Gümüşhane///29

mavice

öylesineee ;)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
3.168
0
46
gümüşhaneliler neredeeeeeeeefisfisfis benim anneciğimin köyü e bende azıcık hemşo sayılırım demi hadi gelin konuşalım:teytey::enbuyukkk:

selam,ben gümüşhaneli değilim sadece gümüşhanede oturuyorum

Ay Ay Ay Aşkimin Memleketiii Ay Içim Bi Hoş Olduu Durun Size Bikaç şey Sorimmm Kelkit Nasil Biyer Wee Gümüşhanede ünlü Aşik Zevraki Var şiirleriyle ünlüü Tanirmisiniz? Gerçi Geçen Gün Vefat Etti Dün Toprağa Werdik Rabbim Mekanini Cennet Eylesin Toprağini Bol Etsin Varmi Kazlar Taiyan Bilen?

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

burda bi gümüşhaneli var ve siteye yeni üye olduuu,sitemini duyunca bi merhaba diyim dedim:)

ben de gümş.liyim kelkit bildiğin köy güzelim herhangi bi özelliği yok ama memleketin havası suyu yeter tabi.hem bizim oranın erkekleri uysaldır iiii bi tercih yapmışsın tebrikler ve mutluluklar dilerim:)

gümüşhaneliler neredeeeeeeeefisfisfis benim anneciğimin köyü e bende azıcık hemşo sayılırım demi hadi gelin konuşalım:teytey::enbuyukkk:

benim rahmetli,anneciğimde gümüşhaneliydi,dayımlar hepsi şu anda gümüşhanede oturuyorlara.s.a.s.

benim babam gümüşhaneli her yaz mutlaka gidiyolar bizim köy pirahmet bilir misiniz?

Selam ben de gümüşhaneliyim yeni gördüm bu paylaşımı bende esenyurt köyündenim.Ben trabzonda oturuyorum.Ama ayda bi gidiyorum gümüşhaneye ayyyyy canım memleketim çok seviyorum memleket gibisi var mı yaaa.Ailem ve eşimin ailesi akrabalar herkez gümüşhanede.Çok şirin bi şehirdir.Biraz küçüktür ama havası suyu yeter

Ben bu sayfaya hergün yazıcam kimse yazmasa bile hatta saçma olsa bile gümüşhaneyi ilk sayfadan indirmicem.Yaaaa hakkatten nerelerdesiniz yaaa

Yine yazayım gümüşhaneye çok kar yağmış yarım metreyi aşmış kar.Okullar 3 gündür tatil.Bugün kar durmuş ama çok soğukmuş.Soğuk olduğu için gidemiyoruuum.Ama bu hafta sonu annemler gelicek ablam yiğenlerim kadriye çağla gelicek teyzesi kurban olur onlara yaaaa

Valla cevap gelene kadar yazmaya devam edicem.ııııııı ne anlatsam geçenlerde eşimle ziganaya kayağa gitti.Tabii ben kayamadım oğluşumla birlikte babayı izledik.Ya çok güzel bir yer ziganakayak merkezi herkezin görmesini tavsiye ederim.Çokta insan eğleniyoooo.eeeeeee hala kimse yok

bende ilk girdiğimde ısrarla yazdım ama kimseyle iletişime geçemedik bende yazları gidiyorum memleketime kışını hiş görmedim ama çok güzel bi manzara oluştuğuna eminim inş. bi gün gitmek nasip olur...

Şimdide gümüşhanenin en güzel yeri karaca mağrasına geçelim.Karaca mağrası iki su mevkinde bulunur.Yer altında oluşan sarkıtlardan ve daha bir çok farklı taşlardan oluşur.Tabi hepsi çok güzel şekiller oluşturmuş.Tabi küçük küçük içinde gölcükler bulunur.Hatta havasının astım ve bronşite çok iyi geldiğini de atlamayalım.İç dizaynı güzel yapıldığı için tahta merdivenlerle her köşeye ulaşmak mümkün.Tabi hikayesini de geçmemek lazım ama onu başka sefere yazarım.Hakikaten çok güzel bi tarihi eserdir.Yazları bir çok turistin akınına uğrar..Hemen çıkışındada çok güzel bi tesis yapılmış.Gümüşhanenin her değeri tek tek orada sergileniyor.çOk hoş vakit geçireceğinizi umuyorum yolunuz gümüşhaneye düşerse sakın uğramadan geçmeyin

merhaba evet kışıda bi başka olur memeleketimizin hatta çekilmiş bi kaç poz var elimde ekleye bilirsem paylaşırım da sizlerle biraz uğraşmam lazım herhalde

karaca mağarası gerçekten çok etkileyici bi yer gidince hayran kalmamanız imkansız..yazın yapılan kuşburnu şenliklerini de unutmamak lazım tabi pestil,köme,pekmez,kuşburnu..ne bereketli memleket bizimki yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…