Gümüşhane///29

sağol bitanemŞeniz

canım çok sağol iyyim...sadece biraz gribim ama çok kötü değilim.....

bütün hemşolara hayırlı akşamlar canlara.s.

fadikim ne oldu bidenem misafirlerin çokmu yordu seni kıyamam sana kendine dikkat et ıhlamur felan yap iç öpyorum seni canım te zamanda acil şifalar canısı:1hug:

gelcem tabi canımsengözlerimebaksanab suprenseside gelir oda samsundan bakma öyle dediğine :jeyyar:ben bazen muhabbet ederken arada buralarada göz atıyom :eek:kıyamam oda beni böyle şehir şehir arıyo...:roflol::roflol:

kızlar yanlış anlamayın size topiğinize lafım yok ben kuusummu arıyom işte laf aramızda çok geziyorda

aaa suprensesi bende senin için bizim topikde uyanamadı felan dedim bak şimdi günahını almışım...

dıstığım malum bugün pazar çocuklarla ki bunlardan biri eşim oluyor ikide sıpam var uğraşmakla zaman nasıl geçiyor anlamadım sen nasılsın tatlım iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrŞeniz

günaydın..gümüşhanenin güzelleri keyifler yerindedir inş..öptüm hepiciğinizi

fadikim ne oldu bidenem misafirlerin çokmu yordu seni kıyamam sana kendine dikkat et ıhlamur felan yap iç öpyorum seni canım te zamanda acil şifalar canısı:1hug:
çok sağol bitanem....şimdi daha iyyim çok şükür 2 günde atlattım....

kızlar yanlış anlamayın size topiğinize lafım yok ben kuusummu arıyom işte laf aramızda çok geziyorda
yok canım yanlış anlamadık...sen ara sira gel yine....

mavice, fadik,aylas nerdesiniz ya kaç gündür...
canım biliyorsunuz benim misafirlarim var....dünde misafirlerle gezmeye gitmiştik....

günaydın..gümüşhanenin güzelleri keyifler yerindedir inş..öptüm hepiciğinizi

günaydın canıma.s.

aman fadikçim i lunda ..nasıl lsa yazışırız ...ben bişey srcam bilen varsa in bitane şurup var kızım nefret ediyo ama içmesi şart antibiyotik değil sütle versem bişey olurmu ..meyve suyunuda pek sevmiyorda

aman fadikçim i lunda ..nasıl lsa yazışırız ...ben bişey srcam bilen varsa in bitane şurup var kızım nefret ediyo ama içmesi şart antibiyotik değil sütle versem bişey olurmu ..meyve suyunuda pek sevmiyorda
canım ya ben bu işleri pek bilmem:sm_confused: ama mavicenin iki oğluşu var:nazar:o kesin biliryerimseniben

canım antibiyotik değilse verebilirsin ama şunuda aklından çıkarma süt herzaman ne ilaç olursa olsun etkisini azaltır... arada bebeklerimiz ve biz topiğinede gel orada her türlü bilgilerimizi paylaşıyoruz biz ... her türlü konuda fikir alış verişinde bulunabilirsin kuzunla ilgili öpüyorum şekerim ama en çok kuzunuuuuu:asigim:

kıslarrrr cümleten selamun hellooooo

naılsınız bakalım fadikim düzelmiş daha iyiymiş çok sevindim canım nasılsın misafirlerin hala sendemi yoksa gittilermi tatlım öptüm Şeniz

kusuuummmmmm kıs eferin sana esalı hemşoymuşsun sen haa öpüyorum şeker kızını sen nasılsın canım

hayrunisaaaa nerelrdesin yaaaaaa :mymeka:

hepiize güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum kendinize iyi bakınnna.s.

mavice teşekkür ederim ..canım olurmu öyle bir gelip bir kaybolmak ...ilaç antibiyotik değil ...bide şu dediğin topiğin adresini tam versene canım ...ben kız çocuğu olanların topiğine uğruyorum ama...sende öp bebişlerini....

X