Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hemşolara.s. ben öğladen sonra evde olmayacağım...misafirlerle(misafirlerim eşimin iki ablası)eşimiz yeğenine gideceğiz kendinize iyi bakınaŞeniz.
evet canım bende yeni farkettim izmir karabağlar canım sen nerden belkim görşme imkanımız bilem olur yerimseniben
ne güzel yeni arkadaşllar görmek öpüyorum tatlıma.s.
iyi gezmeler canım benim öpüyorum seni kendine iyi bak ....
hemşolarımmmmm tünaydın hepinize kuzum anaokuluna gidiyor du bu gün karne aldı kuzum çok güzel karnesi çok mutlu oldum çokkkk hepinize mutlu bir gün diliyorummmm görüşürükkkkkkkkaydirigubbakcemile5
canım aylas da bende karşıyakadayız...görüşürüz tabi ne güzle olur ....
canım benim ya allah da güzellerine erdirsin:Saruboceq: inş diploma törenlerine gidersin...:1hug:
iyi gezmeler canım benim öpüyorum seni kendine iyi bak ....
hemşolarımmmmm tünaydın hepinize kuzum anaokuluna gidiyor du bu gün karne aldı kuzum çok güzel karnesi çok mutlu oldum çokkkk hepinize mutlu bir gün diliyorummmm görüşürükkkkkkkkaydirigubbakcemile5
sağol canımŞeniz
inşallah oğluşunun iniv dibloması aldığını da görürüsün.....
amin bitanem aminnn gel bir daha öpem seniŞeniz
amin canım beim dilerim rabbimde sana tez zamanda bu duyguyu yaşatsın bitanem mübarek cumalr yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
fadikcim sen nasılsın ..canım ....keyifler yerindedir inş..
öp öp oh butaraftandaŞeniz ben severim öpülmeyi olur.. bizede yakı konak bi vapurla geçeriz...hakikatten ayarlayalım bigün aylas bu aralar yoğun normaldede pek görüşemedik hep mesai kalıyolar:1hug:konuşalım ..güzel olur...
nerdesiniz yoksa 15 tatil diye biyerleremi gittiniz...
supirinsisi ne oliy bakim ne olmuş yani şurayada iki satır yazsa aşk olsun sende gel canımcım herkese yer var bırda bende imirde oturuyom amaaa burasıda ana toprağı yafklava:kuuusuuummmm hadi izmiri anladıkta burda ne işin varkaydirigubbakcemile ya kıza bakın :mymeka:yürü kız bizim topiğe
ges kuusuum ges hir aman gel tamammı bu sayede suprensesi de gekaydirigubbakcemile3lio bakbulurum tabi ne geziyon öyle bakayım