denk gelemedik şurada Şeniz

evet canım birtürlü denk gelmedik:sm_confused: şimdi burdasın ama benim çıkmam lazım...öpüyorum canımŞeniz

herkese hayırlı geceler canlara.s.

selan ben geldim ben haftasonu ve bugün hiç bakamadım kk ya oldukça yoğunduım haftasonu sadece eşime ve çocuklarıma ayırdım iki günümü ... bugünde gezentilikteydim ... sizler nasılsınız arkadaşlar kusuummm nasılsın bidenemmmm öpüyorum canısııııŞeniz

fadikçim sen nasılsın tatlım sanada kocaman öpücükler inşallah yarın görüşmek üzereeeeeeeeeeeee:eek:

selam fadikçim sağol canım bneim taşınma işi yattı ama ben bütün eşyalarımı toplamıştım.şimdi hepsini geri yerleştiriyorum...mavicem bende seni öptüm şekerim oh ne iyi yapmışsın bende hem işlerim çoktu hemde biraz soğuk geldi havalar bu ara bana ondan pek giremiyorum...bundan sonra sık görüşürüz inş ..öptüm sizi..

selam fadikçim sağol canım bneim taşınma işi yattı ama ben bütün eşyalarımı toplamıştım.şimdi hepsini geri yerleştiriyorum...mavicem bende seni öptüm şekerim oh ne iyi yapmışsın bende hem işlerim çoktu hemde biraz soğuk geldi havalar bu ara bana ondan pek giremiyorum...bundan sonra sık görüşürüz inş ..öptüm sizi..

la la la laaaaa laaaaaaaaaaa ben geldimmm gidiyorummm yine gezmeyeee sonram görüşürükkkkkkkkkkkk özleyin beni anacımmm:eek: :eek:

kız mavice nerelere gidip duruon ha şekerim?? gezenti oldun çıktın tatlım:))
bende iyiyim bu arada girip okuyorum ama pek yazamadım yoğunluk ancak bitti valla iş güç.... bütün arkadaşlara selamlar daha sık görüşmek üzere iyi bakın kendinize şekerler...

evet hayrünisacım biz seninle pek görüşemedika.s sık uğra gerçekten öptümŞeniz ..hepinizi ..mavice bu kadar uzun gezme olurmu gel artık hadikaydirigubbakcemile

ben geldimm ama yine kimse yokkkk:çok üzgünüm: cumartesi kocişimin doğum günü onun için çarşıya inicem ama mutlaka uğrarım fıstıklarım nasılsını umarım hepiniz iyisinizdir öperim bidenelerim benimmmmmmmm kuşummmmm kıs bahsettiğim topiğede gel canısı hatta geyik bölümünde flaş flaş bölümü var bayağı iyi oluyor iyi geliyor orası bana sanada tavsdiye ederim canım öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrra.s.

nirdesini be yaaaaa hayursuzlarrrr inşallah sadece kaytarmışınızdır önemli birşey yoktur öpüyorum hepinizi bazı sağlık problemlerim vardı halletim tüm hızla artık kk dayımmm:sm_cool:

mavicem iyiyiz canım ...seninde iyi olmana sevindim ..eşinin yeni yaşı hepinize mutluluk getirsin ..bir ömür boyu ..mutlulkla yaşayın inş ..çocuklarınızla torunlarınızla gelinlerinizle damatlarınızla ...öptüm .arkadaşım .havalarda ısınmaya başladı bu arada ..martın sonu gibi bi görüşme yapalım kısmetse ...dediğin topiklerde muhakkak gelicem çok yoğundum belli topiklere bakıp çıkıyorum bu ara ...

herkese hayırlı günler canlara.s.
3 gün önce nette bir problem vardı 3 gün hiç nete giremedim...
girdikten sonrada topiğe ara ara baktım kimsecikler yoktu....

mavice canım geçmiş olsuna.s.
iyiyim canım bir yaramazlık yok...
seninde iyi olmana sevindim...

hepinizi öptüm canlarŞeniz

saolasın bidenem benim bu arada avatarın çok hoş olmuş öpüyorum tatlım

hemşolarım sizler neredesini kuak dolusu sevgilerrrrrrlülülülülülü

günaydın hemşolara.s.
nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2
ben iyiymkaydirigubbakcemile2
öğleden sonra evde olmyacağım:eek: o yüzden uğrayayım dedim....
hepinizi öptümŞeniz
mavice canım sağolŞeniz
ama senin avatarın daha tatlı :asigim:
:

Son düzenleme:
selammmm hemşolarım nasılsınız bakimmm saol fadikim ama bak seninki sana özellll ama neyse ikimizinkide güzellllkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

datlı hemşolarım nirdesiniz bakim kıs kuşum danası nirdesin sen bakıyorum iyicede boşladın bii öperim hepinizi ennn haşinindennnn sonra görüşürük ben iki çocuklu bir karıyem işim çokkkkk-tatlicadiarzu-

fadikcim seni öptüm şekerim hiç denk gelemedik ...mavicem kız ben sizi nasıl boşlarım ..yavrum benim ..ama bitiyo az kaldı ..bir gelicem pir gelicem valla 24 saat kalkmıycam şu aletin başından ....bende hepiciğinizi mucukladım...

herkese iyi haftasonlarıı

ben bugün pür neşe oturdum pc başına nazar değmesin son 5/6 gündür pek bir keyifliyim sabah sabah bu rada yaşadığım bir saçmalık yüzünden keyfim kaçmıştı ama neyse boşverrrr diyor aynen kaldığım yarden devam ediyorum

nasılsın kuşum bidenem öpüyorum tatlım seniŞeniz

fadikçim sanada kocammaaaaaaannn öpücuklerrrŞeniz

ana ne okız kim sıktı canını üzülme sen yolarız valla ...

yok balım benimlen ilgili değil konu bir arkadaşımız sabah sabah topiğe girip işte malum kişi öldü ben kuzeniyim onun pc sinden yazıyom demiş sabah sabah dellendi millet ağladım bile düşün yani sonra yok işte ben ölmedim benim pc tamirdeydi tamirden getiren arkadaşım böyle bir şaka yapmış felan kıvırdı pek çoğumuz bunu başkasının yaptığına inanmadık ki kazen yaptığı açıklamada o mesajın aynı ıp adresinden atıldığını söyledi evdede yanlız yaşadığına göre cinler atmadı herhalde o mesajı insanlarda nasıl bir zihniyet var nasıl bir haz duyuyorlar anlamadım sonuç siteden uzaklaştırıldı... konu bu yafrusu öpüyorum benim cengaver arkadaşımmmmmmmmmmm Şeniz

fadikcim seni öptüm şekerim hiç denk gelemedik ...mavicem kız ben sizi nasıl boşlarım ..yavrum benim ..ama bitiyo az kaldı ..bir gelicem pir gelicem valla 24 saat kalkmıycam şu aletin başından ....bende hepiciğinizi mucukladım...
bende seni öptüm canıma.s.Şeniz
kendine iyi baka.s.
yok balım benimlen ilgili değil konu bir arkadaşımız sabah sabah topiğe girip işte malum kişi öldü ben kuzeniyim onun pc sinden yazıyom demiş sabah sabah dellendi millet ağladım bile düşün yani sonra yok işte ben ölmedim benim pc tamirdeydi tamirden getiren arkadaşım böyle bir şaka yapmış felan kıvırdı pek çoğumuz bunu başkasının yaptığına inanmadık ki kazen yaptığı açıklamada o mesajın aynı ıp adresinden atıldığını söyledi evdede yanlız yaşadığına göre cinler atmadı herhalde o mesajı insanlarda nasıl bir zihniyet var nasıl bir haz duyuyorlar anlamadım sonuç siteden uzaklaştırıldı... konu bu yafrusu öpüyorum benim cengaver arkadaşımmmmmmmmmmm Şeniz
:1shok: ay canım inanamadım:1shok:
tövbe tövbe:kızgın:
ne gereği var böyle şeylerle uğraşmanın:kızgın:

bende seni öptüm canıma.s.Şeniz
kendine iyi baka.s.

:1shok: ay canım inanamadım:1shok:
tövbe tövbe:kızgın:
ne gereği var böyle şeylerle uğraşmanın:kızgın:

işte yapıyor bazı kendini bilmezler nasılsın cancazım :nazar:

X