Gümüşhane///29

evetttt arkideşler eccükte diğer topiklere bakim hatırları kalmasın deme...

sevgisizkelebek hoşgeldin tatlım topiği açan benim ama gümüşhaneyi hiç gördünmü dersen yakınından bile geçmedim beim anacığımın memleketi ama çok isterim birgün olurda karadenize yolum düşerse önce gümüşhaneye sonra gezenti hayrunisaya uğricam poşa daha çok yakıştı kanımcakaydirigubbakcemile3

hepinizi kocaman öpüyorum kendinize çok iyi bakın:eek:

evetttt arkideşler eccükte diğer topiklere bakim hatırları kalmasın deme...

sevgisizkelebek hoşgeldin tatlım topiği açan benim ama gümüşhaneyi hiç gördünmü dersen yakınından bile geçmedim beim anacığımın memleketi ama çok isterim birgün olurda karadenize yolum düşerse önce gümüşhaneye sonra gezenti hayrunisaya uğricam poşa daha çok yakıştı kanımcakaydirigubbakcemile3

hepinizi kocaman öpüyorum kendinize çok iyi bakın:eek:

ay ay ay kimler gelmiş kimler.....:teytey: kız sen nerelerdeydin söle bakalım? :eek:klava:
karadenize gelirsen bana uğramadan zati gitmezsin heraldekaydirigubbakcemile aynı toprağız sonuçta diymi şekercimmm...... daha sık görüşelim mavicecim kaybolup gitme lütfennnnnna.s.a.s.

[/COLOR][/B]

canım bu mesajını görünce neden böyle diyorsun diye çok şaşırdım...çünkü ben gündüz mesaj yazmıştım...ama şuan bende bakıyorum mesaj yok...ama yazdığımı çok iyi hatırlıyorum...demekki bir yanlışlık olmuş gönderememişim....ama sen haklısın bende teşekkür edilip yazılmadığını görsem kızardım....ama inan durum bundan ibaret....

exmavice canım aramıza hoşgeldina.s.

herkese hayırlı geceler canlar a.s.
hoşbuldum hemşom bundan sonra iki olduk durmak yok bacım yolaa devammmmmmdelikafaduldendelikafadulden hepinizle tanışmayı cok isterima.s.a.s.

kıss cadı topik topik seni kovalıyom yazdıklarımı görmüyonmu nevrim döndü yaaa:bbo:

merhabalr şekerler napıyonuz bakalım??? buralar çok soğuk donuyoruz valla yaa.. şekerim mavicecim yarım kalan eğitimi tamamlıyoruz.. ee çabuk çabuk evlenince bole oluyo işte:)))) nasıl geçiyo haftasonunuz kızlar .... ay buarada ghaneli nerelerdesin eren barşı öpüyorum çooook
iyi pazarlar hepinize

kıs ben kıyamam sana hiç kızarmıyım hemşom olsun teşekkürde etsen yeter en azından uğruyorsun yani olur böyle yanlışlıklar bu arada asılsın balım iyisindir inşallah öpüyorum seni görüşmek üzereŞeniz

iyiyim canım çok sağola.s. buralar çok soğuk:bbo:ben bu sene yeni doğakgaz aldım ama evim çok soğuk hiç ısınmıyor...anlıyacağın donuyoruz...azıcık odun kömürüm olsa hemen soba kuracağım ama oda yok....kömürde pahalı...ne bilim işte uğraşıp duruyoruz...allah daha kötü durumda olanlara yardım etsin:Saruboceq:canım oğluşların iyileştimi...sen nasılsın....

selam hemşolarımmm
nasılsınızzz
burasıda çok soğuk yaaa
şeyimiz donuyooo
kızlar bugün barışı kayınvalidemin eski komşusu şimdi benim komşum ona bıraktık
çıktık kocişimle gezdik valla iyide oldu haa
ne zamandır tek gezemediydik
uslu oğlum yaa hiç üzmemiş teyzesini
eee sizler nasılsınız mavice canım sen nasılsın kuzular nasıl
hayrunisa canım sanada sınavda başarılar dilerim
mavicenin bacısı sende hoşgeldin
diğer hemşolar hepinizi öpüyorum
haa bu arada eren barışın dişi çıktı teyzeleri çok güzel bi duygu allah herkeze yaşatır inşallah bu duyguyu

iyi geceler yewrülarrrr nasılsınız bakalım bende kuzularımda çok iyiyiz çok şükür hepünüzü repledim ama ghaneleim sana gelince eccük dinlen bakim dediler borcum olsun bacım öpüyorum hepinizi

hayrünisa bu yıl değil de seneye eşimle beraber üniversite sınavlarına birlikte gireceği ben kesin gireceğimde onun arzusu bilir yani kesinlikle açık öğretimde olsa iyi bir bölüm istiyorum çağanda biraz büyümüş olur eğer allah nasip ederse gelecek yıl bir denicem kendimi:lepi:

mavice ne güzel düşünmüşsün sevindimsenin adına inş. hayırlısı olur.. nerelerde bu hanımlar merak ettim

mavice ne güzel düşünmüşsün sevindimsenin adına inş. hayırlısı olur.. nerelerde bu hanımlar merak ettim

evet canım netten bakıcam bölümlere benim mesleğim muhasebecilik aslında ama hiç bana göre bir iş değil sevemedim bir türlü onu düşünmüyorum bölümlere bakarım artık vallahi bilimyorum pek uğramıyorlar vallahi kendileri bilirle artık sitem felanda etmiyorum ne yapayım gelenin başımızın üstünde yeri var yani... sen nasılsın canım neler yapıyorsu başka çoluk çocuk varmı sende canım yerimseniben

evet canım netten bakıcam bölümlere benim mesleğim muhasebecilik aslında ama hiç bana göre bir iş değil sevemedim bir türlü onu düşünmüyorum bölümlere bakarım artık vallahi bilimyorum pek uğramıyorlar vallahi kendileri bilirle artık sitem felanda etmiyorum ne yapayım gelenin başımızın üstünde yeri var yani... sen nasılsın canım neler yapıyorsu başka çoluk çocuk varmı sende canım yerimseniben

iyiyim canım nolsun hep aynı işler ..... kendimizce vakit geçiriyoruz işte... benim çocuğum yok güzelim... kısmet diyelim artık.. takdiri ilahi..... ama çok tatlı bi yeğenimiz var ona ben bakıyorum günüm onla geçiyo... şimdilik durum bu canım... herşeyin hayırlısı...

nerede bu vefasız arkadaşlar acaba????? bi selam verin huuu huuuu........:eek:klava:

benim annemde gümüşhaneli benimde 2 yılım geçti orda okulda güzel bi yer ama en başta tabi zorlanmıştım izmirden ilk defa sonuçta küçük bi şehire gidince insan biraz yadırgıyo ama güzel en özlediğim şeyde harşit çayının yanından yol boyu bağlarbaşına gitmek

iyiyim canım nolsun hep aynı işler ..... kendimizce vakit geçiriyoruz işte... benim çocuğum yok güzelim... kısmet diyelim artık.. takdiri ilahi..... ama çok tatlı bi yeğenimiz var ona ben bakıyorum günüm onla geçiyo... şimdilik durum bu canım... herşeyin hayırlısı...

nerede bu vefasız arkadaşlar acaba????? bi selam verin huuu huuuu........:eek:klava:

evet canım herşeyin hayırlısı bitanem vallahi iyice boşladılar topiği ama dediğim gibi kendileri bilir öpüyorum seni tatlım kendine çok iyi bak

aylaş sende hoş geldin canım her zaman beklerizza.s.

evet canım herşeyin hayırlısı bitanem vallahi iyice boşladılar topiği ama dediğim gibi kendileri bilir öpüyorum seni tatlım kendine çok iyi bak

aylaş sende hoş geldin canım her zaman beklerizza.s.

slm arkadaşlar bende samsunluyum ama sonuçta karadenizliyiz.....arada tkılırım... kankam burda ....kabul ederseniz...

nedemek canım herzaman bekleriz ....

kimmiş senin kankan bakimyerimseniben

cvselam kızlar nasılsınız
bende birazdan eren barışı aşıya götürücem ufff cız yapıcaklar haa
burada hava çookk güzel yaaa bi güneş varkı sanki bahar havası öpüyorum hepinizi
bu arada rap nasıl veriliyo bende sizlere verem

cvselam kızlar nasılsınız
bende birazdan eren barışı aşıya götürücem ufff cız yapıcaklar haa
burada hava çookk güzel yaaa bi güneş varkı sanki bahar havası öpüyorum hepinizi
bu arada rap nasıl veriliyo bende sizlere verem

selam yoğun anne nasılsın bakalım demek kuzuya aşı yapıcaklar kıyamam ben ona ama sağlıkları için bitanem şifa olsun kuzuna...
rep olayına gelince rep vermek istediğin kişinin mesajının üstündeki terazi işaretini tıklıyon açılan yere istem mesaj ister selam yazıyon tamam diyon okadarrrrrr....ilk rep benim kismelere virmemmmmmm:lepi:

X