Gümüşhane///29

günaydın hemşolara.s. ben öğladen sonra evde olmayacağım...misafirlerle(misafirlerim eşimin iki ablası)eşimiz yeğenine gideceğiz:eek: kendinize iyi bakınaŞeniz.

günaydın hemşolara.s. ben öğladen sonra evde olmayacağım...misafirlerle(misafirlerim eşimin iki ablası)eşimiz yeğenine gideceğiz:eek: kendinize iyi bakınaŞeniz.

iyi gezmeler canım benim öpüyorum seni kendine iyi bak ....

hemşolarımmmmm tünaydın hepinize kuzum anaokuluna gidiyor du bu gün karne aldı kuzum çok güzel karnesi çok mutlu oldum çokkkk hepinize mutlu bir gün diliyorummmm görüşürükkkkkkkkaydirigubbakcemile5:eek:

evet canım bende yeni farkettim izmir karabağlar canım sen nerden belkim görşme imkanımız bilem olur yerimseniben

ne güzel yeni arkadaşllar görmek öpüyorum tatlıma.s.

canım aylas da bende karşıyakadayız...görüşürüz tabi ne güzle olur ....

hemşolarımmmmm tünaydın hepinize kuzum anaokuluna gidiyor du bu gün karne aldı kuzum çok güzel karnesi çok mutlu oldum çokkkk hepinize mutlu bir gün diliyorummmm görüşürükkkkkkkkaydirigubbakcemile5:eek:

canım benim ya allah da güzellerine erdirsin:Saruboceq: inş diploma törenlerine gidersin...:1hug:

merabalarrr..
bende geldim nsılsınız
mavice ben izmire 2 kez geldim çok güzel biryer cennet valla
oğlunada maşallah allah dahada zihnini açık etsin
öpüyorum canlar
bana rep vermeyide unutma okiş

sağol canımŞeniz
inşallah oğluşunun iniv dibloması aldığını da görürüsün.....

sağol canımŞeniz
inşallah oğluşunun iniv dibloması aldığını da görürüsün.....

amin canım beim dilerim rabbimde sana tez zamanda bu duyguyu yaşatsın bitanem mübarek cumalr yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:

tüm hemşolarıma hayırlı cumalarrrr güzel bir gün geçirin inşallahhhh

amin bitanem aminnn gel bir daha öpem seniŞeniz

öp öp oh butaraftandaŞeniz ben severim öpülmeyi olur.. bizede yakı konak bi vapurla geçeriz:eek:...hakikatten ayarlayalım bigün aylas bu aralar yoğun normaldede pek görüşemedik hep mesai kalıyolar:1hug:konuşalım ..güzel olur...

herkese hayırlı cumalar....ghaneli bende zayıflıycam bu sabah bi arkadaşım söööyledi orayı ...

:eek:klava:kuuusuuummmm hadi izmiri anladıkta burda ne işin varkaydirigubbakcemile ya kıza bakın :mymeka:yürü kız bizim topiğe

kız allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 burdadamı buldun...:1hug:naniknanik

amin canım beim dilerim rabbimde sana tez zamanda bu duyguyu yaşatsın bitanem mübarek cumalr yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:

sağol bitanemŞeniz

fadikcim sen nasılsın ..canım ....keyifler yerindedir inş..

canım çok sağol iyyim...sadece biraz gribim ama çok kötü değilim.....

bütün hemşolara hayırlı akşamlar canlara.s.

öp öp oh butaraftandaŞeniz ben severim öpülmeyi olur.. bizede yakı konak bi vapurla geçeriz:eek:...hakikatten ayarlayalım bigün aylas bu aralar yoğun normaldede pek görüşemedik hep mesai kalıyolar:1hug:konuşalım ..güzel olur...

canım benim harika olur valla aylasda ayarlasın bigün neden olmasın çok sevinirim canım öperim tabi gel bida öpemŞeniz

nerdesiniz yoksa 15 tatil diye biyerleremi gittiniz...

yok canım ya benim cumretsilerim çok yoğun geçiyor paar işi felan akşamda bir arkadaşımıza yemeğe davetliydik çoluk çocuk derken zati şimci geldik eve öpüyorum tatlımm:1hug:
:eek:klava:kuuusuuummmm hadi izmiri anladıkta burda ne işin varkaydirigubbakcemile ya kıza bakın :mymeka:yürü kız bizim topiğe
supirinsisi ne oliy bakim ne olmuş yani şurayada iki satır yazsa aşk olsun sende gel canımcım herkese yer var bırda bende imirde oturuyom amaaa burasıda ana toprağı yaf
bulurum tabi ne geziyon öyle bakayım
ges kuusuum ges hir aman gel tamammı bu sayede suprensesi de gekaydirigubbakcemile3lio bak

X