Gümüşhane///29

işte yapıyor bazı kendini bilmezler nasılsın cancazım

şimdi biraz sizin mesajlara baktım...
ama okadar çok yazmışsınızki hepsini okuyamadımkaydirigubbakcemile3
çok ilginç birşey...
ama yeni üye değilmiş....hekeste çok iyi tanıyor....
kendimi yaptı acba:uhm:
belki evine geln biride yapabilir...
ama neyse canım boş ver...
takma kafanaŞeniz
ben kk den hiç çıkış yapmıyorum:sm_confused:
bizim pc yide eşimin yeğenleri falan çok kullanıyor...
şimdi bende korkmaya başladım...
çıkış yapsam iyi olura.s
ama benim günüm burda geçiyor...
öğlede devamlı çık gir çık gir kim uğraşacakkaydirigubbakcemile3
neyse canım öptüm senia.s.
benim mutfakta işlerim var...

tüm güzel dostların kadili mübarek olsun

ayrıca günümüz ktlu olsun arkadaşlar .......

fadikçim şiiir paylaşımı için çok teşekkürler bu şiiri çok severim zaten....

vallahi canım başlarda hiç konduramadım ben yok canım olurmu insan kendi için böyle bir şey yaparmı diye ama çok tutarsız mesajları güya pc bozukmuş tamirde ist. mış getiren arkadaşı yapmış ama kazen açıklıyor hayır tüm mesajlar aynı ıp adresinden diye işte tamda burda maske düşüyor... zaten insanları en başta çok üzen ve sonrasında kızdıranda o kişinin iyi tanınan bir olduğu.. daha doğrusu öyle sanmış herkes ... neyse kapattım zaten ben bu konuyu ..... kadınlar günün kutlu ve kandili mübarek olsun canım tekrardan a.s.

tüm güzel dostların kadili mübarek olsun

ayrıca günümüz ktlu olsun arkadaşlar .......

fadikçim şiiir paylaşımı için çok teşekkürler bu şiiri çok severim zaten....
rica ederim canım:1hug:
gerçekten çok hoş bir şiir:asigim:

anladım canım...,
boş ver gitsin:1rolleyes:
öptüm canımŞeniz

kızlar kandiliniz ve kadınlar gününz kutlu olsun ...allah hayırlı kandillere erdirsin inş ...bu arada zavallı ..diyorum böyle insanlara gereksiz yere yaptığı bi saçmalık herkesin güvenin yıkmasına sebep oldu ...zavallı ..ama mavicem aklında bulunsun yolarız yani hehe şaka tabiki ben sevgiden yanayım sevginin herşeyi hallediceğini düşünüyorum ..bi konu hariç onuda görüşünce söylerim ..tamammı ..fadikim ..fıstıkım öpüldün ..

saol canım benim seninde kandilin mübarek olsun evet sevgi pek çok şeyin ilacı ama bazı şeylerin telafisi olmuyor neymiş o merak ettim şimcik neyse görüşünce sorarım öpüldün şekerrrrrra.s.

selam kızlar ya yine pek kimseler uğramamış topiğimiz garip kalmış mavice kız havalar güzel sen geziyosundur yine ..demi ...fadikim öptüm canım sen nasılsın ..keyifler iyidir inş ..

selam kızlar ya yine pek kimseler uğramamış topiğimiz garip kalmış mavice kız havalar güzel sen geziyosundur yine ..demi ...fadikim öptüm canım sen nasılsın ..keyifler iyidir inş ..

yok be bacım ne gezmesi bu ara faceye çok sardım gündüzleri pekbi hareketsizleşti bura sen nabıyın... fadikim ampilin yanıyo öperim senü datlumm... kuşum sen ne yaptın işlerini kolayladınmı arkideşim senide öpem gel Şeniz hadin ben kaçtım görüşürükkkkkk

bende sizi öptüm canalrımŞeniz
kusuum sağol canım iyiym ama bugünlerde biraz canım sıkılıyor
bahar gelmeden bana debresyon geldi
kendinize iyi bakın hayırlı geceler herkesea.s.

günaydın canlarrrr hepinize mutlu bir gün diliyorum hemşolarımaaa.... ay sankim enerjikim bugün hadi inşallahdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

iyi gecelr canlarr
ben bir kaç gündür uğrayamıyorum anneme gitmiştim haftasonu bugünde küçüğüm su çiçeği çıkarmaya başladı iki hafta önce abisi çıkarmıştı... o yüzden ben çok fazla uğrayamam umarım sizler uğrarsınız ...ve hepini iyisinizdir... hepinizi çooookkkk öpüyorummmŞeniz

geçmiş olsun canıma.s. kolay atlatır inşalalh...demek abiisnden geçti...hayırlısı olsun canım...

saool bidenemmm sen nasılsın canım daha iyisin inşallah öpüyorum datlummŞeniz

iyi geceler hemşolarım
nasılsınız şekerler mavice canım geçmiş olsun civcivlerin için... umarım çabucak atlatır.... bende arada takılıyorum bakıyorum kimsecikler yok daha sık uğrayın şekerlerim..
iyi bakın kendinize iyi geceler........

vay vay vay kimler gelmişşşş.. sen buraların yoluni biliyormudun caduuuu... nirdesin beee insan merak ediyor ghaneli zati saolsun pek bi hayırlı çıktı birde nicke bak ghaneli... hee hani bu topiği ilk sıradan indirmicekti pehhh saolsun fadik ve kusum varda arad uğrayıp onlar yazıyorlar ghaneli ve hayrunisa bu size:dilcikar:

saool bidenemmm sen nasılsın canım daha iyisin inşallah öpüyorum datlummŞeniz
sağol canımŞenizçok iyiyimhihoyyyt

hoşgeldin canıma.s. hayırdır nerelerdesin....bekliyoruz canım daha sık gela.s.:1hug:

fadikim ne oldu kız sıkma canının bende öyleydim ama atlattım birazdaha relax oldum yani ..ama bigün taşıcam allah muhafaza ..mavicem sen ne yapıon cadım benim ...ghaneli aşkolsun birileri yazıncamı yazıcan ..sende yaz bişeyler şekerim öptüm senide ..ama gel bak sıkı sıkı oldumu yok öyle yazarlarsa yazıcam ...hıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…