Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrrr cümleten selamun hellooooo
naılsınız bakalım fadikim düzelmiş daha iyiymiş çok sevindim canım nasılsın misafirlerin hala sendemi yoksa gittilermi tatlım öptüm Şeniz
kusuuummmmmm kıs eferin sana esalı hemşoymuşsun sen haa öpüyorum şeker kızını sen nasılsın canım
hayrunisaaaa nerelrdesin yaaaaaa :mymeka:
hepiize güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum kendinize iyi bakınnna.s.
selam kızlar ...hayrunisa cım sağol canım hoşbulduk ..ben pek yorum yapamıycam eşim pek ilgilenmiyo ortalıkta bukadar aç yemeye ekmek bulamayan insan varken onlar orda tabak tabak yemekleri etleri çöpe döküyolar yemeklerle alay ediyolar diyo ...ama arada açabilrisem yaparım yorumlarmı....
hayırlı günler hemşolara.s. nasılsınız bakim.....
mavice canım misafirler gitmedi daha...aslında bugün gitcekelrdi ama eşimin büyük abisi bırakmadı...biraz daha kalın dedi....canım biz dört elti aynı binada kaılıyoruz...misafirler bende yatıyorlar ama gündezleri karışık herkesede gidiyorlar....
ooo mavicem geçmiş olsun...dün ben öyle ydim inş temiz çıkar sonuçlar...neyi vardı ateşi felanmı ..aman salgın var ortalıkta dikkatli olun...
günaydın fadikçim hımmm anladım ehh bir taraftanda iyi olmuş tüm yük seni omuzlarında değil bari bayağı uun bir iyaret oldu yakın akraba sanırım... sen nasılsın canım tamamen atlattınmı rahatsılığını... öptüm şekerima.s.
biz üç aydır böyleyiz bir türlü atlatamadık neyse aradı şimdi eşim idrarı temzi çıkmış sofrayı hazırlicam sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim öpüyorum caımcım sonra görüşürüz olurmuŞeniz
selam kusuuummm nasılsın bidenem yaa ben gıcık oluyorum o programa tamamen kurmaca olduğunu düşünüyorum bir sürü saçma sapan insanları bir araya topluyorlar abuk sabuk bir program yapıyorlar...
hayrünisa canımcım üzgünüm yorum yapamicam çünkü izlemiyorum.... seni yoğun hatun seni çok ihmal etme bizi olarmı öptüm seni datlumm...
tüm güel hemşolarımı kucaklıyor mutlu birgün diliyorum benim günüm pek iyi başlamadı büyük kuzum hasta babası sabah doktora götürmüştü rahatsızmış tahlil vermişler sonuçları bekliyorlarmış hayırlı haberler inşallah....:Saruboceq:
canım misairlerim eşimin 2 ablası...yani görümcemler....erzincan dan geldiler....
ben iyiyim canım...çok şükür gribi atlattım....canım oğluşun rahatsızlanmış...çok geçmiş olsun....tahlilin temiz çıkmasına da sevindim canım....
tabi canım benim ...fırsat buldukça seve seve bütün arkadaşlarıma burayı öneriyorum..yani genel anlamda kk yı ...yapıcam hepsini kk lı yapıcam ...
canım çok geçmişi olsuna.s. inşlalh tamamen atlatır.....kızlar iyisinizdr inş mavice tahlillerin iyi çıkmasına sevindim ..bizde inan yaklaşık 2 aydır çekiyoruz kız hiç iyi olmuyo tam atlattı diyoruz başka biryerinden bişey çıkıyo ...sağsalim bi büyüselerde ..aman aslında o zamna daha büyük dertler bizi bekliyo ama ...fadikcim,hayrünisa sizlerede selam canlarım...öbür arkadaşlar ada ..öpüyorum sizi...
saolasın bitanesi hımm görümceler haa ağır misafirler yani kolaylıklar canım benim Şeniz
tüm hemşolarıma günaydın diyorum güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum naılsınız bakalım bugün fıstıklar ....a.s.
canım benim iyi bir elektrik alıyorum sende kanım ısındı ben bırakmam artık seni tekrar menun oldum tanıştığımıza kızın nasıl canım daha iyimi:1hug:
bu arada tüm hemşolara selam olsunnnnna.s.