canım çok kolay gelsin.....inaşlalh kısa zanda işlerinizi halledersinizde yine bol bol görüşürüzŞenizya biraz uğrayında konuşalım bakın ben giremiycem bisüre nekadar süre bilmiyorum ama ....taşınıyorum ....o yüzden ...öptüm sizi ...
fadikimmm canısı nasılsın talım kaymaklımmm vallahi bir denk gelemedik şurada Şeniz
selam fadikçim sağol canım bneim taşınma işi yattı ama ben bütün eşyalarımı toplamıştım.şimdi hepsini geri yerleştiriyorum...mavicem bende seni öptüm şekerim oh ne iyi yapmışsın bende hem işlerim çoktu hemde biraz soğuk geldi havalar bu ara bana ondan pek giremiyorum...bundan sonra sık görüşürüz inş ..öptüm sizi..
ana ne okız kim sıktı canını üzülme sen yolarız valla ...
bende seni öptüm canıma.s.Şenizfadikcim seni öptüm şekerim hiç denk gelemedik ...mavicem kız ben sizi nasıl boşlarım ..yavrum benim ..ama bitiyo az kaldı ..bir gelicem pir gelicem valla 24 saat kalkmıycam şu aletin başından ....bende hepiciğinizi mucukladım...
:1shok: ay canım inanamadım:1shok:yok balım benimlen ilgili değil konu bir arkadaşımız sabah sabah topiğe girip işte malum kişi öldü ben kuzeniyim onun pc sinden yazıyom demiş sabah sabah dellendi millet ağladım bile düşün yani sonra yok işte ben ölmedim benim pc tamirdeydi tamirden getiren arkadaşım böyle bir şaka yapmış felan kıvırdı pek çoğumuz bunu başkasının yaptığına inanmadık ki kazen yaptığı açıklamada o mesajın aynı ıp adresinden atıldığını söyledi evdede yanlız yaşadığına göre cinler atmadı herhalde o mesajı insanlarda nasıl bir zihniyet var nasıl bir haz duyuyorlar anlamadım sonuç siteden uzaklaştırıldı... konu bu yafrusu öpüyorum benim cengaver arkadaşımmmmmmmmmmm Şeniz
bende seni öptüm canıma.s.Şeniz
kendine iyi baka.s.
:1shok: ay canım inanamadım:1shok:
tövbe tövbe
ne gereği var böyle şeylerle uğraşmanın